Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Öylemi olsun gönüller bir olsun yüzüğüde takasınız.Aa ne güzel türkiye ile bi bağlantın var mı gelip gidiyormusun akrabalar felan

Hayırlısı ile inş.Sen anlat az sende durum nedir

hiç bir bağlantım yok
burayı nette gezerken buldum. yanı kadınlara ait ne aradıysam burda çktı karşıma hadi ben de üye olayım dedim

niye kız korkma o kadar
onunda ayrı bi mutlulugu ayrı bi heyecanı oluyo yaşamaya deger

Ay ne bileyim pembişim ya ben rahatlığı seviyorum sanırım.Kendi ailemi zor takip ediyorum birde karşı tarafı düşünemiyorum bile.Arayacaksın soracaksın gelip gideceksin
iyiymiş ya sessiz sakin..
Hayırlısı olur inşaAllah
İnş canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

selam arkadaaşlarr aranızda yeniyimmm beni de canı sıkılanların geyiğine alırr mısınııız :)))

Hoşgeldin canım

hoşgeldiiiinnnnnnnnn
kaç yaşındasn okuyo musn naparsın ne edersin
bunlar fixx sorulardır

Yavaş gelll allahtan daha önce bi geçmişimiz var birde bunca soruya cevap vermek

bnim durumlar karışık hiç girmiyorum burda tatlış
Anladım kuzumm hiçç karıştırma o zaman
19 yaaş sınavaa hazırlanıyoruum :))

Ooo bir lolita daha

hiç bir bağlantım yok
burayı nette gezerken buldum. yanı kadınlara ait ne aradıysam burda çktı karşıma hadi ben de üye olayım dedim

Ne güzel cnaım iyi yaptın.Bak lolitalık tacı bir yaşla sende kaldı yine hadi iyisin

hiç bir bağlantım yok

Aynennn benim de durumum bu :)) Baktım bu forumda ciddi anlamda bir kulüp var ben de üye olmalıyım dedim :)) çok şeker paylaşımlar var gerçekten :)

sorumluluklar biraz artıyo tabiki canım aileler işin içine girince farklı oluyo biraz daha
ama aileler anlayışlı olunca bi de birbirleryle iyi anlasırlarsa süper oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…