- 17 Mayıs 2013
- 67
- 0
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.321
Kizlar bilen var mi Lunatic ne demek??
İngilizce - Türkçe - lunatic
i. deli, çılgın
s. deli, çılgın, delice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim :/ Olsa fena olmazdı insan bir heyecan bir renk bir tatlılık istiyor :/ Belki ergenlik bunalımlarının aşkı olarak birisinin olmaması iyi olmuştur benim için.Sevgili de dert sevgilisi olanlara bakınca :) Ben erkeklerle şimdilik arkadaş,dost olarak takılmaya devam ediyim en iyisi :) zaten karşıma 'sevgilim'diyebileceğim kimse çıkmadı :) Senin kaç yaşında oldu ki ?? :))
çocuk alışmış napsın garibim sana katlanıyo
Yok canım alışkın oLady"nin de dediyi gibi şoktadırr
diyoki artık kısaca evlenmemiz lazım ufaktan diyo :26:
Belki seninle evlenmek istiyordur :)
bu çocuk benim sinirlerimi gerçekten bozuyor.Ne demek alıştır artık,ne münasebet canım.Asıl o kendini alıştırsın günlerce armamak ne demek siz daha yeni barışmışsınız bir çabalasana bi ara sor ilgilen.Hey allahım ya
diyoki artık kısaca evlenmemiz lazım ufaktan diyo :26:
Belki seninle evlenmek istiyordur :)
Aaa insan illaki ister istemez mi ama hakkaten varlığıda yokluğuda ayrı dert.yaşın genç iyi araştır adaylarını iyi düşün taşın yoksa arıza çıkınca sorun oluyor
İlişkide bir taraf arızalı olur bu taraf sensen kafan da rahat olur.Arıza benim o da çeken taraf.Nazımıda yapıyorum tribimide hayat bana güzel kaçmaz inş
Yok canım alışkın o
Herhalde bunu belirtmenin en odunca şeklini deniyor
Herhalde bunu belirtmenin en odunca şeklini deniyor
Tamamda bu ukalalık ne ben onu anlayamadım kızlar.. Ve acayip sinir oldum.. Sinir oluncak bişe yok mu yoksa ben mi abarttım..
Canım diyorki 22 sinde bedava dakikam daha çok olucak kontor yüklersem o yüzden bekliyorum uzun uzun konuşuruz diye diyor.. Ama kafasında düşüneceğine bunu neden benle paylaşmıyor.. En son yarın 4 te çıkıcam işten dedi ne alakaysa aricam mı demek istedi..
Direk bişe söylemiyoki ipucu verip çekiliyor sanki oyun oynuyoruz ya..
Tamamda bu ukalalık ne ben onu anlayamadım kızlar.. Ve acayip sinir oldum.. Sinir oluncak bişe yok mu yoksa ben mi abarttım..
Bilemiyorum sen benim karım değilsin sanane mesajı olarakta algılayabilir başka biri.Erkeklerin bu tarz şeyleri pek adam akıllı düşünerek söyleyebilceklerini sanmıyorum.Ego,kendine güven,ukalalık mı dersen ? Sen onu tanıyorsun başka ukalalıkları var mı ki
canım ya öyle tabiohhhhhh gel keyfim geeeeeeeelllllllllll hayat sana güzel harbi
çözemedimmmm pek tanımadığım için anzerin herifi
çözemedimmmm pek tanımadığım için anzerin herifi
Güldürdün beni canım ya çok yaşa
Geçende ben evlilikten korkuyorum demiştim aklı sıra bana mesaj yolluyor yavaştan alıştır kendini diye... Bildiğin öküz işte..
Güldürdün beni canım ya çok yaşa
Geçende ben evlilikten korkuyorum demiştim aklı sıra bana mesaj yolluyor yavaştan alıştır kendini diye... Bildiğin öküz işte..
canım ya öyle tabi
Canım erkekleri tanımak için birini anlaman yeterli genelde aynı davranışları gösteriyorlar
İşte anlattığım gibi canım bildiğin odun gerçekten.. Sevgisinden emin olmasam bu kadarda katlanmazdım..
İlk başta arıza bendim stil şimdi acaba benimki olayı çözdüde o mu bu taktiği uygulamaya başladı dicem ama bende zırt pırt ayrılalım diyorum barıştığımızdan beri tamam aşkım iyi geceler diyip sabahta günaydın aşkım diyor hiç dememişim gibi öküz mü romantik mi bende şaşırdım
İşte anlattığım gibi canım bildiğin odun gerçekten.. Sevgisinden emin olmasam bu kadarda katlanmazdım..
İlk başta arıza bendim stil şimdi acaba benimki olayı çözdüde o mu bu taktiği uygulamaya başladı dicem ama bende zırt pırt ayrılalım diyorum barıştığımızdan beri tamam aşkım iyi geceler diyip sabahta günaydın aşkım diyor hiç dememişim gibi öküz mü romantik mi bende şaşırdım
Bilemiyorum sen benim karım değilsin sanane mesajı olarakta algılayabilir başka biri.Erkeklerin bu tarz şeyleri pek adam akıllı düşünerek söyleyebilceklerini sanmıyorum.Ego,kendine güven,ukalalık mı dersen ? Sen onu tanıyorsun başka ukalalıkları var mı ki
canım sen şu ayın 22 sine kadar bi bekle bakalım.Ona da bir şey deme beni aramıyorsun istersen ararsın gibisinden bekle bakalım dediği gibi olacak mı.
4 de çıkacam dediyse ve dakikası yoksa bence sana sen ara demek istedi
doğru diyosun hepsi oduncuk
napsın herif alışmış artık sana