- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.241
selam.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım benm
cabuk mu bi de bana sor
selam.......
haklısın yaa benim ki de soru mu şimdi
hem de düğüne 3 ay 29 gün kalaa
Kız aynı mahallede oturuyoruz biz mustakbel eltim 3 senedir oturmaya çağırıyor hala gitmedimgörümcem var benden 3 yaş küçük 4-5 ayda bi anca görüşürüm
Sevmiyorum ben ya işin içine ailer girecek yok kayanayı ara hal hatır sor yok git gel bilmem ne ben unuturum aramayı sormayı sonra kötü gelin olurum.Biz böyle iki kişi iyiyiz
Dışında olana tez geliyor demek ki
sana ne ağır işler haklısın canım
selam.......
yani yani yazıyo bi de orda 3 ay 29 gün
Kız aynı mahallede oturuyoruz biz mustakbel eltim 3 senedir oturmaya çağırıyor hala gitmedimgörümcem var benden 3 yaş küçük 4-5 ayda bi anca görüşürüm
Sevmiyorum ben ya işin içine ailer girecek yok kayanayı ara hal hatır sor yok git gel bilmem ne ben unuturum aramayı sormayı sonra kötü gelin olurum.Biz böyle iki kişi iyiyiz
ne güzel diyosun yaa ben de sevmiyorum öyle şeyleri ama mecbur napcan
selam.......
bu mudur yani bu yüzden mi lan sendn gelin falan olmaz
Artık senin ki takmış sana yüzüğü yapacak bir şey yok idare
Azeriyim dedin,azerbeycandamısın yoksa ailen oradan buraya geldi sen türkiyedemisin :26::26:
ben kalabalık ailede büyümedim ya tek başıma annem babam çalışıyordu şimdi kalabalığa girinde ufo görmüş masum köylü gibi oluyorum
ay şaka bi yana aileler işin içine girince çok kasıyor canım durum.Sadece ben de değil iki tarafın ailesi uyuşma uyuşmama sorunları alışma süreçleri felan filan derken çok sıkıntılar yaşanıyor.En iyisi kimseyi germemek biz zaten düğünümüzü önümüzdekis een düşünüyoruz düğünden 1-2 ay önce nişanı yapar kimsede birbirine karışamadan nikahı kıyar aradan çekiliriz
ben kalabalık ailede büyümedim ya tek başıma annem babam çalışıyordu şimdi kalabalığa girinde ufo görmüş masum köylü gibi oluyorum
ay şaka bi yana aileler işin içine girince çok kasıyor canım durum.Sadece ben de değil iki tarafın ailesi uyuşma uyuşmama sorunları alışma süreçleri felan filan derken çok sıkıntılar yaşanıyor.En iyisi kimseyi germemek biz zaten düğünümüzü önümüzdekis een düşünüyoruz düğünden 1-2 ay önce nişanı yapar kimsede birbirine karışamadan nikahı kıyar aradan çekiliriz
selam arkadaaşlarr aranızda yeniyimmm beni de canı sıkılanların geyiğine alırr mısınııız :)))
selam arkadaaşlarr aranızda yeniyimmm beni de canı sıkılanların geyiğine alırr mısınııız :)))
evet ya mecburr.. yüzüksüz söz mü olur dicen belki ama biz daha yüzük takmadık erkek arkadaşımın ailevi bazı nedenlerinden dolayı.. yüzüksüz sözlendik 1-2 ay sonra takıcaz inşaAllah
Azerbaycandayım
en doğrusu valla heeee
seneyeyse iyiymiş