Canımın içi babam kansermiş

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.660
15.568
Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.
Tedavi görecek ama doktor mucize lazım falan demiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

fikrim yok dediğiniz tedavi ile alakalı ama geçmiş olsun. artık her evde var, şeker hastalığına döndü illet. geçmiş olsun, allah yardımcı olsun, şifa versin.

Herkese iyi akşamlar. Hep başkalarından duyardım ya da başkalarının konularında okurdum böyle şeyleri meğer bizim de başımıza gelecekmiş.

Arkadaşlar malesef babam kanser ve neredeyse tüm vücudunu sarmış durumda. Akciğeri,böbrekleri,karaciğeri ve kemiklerine kadar ilerlemiş bu illet. Hastalık son evrelere kadar ilerlemiş.

Şimdi benim sorum ise şu. İnstagramda karşıma Mustafa Iraz ve Hakan Özkul diye 2 tane doktor çıkıp duruyor. 4. Evre kanser hastalarında bile başarılı sonuçlar elde ediyorlarmış. Fitoterapi diye bir şey uyguluyorlarmış. Bu tarz şeyler hakkında bilgisi olan,alternatif tıp gibi şeyleri deneyip ileri derece kanseri yenen tanıdıklarınız oldu mu hiç?

Kaş yaparken göz çıkarmakta istemiyorum o yüzden bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
Konu ile ilgili bilgim yok, ancak üzüldüm yazmak istedim. Rabbim babanıza şifa versin, elden ayaktan düşürmesin. Sizlere de sabır versin yardımcınız olsun🌸

fikrim yok dediğiniz tedavi ile alakalı ama geçmiş olsun. artık her evde var, şeker hastalığına döndü illet. geçmiş olsun, allah yardımcı olsun, şifa versin.
Evet sormayın şu son 2 ay içinde kaç kişiden duydum. En sonunda geldi bizi de buldu.

Ben Hakan Özkul'dan randevu oluşturmuştum annem için. Sonrasında doktorumuz fitoterapiyi çok efektif bulmadığını söyleyince iptal etmek istedim, yok iptal edemezsiniz yok ne demek iptal etmekmiş falan telefonda azar yemiştim. Çok sıcak değilim o yüzden. Ama bi tanıdığım annesine çok daha kaliteli zamanlar yaşattı fitoterapi sayesinde, fayda göreni var. Denenebilir bence doktor da onay veriyosa.

Çok geçmiş olsun 🙏🏿

Ben Hakan Özkul'dan randevu oluşturmuştum annem için. Sonrasında doktorumuz fitoterapiyi çok efektif bulmadığını söyleyince iptal etmek istedim, yok iptal edemezsiniz yok ne demek iptal etmekmiş falan telefonda azar yemiştim. Çok sıcak değilim o yüzden. Ama bi tanıdığım annesine çok daha kaliteli zamanlar yaşattı fitoterapi sayesinde, fayda göreni var. Denenebilir bence doktor da onay veriyosa.

Çok geçmiş olsun 🙏🏿
Allah Allah neden öyle bir tepki vermişler ki? Ben de bi bilemedim şimdi. Tanıdığınızın annesi vefat mı etti peki?

Allah Allah neden öyle bir tepki vermişler ki? Ben de bi bilemedim şimdi. Tanıdığınızın annesi vefat mı etti peki?
Annesine kendisi bakıyodu işten ücretsiz izin alıp. Sonra geçinemeyince işe geri döndü. İşe döndüğünde kendi iddiasına göre annesi bu aylarca planladıkları hiçbir şeyi yapmamış, yani atıyorum sabah aç karnına lahana suyu öğlen bilmem ne falan kız onu planlamıştı tek tek. Sonrasında da vefat etti evet maalesef. Tanıdığım bu vefatı annesinin fitoterapiyi bırakmasına bağlıyor mesela. Fitoterapi doğrultusunda ilerlerken çok daha iyiydi dinçti değerleri de gerilemişti diyor, bilemiyorum tabii.

Valla neden öyle bi tepki aldığımı ben de bilmiyorum. Zaten ben iletişime geçtiğimde hastanın dosyası yeter hastaya gerek yok demişlerdi, o da çok içime sinmemişti benim. İptal edince de bi terslendim anlamsızca

Doktorunuza danısıp uygun görürse deneyin denenecek ne varsa elinizden geleni yapın.Ablamda uygun görülmedi.Rabbim sifa versin insallah babanıza 🤲

Çok geçmiş olsun. Bir tanıdığımın annesi bu iki doktordan birinden fitoterapi alıyor. Onlar önce modern tıp deneyip sonradan alternatife yöneldiler. Zaten son evredeydi gittiklerinde. Ne kadar fayda gördü bilmiyorum ama şu an durumu çok iyi değil.

Babanızın aklı başındaysa bu kararı ona bırakın bence. O nasıl ilerlemek isterse oraya götürün.

Annesine kendisi bakıyodu işten ücretsiz izin alıp. Sonra geçinemeyince işe geri döndü. İşe döndüğünde kendi iddiasına göre annesi bu aylarca planladıkları hiçbir şeyi yapmamış, yani atıyorum sabah aç karnına lahana suyu öğlen bilmem ne falan kız onu planlamıştı tek tek. Sonrasında da vefat etti evet maalesef. Tanıdığım bu vefatı annesinin fitoterapiyi bırakmasına bağlıyor mesela. Fitoterapi doğrultusunda ilerlerken çok daha iyiydi dinçti değerleri de gerilemişti diyor, bilemiyorum tabii.

Valla neden öyle bi tepki aldığımı ben de bilmiyorum. Zaten ben iletişime geçtiğimde hastanın dosyası yeter hastaya gerek yok demişlerdi, o da çok içime sinmemişti benim. İptal edince de bi terslendim anlamsızca
Bi doktoruna danışalım da o zaman ona göre karar veririz. Kaş yaparken göz çıkarmayalım bide.

Bi doktoruna danışalım da o zaman ona göre karar veririz. Kaş yaparken göz çıkarmayalım bide.
Artık çoğu kararı hastaya bırakıyor, ilaçların etkisini azaltan bi şey olmadığı sürece (işte ne bileyim her güne bi nar suyu koymadıkları sürece) çok da karşı çıkan doktor yok gibi. Umarım içinize sinen bi tedavi yöntemi bulursunuz 🙏🏿

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin. İstanbuldaysaniz onkoloji doktoru özgül düzgünü arastirabilirsiniz. Bircok tanıdığım kendisiyle şifa buldu.rabbim yardımcıniz olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Denemekle Ne kaybedersin ki ?? Babanızin kanseri ilerlemiş durumdaysa verilen tedaviler genel durumu toparlamaya yönelik olur. Hayat kalitesini artırmak için ben faydası olacağına inanıyorum. Bağırsaklarımiz bizim ikinci beynimiz

Çok geçmiş olsun.Ben babamı kanserden kaybettim.Ogrendigimizde son evreydi.Metastaz yapmamıştı.Doktorlar hiç iyi konusmamişti.Ozon tedavisi biraz acılarını azalttı,süreci uzattı ,aldığı kemoterapi sürecini daha rahat geçirmesini sağladı ama acı sondan kaçamadık.Dilerim mucize olur babanız sağlığına kavuşur bu doktorlar hakkında hiç bilgim yok .

öncelikle Allah babanıza güç kuvvet , sürecinde hep güç versin. Fitoterapi konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kimisi yanıt alır kimisi alamaz. Bence biraz daha araştırın , mutlaka babanız doktoruna sorsun, ve özellikle bu süreçte babanız nasıl bi yol izlemek istiyorsa buna ağırlık verin derim çünkü tedaviyi olacak o. Eğer bilinçli biri ise tabii ki, yok çok değilse siz yönlendirirsiniz.

Bunun dışında mutlaka beslenmesine dikkat edin. Tavsiyem şeker hiç kullanmasın mümkünse , paketli gıdalardan uzak dursun ekmeği de kontrollü yesin. Ispanak gibi sebzeler , baklagil , protein alımına özen gösterin. Çünkü kemoterapi sürecinde iştahı azalsa dahi az yese bile besleyici şeyler yemeli.

Bir de mümkünse hep hastalıktan konuşmayın. Yani geçiştirin demiyorum, eğer babanız konuşmak dertleşmek isterse sonuna kadar dinleyin ama normal zamanda normal rutinlerinize devam edin , babanızın morali iyiyken ona farklı sorular sorun güldürün vakit geçirin.

Bu haberi yeni aldıysanız muhtemelen hayatınızda değişiklikler olacaktır. Çok üzgün hissedeceğiniz için hayatınızda fedakarlıklar yapacaksınız muhtemelen. Tavsiyem hasta yakını olarak bu süreçte şunu bilin bu süreç uzun bir süreç , kendinizi baştan çok yıpratır kendinize vakit ayırmazsanız süreci iyi yönetemezsiniz. Siz de kendinize iyi bakın , bakın ki aile üyeleri yardımcı olabilseniz babanıza.
Bir de genelde insanlar saçma sapan konuşabiliyor bu hastalık hakkında , tavsiyeler verirken kalp kırabiliyor. Benim size naçizane tavsiyem özelinizi herkese çok açmayın. Saklayın demiyorum asla saklanacak bi şey yok ama dıdısının dısısı da sizi arayıp tavsiye vermesin.

X