- 5 Nisan 2013
- 540
- 183
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #2.881
kızım altı üstü doğum kontrol hapı alcan , hamilelik testi değilya allah alla :)[/QUOT
Düğünede az kaldıı:) neler yapıyorsun son günler şekerimm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım altı üstü doğum kontrol hapı alcan , hamilelik testi değilya allah alla :)[/QUOT
Kim ne der zihniyetini aşmadan mutlu olunmaz hayatım.Valla hiççç umrumda olmaz millet.Sen kendini bil gerisini boşver.Toplumun yargılarına göre yaşanmaz.Bana göre tabi.Herkesin düşüncesine saygı duyarım.
kızım altı üstü doğum kontrol hapı alcan , hamilelik testi değilya allah alla :)
salla gitsin işlerini
ben de 2 gün önce süpürmüştüm
aslında bi daha üstünden geçsem iyi olur ama bugün keyif yapıyorum fırsattan istifade
valla canım herşey bitti düğün gününü bekliyorum sadece.
bu hafta sonu balayı bavulumuda hazırlayınca tamamen bitiyo işleitrm :)
Maalesef istemesekte hayatımızın her alanında kim ne der diye düşünmek zorunda kalıyoruz. Ve en önemlisi annem babam esnaf bulunduğumuz şehrin yarısından çoğunu tanıyorlar zaten ufak bi yerdeyiz. Ben kötü bişey yaptığımda Lunna demiyolar şunun kızı böyle yapıyomuş diyolar. O yüzden ilk önce aileme laf getirmemek için uğraşıyorum. Onlar bana güvenselerde saçma şeyler için onları üzmek istemem. Yanlış anlamayın sakın bunu tabiki sadece doğum kontrol hapı için söylemiyorum genel konuşuyorum canlarım.
ne kaaaa düüşünceli kızımız var bizim :)
Ben şuan nişanlımın evindeyim .
İşleri sallar mıyım hiç
valla canım herşey bitti düğün gününü bekliyorum sadece.
bu hafta sonu balayı bavulumuda hazırlayınca tamamen bitiyo işleitrm :)
ohhh misss:))) bnm daha kına geceliğidir gelinliktir dikimleri var.Off off bugünleri bnde görücem inşş:26::26:
ohhh misss:))) bnm daha kına geceliğidir gelinliktir dikimleri var.Off off bugünleri bnde görücem inşş:26::26:
geçer cnm hemen o koşuşturmcada merak etme sen :)
inşallah istreidğimiz gibi sorunsuz geçer cnm düğünümüzde
geçer cnm hemen o koşuşturmcada merak etme sen :)
inşallah istreidğimiz gibi sorunsuz geçer cnm düğünümüzde
Ay aminnn inşallah canımm.Bakalım senden öğrenicess ilk çıkış dans neler hissedyorsun:) O heyecanla yanlış bişey yapmasak bari:)
Ay aminnn inşallah canımm.Bakalım senden öğrenicess ilk çıkış dans neler hissedyorsun:) O heyecanla yanlış bişey yapmasak bari:)
ya kesin hi,ç bişeyin farkında olamaycaz o gün.
şimdi boşuna kasıyoruz kendimizi heralde :)
Kızlarr yardımınız lazım hala ilk dans müziğini bulamadım.
Şu kenan doğulunun Kenan Doğulu Tencere Kapak 2012 YENİ ALBÜM 2012 Kenan Doğulu 2012 - YouTube
şarkısı fena değil sözlerine bayıldım:)))
Bidee koray çapanoğlunun Koray Çapanoğlu - Peri Kızım (Akustik Versiyon) / 2012 Yepyeni - YouTube
Peri kzıım şarkısıda güzel.Başka fikri olan varmı.Bilindik müzklerden istmiyorumm farklı olsun istiyorum
Hadi bakalımm kim neler tavsiye edecekk:))
Kızlarr yardımınız lazım hala ilk dans müziğini bulamadım.
Şu kenan doğulunun Kenan Doğulu Tencere Kapak 2012 YENİ ALBÜM 2012 Kenan Doğulu 2012 - YouTube
şarkısı fena değil sözlerine bayıldım:)))
Bidee koray çapanoğlunun Koray Çapanoğlu - Peri Kızım (Akustik Versiyon) / 2012 Yepyeni - YouTube
Peri kzıım şarkısıda güzel.Başka fikri olan varmı.Bilindik müzklerden istmiyorumm farklı olsun istiyorum
Hadi bakalımm kim neler tavsiye edecekk:))
MELİH GÖRGÜN : Rüya.
Taa uzak yollardan.. olabilir..
senin yazdıklarını dinleyemedim,patron burda, gidince dinlerim
Saol kujumm kesin dinle lütfen özellkle kenan doğulunun:))
Canıms Kenan'ın şarkısını beğendim de o peri kızını sevmedim.:26:
ewett ya ben sarkıyı sevdimde dans sarkısı olmaz ritmini iyi dinleyince.ama kenanınkini çok sevdimm