Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Hoşbulduk canım iyiyim aynı tas aynı hamam bende
Senin mevzuyu anlamadım tam ondan yorum yapamadım bende

Biz ayrılmıştık ya canım bir hafta önce barıştık 4-5 aydır arıyordu zaten baya uğraştı yani.. ama iş bulduğundan dolayı iletişimde kopukluklar var birazda o salladı sanırım işi baya yorucu o saatten sonra konuşsam verimli olmayacak diye düşünmüş.. Ama benimle bunları paylaşmaması canımı sıktı kendi kendine düşünüyor karar veriyor..[/COLOR

aynen bnm daha gram uykum yok :KK53::KK53::KK53:

karabük siz neresinden ?

yaniii yaniiii odun olmayan erkek yoktur :KK53::KK53::KK53::KK53:

nerden belli kız :KK53::KK53::KK53::KK53:

Samsun canım orada mı yaşıyorsun aslen mi oralısın..

Biz ayrılmıştık ya canım bir hafta önce barıştık 4-5 aydır arıyordu zaten baya uğraştı yani.. ama iş bulduğundan dolayı iletişimde kopukluklar var birazda o salladı sanırım işi baya yorucu o saatten sonra konuşsam verimli olmayacak diye düşünmüş.. Ama benimle bunları paylaşmaması canımı sıktı kendi kendine düşünüyor karar veriyor..[/COLOR

Anaaaa barıştınız mı siz yeni duyuyorum daha kız

İşte benimki erecek ya genç iken evleneyim :KK53:

:KK1::KK1:niye kaç ki

Ne çene varmış arkadaş saatlerdir konuşuyoruz :KK1::KK1:

hiçte uykum yok uykumu açtın :KK19::KK53::KK53:

aslen buralıyım canım :KK51::KK51:

iyi geceler arkadşlar. son bi kaç sayfayı okudumda genelde evlilikten ve geç kalmadan bahsetmişsiniz sanırım. ben 2 yıllık evliyim ama 2 yılda toplasak 1 yıl anca birlikte yaşamışıszdı. eşimin iş gereği sık seyahatı, benim iş hayatım derken hala evli gibi değiliz. bu yüzdende bebek olayını halledemedik. valla bu topiğin adı gibi geyik evliliğine döndük resmen :KK43:
bence evlenirken hiç ayrılmayacağınız bir hayatınız olacaksa değerlendirin. herkese gönlüne göre versin rabbim

iyi geceler arkadşlar. son bi kaç sayfayı okudumda genelde evlilikten ve geç kalmadan bahsetmişsiniz sanırım. ben 2 yıllık evliyim ama 2 yılda toplasak 1 yıl anca birlikte yaşamışıszdı. eşimin iş gereği sık seyahatı, benim iş hayatım derken hala evli gibi değiliz. bu yüzdende bebek olayını halledemedik. valla bu topiğin adı gibi geyik evliliğine döndük resmen :KK43:
bence evlenirken hiç ayrılmayacağınız bir hayatınız olacaksa değerlendirin. herkese gönlüne göre versin rabbim

ee bi çözüm yolu yok mu ?
işinden ayrılsın iş mi yok başka ?:44:

merhabalaar dahil olabilirmiyim acaba :)

Tabiki herkese açık sohbetimiz

İnş sizde kavuşursunuz ayrı olmak çok zordur hele evliyken :26:

tanışmakla başlayalım o zamn ben daha küçücüğüm 18 yaşın da üni için örümü tüketmekle meşgülüm :) diğer konular az biraz karışık m:)

X