Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

yabancılarında ayrı bi atmosferi oluyor :)
benim gelinliim kuyruklu falan böyle yürüme yolum var. onla tam giriiş yaparım diye düşündümm
dans ta beni çok etkilio bu şarkı
zaten zar zor karar verdim ya :)

nikah benim düğün salonumda kıyılacak evlilik cüzdanını bana vereceğini düşünüyourm memurun o an elimde sallarken hangi şarkı çaldırsam bilemedim yardımcı olun bana :)

aklımdan bim bam bom çatlasın dostalar geçiyor ama çevremdekiler beğenmedi :KK43:

bim bam bom olmazz. evlenip gitmişsin , şarkıda benm de artık bir sevgilim var diyor :KK53::KK53:
ımm bunuda düşünmek gerek. ayy amma çok müzik lazım bee:111:

Günaydın herkese

Hiç keyfim yok . Daha düne kadar şu odada iki kişiydik . Bugun tek başıma bu odada bulunmak,benim dayanma gücümü yok ediyor yemin ediyorum
Öf..

Selam kızlarr nasılsınz.Bi küçük ara buldum merhaba demek istedim.Bu arada saçı az olanlara süper bi haberim var biraz tuhaf ama:) :KK1::KK1::KK1:

Benim o güzelim uzun saçlarımdan bir tutum ama büyük bir tutam kesti ya benim ki :KK47:

Yapma dedim kesti saçımı ! :KK47:

aaaa:) bnm zaten kısa olduğu için kesecek saç yok:) Allahtan uzun seviyor:)
Neysee şimcik konuya gelelim.Bi arkadaşımın çok az saçı vardı baya az.Ablası sağlıkçı bunun.Bildiğimiz doğum konrtol hapını bi güzel ezmişş KREMSİZ şampuanın içine koymuş.kız bayadır kullanıyor ve inanılmaz oldu.Gözümle görmesem inanmam.ama KREMSİZ olması şart.Ben kullanmıyorum mesela kuaföreüm yasakladı kremi.Saça zarar veriyormuş.:KK51:

Neysee şimcik konuya gelelim.Bi arkadaşımın çok az saçı vardı baya az.Ablası sağlıkçı bunun.Bildiğimiz doğum konrtol hapını bi güzel ezmişş KREMSİZ şampuanın içine koymuş.kız bayadır kullanıyor ve inanılmaz oldu.Gözümle görmesem inanmam.ama KREMSİZ olması şart.Ben kullanmıyorum mesela kuaföreüm yasakladı kremi.Saça zarar veriyormuş.:KK51:

Uzamasına yardımcı oluyor mu bu hap yoksa sadece gürleşmesi için mi:26:

Biliyorum o doğum kontrol hapının etkisini ..

KK da okumuştum .

Islak ıslak örmek te saçı uzatıyor :KK14:

Benim saçlarım uzun , bunaldım iyice .

Birde sıcakta hiç çekilmiyor

X