Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Kim ne der zihniyetini aşmadan mutlu olunmaz hayatım.Valla hiççç umrumda olmaz millet.Sen kendini bil gerisini boşver.Toplumun yargılarına göre yaşanmaz.Bana göre tabi.Herkesin düşüncesine saygı duyarım.:KK34:

kızım altı üstü doğum kontrol hapı alcan , hamilelik testi değilya allah alla :)

Maalesef istemesekte hayatımızın her alanında kim ne der diye düşünmek zorunda kalıyoruz. Ve en önemlisi annem babam esnaf bulunduğumuz şehrin yarısından çoğunu tanıyorlar zaten ufak bi yerdeyiz. Ben kötü bişey yaptığımda Lunna demiyolar şunun kızı böyle yapıyomuş diyolar. O yüzden ilk önce aileme laf getirmemek için uğraşıyorum. Onlar bana güvenselerde saçma şeyler için onları üzmek istemem. Yanlış anlamayın sakın bunu tabiki sadece doğum kontrol hapı için söylemiyorum genel konuşuyorum canlarım.

Maalesef istemesekte hayatımızın her alanında kim ne der diye düşünmek zorunda kalıyoruz. Ve en önemlisi annem babam esnaf bulunduğumuz şehrin yarısından çoğunu tanıyorlar zaten ufak bi yerdeyiz. Ben kötü bişey yaptığımda Lunna demiyolar şunun kızı böyle yapıyomuş diyolar. O yüzden ilk önce aileme laf getirmemek için uğraşıyorum. Onlar bana güvenselerde saçma şeyler için onları üzmek istemem. Yanlış anlamayın sakın bunu tabiki sadece doğum kontrol hapı için söylemiyorum genel konuşuyorum canlarım.

ne kaaaa düüşünceli kızımız var bizim :):nazar:

ya kesin hi,ç bişeyin farkında olamaycaz o gün.
şimdi boşuna kasıyoruz kendimizi heralde :)[/QUOTE]

ewtt oda olabilir:))) Güzel olcak güzelll maşallah hepimize.Allah huzurlu yuva versin.Düğün falan cabası.

Kızlarr yardımınız lazım hala ilk dans müziğini bulamadım.

Şu kenan doğulunun Kenan Doğulu Tencere Kapak 2012 YENİ ALBÜM 2012 Kenan Doğulu 2012 - YouTube

şarkısı fena değil sözlerine bayıldım:)))

Bidee koray çapanoğlunun Koray Çapanoğlu - Peri Kızım (Akustik Versiyon) / 2012 Yepyeni - YouTube
Peri kzıım şarkısıda güzel.Başka fikri olan varmı.Bilindik müzklerden istmiyorumm farklı olsun istiyorum
Hadi bakalımm kim neler tavsiye edecekk:)):KK76::KK76::KK76:

MELİH GÖRGÜN : Rüya.

Taa uzak yollardan.. olabilir..
senin yazdıklarını dinleyemedim,patron burda, gidince dinlerim:KK1::KK1:

Kızlarr yardımınız lazım hala ilk dans müziğini bulamadım.

Şu kenan doğulunun Kenan Doğulu Tencere Kapak 2012 YENİ ALBÜM 2012 Kenan Doğulu 2012 - YouTube

şarkısı fena değil sözlerine bayıldım:)))

Bidee koray çapanoğlunun Koray Çapanoğlu - Peri Kızım (Akustik Versiyon) / 2012 Yepyeni - YouTube
Peri kzıım şarkısıda güzel.Başka fikri olan varmı.Bilindik müzklerden istmiyorumm farklı olsun istiyorum
Hadi bakalımm kim neler tavsiye edecekk:)):KK76::KK76::KK76:

canım ben dans müziği olarak mariah carey seçtim ama türkçe isityorsan benim 2. seöçeneğim vardı.zuhal olcay pervane gayet güzel ve anlamlı

X