Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

1 senedir ne bulduysam sürüyorum zaten. Bi o kaldı sürmediğim biri tavsiye etse hiç düşünmem sürerim:KK9::KK9:

Saç uzatma ve sıklaştırma yöntemlerinden bir tanesine bile saçıma uygulamadım .

En basitinden bi sirke veya zeytinyağı bile sürmedim .

Temiz tut , yeterli ..

Birde şu seriyi kullan

0b27b77bcb7c96ec0a5156fab70d9d883_f6abe7529291bee36c2fb9ee0adf13ee_2.jpg

Temiz tut , yeterli ..

Birde şu seriyi kullan

Bazılarının çabuk uzuyor.Saçlada ilgisi var.Yengmle aynı zaman kestrdik bnm saçımın 2 katı uzuyor.Oda boyatıyor ama gür ve güçlü saçı.Bnm toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyo :KK14::KK14::KK14::KK14:

Temiz tut , yeterli ..

Birde şu seriyi kullan

Bunun saç kremini kullandım bi de pembe şampuanını kullandım. Şampuan güzel ama kremden hiç memnun kalmadım. Zaten bu ara brezilya fönü olduğu için özel şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Zaten onlarda iyice kuruttu saçımı hiç güzel değil. Dün bi bakım kürü aldım. Bi de onu deniycem:KK14:

Aslında az da değil kısada değil. Gürlüğünden memnunum boyuda omuzlarımın 1 karış aşağısında. Ama daha uzun olsun istiyorum bi de bi ara çıt çıt kullanıyodum sonra bozuldular fln. Çok taktım saç meselesine

Daha ne olsun bnm 4 yıldır omzumdan asağıya inemedi:))) hem çok ince yapılı saçım.Çok iyi bakmam lazım.

Bunun saç kremini kullandım bi de pembe şampuanını kullandım. Şampuan güzel ama kremden hiç memnun kalmadım. Zaten bu ara brezilya fönü olduğu için özel şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Zaten onlarda iyice kuruttu saçımı hiç güzel değil. Dün bi bakım kürü aldım. Bi de onu deniycem:KK14:

Ben bunun turuncu renkte olanlarını aldım.

Saçımı düzleşirirken zarar vermesin diyede fön suyunuda aldım oda keratinli ..

Parlak tutuyo

Kızım burası küçük yer hemen laf çıkarırlar. El ele görenler bile konuşup duruyolar. o derece yani :26:

Kim ne der zihniyetini aşmadan mutlu olunmaz hayatım.Valla hiççç umrumda olmaz millet.Sen kendini bil gerisini boşver.Toplumun yargılarına göre yaşanmaz.Bana göre tabi.Herkesin düşüncesine saygı duyarım.:KK34:

X