- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
- 333
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
allahım sıfa versın ınsallah
içim sızladı....
İnşallah, sağlıkla kardeşin bir an önce aranıza döner ..
Allah yardımcınız olsun, dualarımdasınız bundan böyle ..
Başkalarının kardeşi, cocugu da orda .. Yazıklar olsun..
Rabbim kardeşinize hayırlı bir kapı acar İnsAllah.. Tez zamanda toparlanır İnsAllah.Allah acil sifalar versin.
Rabbim yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin mucizeler vardır inanırım. Rabbim size de annenize de yardım etsin inşallah. Çok geçmiş olsun
acaba allahın cezaları ellerı kopasıca bıseymı yaptılar kardesınıze
ne yapacaksınız cezalansınlar ama kardesınızde ınsallah hemencık eskı saglıgına kavusur.
cok sınırlendım
Yavrum benimmAllah acil sifalar versin kardesine insallah,ama isin pesini ne olursa olsun birakmayin bence biseyleri gizledikleri kesin,sorumlu varsa ceKsin
Allah şifa versin çok üzüldüm gerçekten
Allahım sen koru,şifa ver.İçim parçalandı
Geçmiş olsun. Allah şifa versin... inş. iyi olur... ihmal varsa bu duruma getirenlerde cezalarını çekerler inş...
canım benim.Allah size bağışlasın meleğinizi.
neden sürüklemişler çocuğu ya?
Allah şifa versin inşallah..
doktor bi sebep söylemiyormu size? Durumun neden bukadar ağır olduğuna dair?
Cok üzüldüm icim yandi. Rabbim sifa versin...
Tarifsiz bir acı..Nasıl da benimsemissiniz o küçücük.yüreğiİnşallah bu sevgi ayakta tutar onu İnşAllah tez vakitte iyileşir canım içim yandı. '((
allahım acil şifalar versin inşallah sizede sabırlar çok zor.
Allah acil şifalar versin dualarımız onunla.
Allah o mucizeyi size yaşatsın...
Ne diyecegimi bilemedim
Kardesiniz en kisa zamanda sagligina kavussun insallah gerisi bos...
Öncelikle çok çok geçmiş olsun
Dua edicem sizin için..
Sonrada lütfen sikayetnizde gidebildiğiniz kadar ileri gidin bu işin peşini bırakmayın kesnlkle
Kendi kardesim gozumun onune geldi... Cok icten diyorum Rabbim sifa versin, o yavruyu size bagislasin. Allah buyuk bir kapi acar insallah. Ne olur yipranmayin, dua edin.
Yüce Allahım acil şifalarını versin
mucizesini göstersin de kardeşin eski haline dönebilsin
çok üzüldüm ya Allah hepinizin yardımcısı olsun duam sizlerle
Offf inşallah iyileşir bir an önce dualarımız sizinle...
Rabbim inşallah şifasını versin çabucak toparlasın kardeşiniz dualarım sizlerle çok kötü oldum başka yazacak cümle bulamadım. Kimin suçu varsa da çeksinler cezalarını inşallah
Allah acil şifalar versin..
Hayatımız ne kadar da pamuk ipliğine bağlı, bir ekmek parçası,bir üzüm tanesi, bir fıstık kabuğu. . Bayilarak yediğimiz şeyler o an bizim hayatımıza bile mal olabiliyor.. allah sevdiklerinize bilhassa kardesinizle imtihan etmesini sizi inşallah,amin..
Rabbim yardim etsin canim sanada,meleginize de.
Icim yandı vallahi. Lutfen bizide haberdar et.
Rabbim acil sifalar versin size bagislasin
Suclu olanlarda sürünsünler insallah pislikler
Çok geçmiş olsun. Bu işin peşini bırakmayın. Rabbim size bağışlasın kardeşinizi.
Rabbim şifa versin sebep olanları da elbet bildiği gibi yapar inşallah
Allahim acil sifalar versin insallah..
bu olayin pesini birakmayin..ne demek kamera kayitlarina baktirmiyorlar..pasa pasa baktiracaklar,kamera kayitlarini imha etmeden elinizi cabuk tutun,bu iste bir is var..
cok uzuldum ALLAHtan tez zamanda sıfa dılıyorum........sıkayetınızde sonuna kadar gıdın.mutlaka bırseyler donuyor
Allah annenize size bağışlasın şifasını aratmasın versin inşallah
Okulun peşini bırakmayın
Rabbim şafi ismiyle şifa versin kardeşinize. İhmal varsa şayet sebep olanlarda dilerim layıkını bulur.
Bizide haberdar edin lütfen durumundan.
Mucizelere inanmak Lazım
Gerçekten kötü oldum okurken
Allah şifa versin
çok geçmis olsun
Allah acil sifalar versin
bisey yaptilarsada kamerayi silmislerdir
insallah sorimlulular bulunup cezalandirilir
Hepinize teşekkür ederim dualarınızda kardeşime yer verdiğiniz için. .Kucukte olsa az da olsa umudunuzu yitirmeyin bir mucize olur belki bir ışık ve yine kahkaha atar kardesiniz..Dua ettim kardesinize insallah araniza doner yine eskisi gibi olursunuz insallah sifa bulur..Bence dahada ustune gidin zihinsel engelliler dernegini falan arayin basini cagirin gerekirse ortaligi ayaga kaldirin ama pesini birakmayin..
Amin canım. Bizim içimiz yangın yeri..Kiyamam ben onacok uzuldum, yuregim sizladi.. Allahim safi ismi ile sifa versin kardesinize. Sayet ihmal varsa sebep olanlari da Allah bildigi gibi yapsin..
İnşallah iyi haberler alırız inşallah doktor yanılırDualarimdasiniz, sizlerede bol sabir ve guc diliyorum.
Iyi haberlerinizi bekliyoruz, selametle.
Amin teşekkür ederimOfff çok üzüldüm Rabbim şifa versin, sizlere de sabır ihsan eylesin
Yasadiginiz aciyi cok iyi anliyorum.Daha 12 yasimdayken zihinsel engelli abimi kaybettim bende.Onunla ayni oda da uyurduk.Odaya giremedim gunlerce.Rabbim kardesinize sifa verir umarim.Nerden nasıl başlanır bilmiyorum ki..
14 eylül günü gelen bir telefonla başladı her şey. .
Kardeşim 19 yaşında zihinsel engelli. .
Rehabilitasyon merkezine gidiyor.
Gelen telefon onlardandi annemi aradılar oğlunuz ekmek yerken boğuldu hastaneye kaldırdık ambulansla durumunu bilmiyoruz hemen gelin dendi..
Aglaya aglaya dua ede ede gittik hastaneye. .
Boğulma esnasında 8 dk durmuş kalbi tekrar dondurmusler hayata..
Yoğun bakimda idi. Durumu kritikti.
Bir sonraki gün iyiye gittiğini söylediler sevindik .
Gece havale geçirdi durumu kötülesti.
Dün de doktor her şeyin kötüye gittiğini
Her şeye hazırlıklı olmamızı söyledi ölduk o an.
Hayır bunlar bizim başımıza gelmiş olamazdı.
Bir ekmek parçası mı kardeşimi bizden alacakti. İnanamadık.
Okula gitti eşim olayın nasıl olduğunu kamera kayıtlarından izlemek için ne mi oldu izletmediler
Savcılıktan kağıt alıp gelin dediler. İnanamadık emniyeti arayip ekip istedik geç kalmıştık bunun için ama olsun aklımıza gelmedi ki o acıyla.
Emniyet geldi ifadeler alındı.
Okul müdürü ifadesinde merdivenden yuvarlandigini söylemiş . Merdivenden dışarı sürükleyerek getirmişler. Më çok acı cektirmisler sana be kardeşim
.
Daha başka şeyler de dönüyor okuldaki herkes kacismaya başladı. .
Şikayetçi olduk..
Neyi geri getirir ki.
Bugün yine gittik.hastaneye annem kardeşimi gördü bırakma bizi sen hep ablni pencerede bekler yolunu gozlerdin o seni bekliyor dedi gözlerinden yaş suzulmus canımın parçasının.
Bugünkü Durumu daha da kötü beyin fonksiyonlarını yitirmiş yatalak olacak yaşarsa tabi demiş doktor.
Boruyla beslenecek Tepkisiz hareketsiz.
Daha fazlasını bekleme demiş annemin minicik yüreğini dagladi.
Kahlahalari gözümün önünde kalbim cayır cayir
Nasıl geçer ki bu acı. .
Ne yaparız bundan sonra..
Babam da çocukken terketti bizi.
Şimdi de kardeşim. .
Dua edin ona ne olur mucize olsun
oyyyy yuregım daglandı parcalandı... benım bıle suan kalbım acırken senı sızı dusnemedım be kardesımNerden nasıl başlanır bilmiyorum ki..
Gelen telefon onlardandi annemi aradılar oğlunuz ekmek yerken boğuldu hastaneye kaldırdık ambulansla durumunu bilmiyoruz hemen gelin dendi..
Okula gitti eşim olayın nasıl olduğunu kamera kayıtlarından izlemek için ne mi oldu izletmediler
Savcılıktan kağıt alıp gelin dediler. İnanamadık emniyeti arayip ekip istedik geç kalmıştık bunun için ama olsun aklımıza gelmedi ki o acıyla.
Okul müdürü ifadesinde merdivenden yuvarlandigini söylemiş . Merdivenden dışarı sürükleyerek getirmişler. Më çok acı cektirmisler sana be kardeşim
.
Şikayetçi olduk..
Neyi geri getirir ki.
Bugün yine gittik.hastaneye annem kardeşimi gördü bırakma bizi sen hep ablni pencerede bekler yolunu gozlerdin o seni bekliyor dedi gözlerinden yaş suzulmus canımın parçasının.
Bugünkü Durumu daha da kötü beyin fonksiyonlarını yitirmiş yatalak olacak yaşarsa tabi demiş doktor.
Nasıl geçer ki bu acı. .
Şimdi de kardeşim. .
Nerden nasıl başlanır bilmiyorum ki..
.
Şikayetçi olduk..
Neyi geri getirir ki.
Nasıl geçer ki bu acı. .
Şimdi de kardeşim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?