- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.281
Anzerim gel gel adamın biri topik açmış haber vermemiş bende kendi gayelerimle buldum ve şimdi kötü emellerim için kullanıyorum
Anladım kuzumm hiçç karıştırma o zaman
Ooo bir lolita daha
Ne güzel cnaım iyi yaptın.Bak lolitalık tacı bir yaşla sende kaldı yine hadi iyisin
yavaş geldim işte ne sordum be
sorumluluklar biraz artıyo tabiki canım aileler işin içine girince farklı oluyo biraz daha
ama aileler anlayışlı olunca bi de birbirleryle iyi anlasırlarsa süper oluyo
Sen sadece topiğin olduğunu söyledinhiçte bile kendi çabalarınla bulmadın ben dedim ya sana
oooooooooo lolitanın dibiymiş
bi de 15 yaşında varrr
özledin mi
özledim vala ben he çenebazı
giremedi fırsatı olmadı demekki
O nu yaşadığımda göreceğim uzaktan bakınca anlayışlı oalckalar gibi ama inş oyle olur
Sen sadece topiğin olduğunu söyledin
bende bulmak için senin profline girdim
bu da bi çaba sonuçta
oooooooooo lolitanın dibiymiş
O nu yaşadığımda göreceğim uzaktan bakınca anlayışlı oalckalar gibi ama inş oyle olur
öyle tabi canım inş oyle olur hayırlısı bakalm
kurban olsunlar snin çabana
Kızzlar şimdii kapınıza elinde çiçeklerle çikolata getireen bir yakışıklııı olsaydııı(((( )) :) Sabahtan beri susuyorum suya doyamadım bir türlüü geçmedi susuzluğummm
Kızzlar şimdii kapınıza elinde çiçeklerle çikolata getireen bir yakışıklııı olsaydııı(((( )) :) Sabahtan beri susuyorum suya doyamadım bir türlüü geçmedi susuzluğummm
Bitanesin
aman istemez çiçek çikolata falan (olsa hiç fena olmazda hadi neysee) 1 mesaj yazdım nerdeyse 2 saat oldu cevap yok kesin uykuya kalmıştır uykucuu
Kendi gelsin yeter çiçeğe çikolataya da gerek yok :))
benim ki kapıya pizzayla geliyor.kocagöbekli öküzcanım benim