Canimm oğlumm murat kollarimda

canım allah bağışlasın maşaallah ogluşunda pek tatlıııı... rabbim eşin ogluşun ve sevdiklerinle geçirecegin güzel saglıklı bir ömür nasip etsinnn

nuraycımm allah analı babalı büyütsünn maşallah bebişimize.

canım allahım analı babalı büyütsün yavrunuzu :) darısı bizlerin başina inş.:)

ay çok sevindim ya ne güzel allah analı babalı büyütsün inşallah

Maaşallah Murat pek bir şeker...Allah analı babalı eysin, tüm hayalleri gerçek olsun.
Wrose, sana da geçmiş olsun, güle güle büyüt şirineyi....hikayen çok güzel :)) bir de anlattiğin diğer fotoğrafı da görebilirsek, hani sen sancıda annen ve ablan gülerken :))) Neyse şaka....
hayırlı olsun!!!:nazar:

çok tatlı maşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım a.s.
darısı hepimizin başına.

canım ya dogum hıkayenı okuyunca sankı kendımı koydum senın yerıne ne guzel kurtulmusun herseyın bı sıkıntısı var ama kormamak elde deıl canım allah analı babalı buyutsun muratımız cok tatlı masallaah hepımız bırbrımıze dua etmeyı unutmayalımmmm hepımızın ıhtıyacı varr

herkeze çok teşekkür ediyorum canlarımm, allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın kızlar:asigim:çok güzel bir duygumuş.. allah herkezin yavrusunu korusun inşş.. :nazar::nazar:

Canım ayy ne kadar duygulandım..ben daha çok yeni hamişim..Acaba benim hikayem nasıl olacak..Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar eylesin...

Canım ayy ne kadar duygulandım..ben daha çok yeni hamişim..Acaba benim hikayem nasıl olacak..Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar eylesin...

cnm hayırlısı ile al bebeğini kucağına,Allah sağlık ve huzurunuzu eksik etmesin :nazar:

allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın cnm...

WROSE gözünaydın canım,,,Allah analı babalı saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...Nazar degmesin yigenimize çok tatlı maaşallah.. bakışlarına bakılırsa artist olucak senin bu oglan walla...:)

dogum hikayen gözlerimi doldurdu.. sizle dogumma girerken aglıyorsunuz bizler burda dogum hikayelerinizi okurken aglıyoruz.. Allahım bu güzel duyguyu bize de sorunsuz yaşatsın inşallah.....benimde 5 günüm kaldı..o an kesin bende dayanamam hüngür hüngür aglarım heralde...yavrularımızın kaderleri güzel olsun yüzleri hep gülsünde yeter bize walla...

X