Canımın Canı Kardesim...

Allah acil şifalar versin,gelmiş geçmiş olsun inşallah. .

Okuldaki sorumlulara da ne denir ki,Allahtan bulsunlar ve elbette suçları varsa cezasını çeksinler

Çok geçmiş olsun. ALLAH kardeşinize acil şifalar, merhametsizlere de merhamet versin. Engellilere, yaşlılara bir şey oldumu içim cız ediyor.

Allah çektirmesin
ya şifa versin ya acısını dindirsin inşallah
sizlere de güç versin çok zor bir süreç

Benim de tek kardeşim canim

kardesine bilerek yaptilarsa bunu, binbeter olsunlar.

Allah sifa versin kardesinize.

Canim cok uzuldum, mayis annelerinden biliyorum seni, sen guclu birisin, eminim kardesin de oyledir, Allah sifa versin insaallah tez zamanda..

Rabbim sifalar versin. Şu mübarek günlerin hürmetine size bagislasin. Çok üzüldüm sizi düşünemiyorum bile. Inşallah sağlığına kavuşur.

Çok çok geçmiş olsun dilerimki bir an önce geçer gider dualarım sizinle

Allah kardeşinizi size bağışlasın öncelikle.bence ortalığı ayağa kaldırın.siz oraya kardeşinizi sapasağlam bıraktınız sonuçta.bakmak ve korumak onların işi.çocuğu o hale getirip nasıl ortadan kaybolabilirler anlamıyorum.lütfen peşini bırakmayın bu işin yazık günah suçsuz günahsız bi çocuk var bu hale getirilen.

Rabbim yardımcınız olsun canıım çok üzüldüm gerçekten..
Allah onu bu duruma getirenlere de bin beterini yaşatsın ne diyim..

Gencecik çocuktan ne istediler.. yazık..

Allah'ım lütfen sen sağlık ver, yardım et ya.. Ne desem acınızı hafifletebilirim bilmiyorum, içim yandı.

Lütfen bu işin peşini bırakmayın. İhmal ve kasıt varsa önce Allahtan sonra adaletten cezalarını bulurlar umarım!! Dellendim!

Ah kurban olurum içim cız etti okurken. Allah kardeşinizi size ve annenize bağışlasın inşallah

Allah'ın cezası insanlar! Peşini bırakmayın lütfen bi suçları varsa çeksinler cezalarını.

Ya yazıp yazıp siliyorum sinirimden vallahi ya bunlar insan mı ya Allah sorsun! Sakın peşini bırakmayın bu işin lütfen kardeşiniz için! Sorun hesabını buna kim sebep olduysa!! Anaokulları denetimsiz evlatlar ölüyor, rehabilitasyon merkezleri denetimsiz insanlar ölüyor. Bu nedir ya yeter artık!

Allah'ım kardeşimizi bize bağışlasın inşallah. Dualarım sizinle.. Allah tez zamanda şifa ve ayağa kalkabilme gücü versin. Allah buna kim sebep verdiyse cezasını versin!

Dualarım senınle bılıyorum cok acı cekıyorsun ama toplan o goruntuye ulas kardesıne ne oldu kım suclu ıspat edene kadar bırakma bu işi rehabılıtasyon merkezlerı kresler buralarda cok etık olmayan seyler yasanabıluyor kımsenın canı yanmasın baska bu işin pesını bırakma

((((((( bu isin icinde baska bir is var muhakkak derinden arastirilmasi gerekiyo.. hic unutmam bilmem hatirlarmisiniz engelli birine siddet uygulayan guvenlik gorevlisi kameralara yakalanmisti su an icim paramparca oldu .. Allah sifasini versin cok uzuldum.. bogazima dugumlendi yazdiklariniz.. cok etkilendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…