Canımın Canı Kardesim...

Umarım herşey hayırlısıyla güzel haberleri ile gelir.
Lütfen bu konunda peşini bırakmayın ilgili yerlere şikayette bulunun.
Orada sizin kardeşinizin gibi bir sürü insan emanet ediliyor.

allahım sıfa versın ınsallah
içim sızladı....

İnşallah, sağlıkla kardeşin bir an önce aranıza döner ..
Allah yardımcınız olsun, dualarımdasınız bundan böyle ..

Başkalarının kardeşi, cocugu da orda .. Yazıklar olsun..

Rabbim kardeşinize hayırlı bir kapı acar İnsAllah.. Tez zamanda toparlanır İnsAllah.Allah acil sifalar versin.

Rabbim yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin mucizeler vardır inanırım. Rabbim size de annenize de yardım etsin inşallah. Çok geçmiş olsun

acaba allahın cezaları ellerı kopasıca bıseymı yaptılar kardesınıze
ne yapacaksınız cezalansınlar ama kardesınızde ınsallah hemencık eskı saglıgına kavusur.
cok sınırlendım

Yavrum benimm Allah acil sifalar versin kardesine insallah,ama isin pesini ne olursa olsun birakmayin bence biseyleri gizledikleri kesin,sorumlu varsa ceKsin

Allah şifa versin çok üzüldüm gerçekten

Allahım sen koru,şifa ver.İçim parçalandı

Geçmiş olsun. Allah şifa versin... inş. iyi olur... ihmal varsa bu duruma getirenlerde cezalarını çekerler inş...

canım benim.Allah size bağışlasın meleğinizi.

neden sürüklemişler çocuğu ya?

Allah şifa versin inşallah..
doktor bi sebep söylemiyormu size? Durumun neden bukadar ağır olduğuna dair?

Cok üzüldüm icim yandi. Rabbim sifa versin...

Tarifsiz bir acı..Nasıl da benimsemissiniz o küçücük.yüreği İnşallah bu sevgi ayakta tutar onu İnşAllah tez vakitte iyileşir canım içim yandı. '((

allahım acil şifalar versin inşallah sizede sabırlar çok zor.

Allah acil şifalar versin dualarımız onunla.

Allah o mucizeyi size yaşatsın...

Ne diyecegimi bilemedim
Kardesiniz en kisa zamanda sagligina kavussun insallah gerisi bos...

Öncelikle çok çok geçmiş olsun
Dua edicem sizin için..
Sonrada lütfen sikayetnizde gidebildiğiniz kadar ileri gidin bu işin peşini bırakmayın kesnlkle

Kendi kardesim gozumun onune geldi... Cok icten diyorum Rabbim sifa versin, o yavruyu size bagislasin. Allah buyuk bir kapi acar insallah. Ne olur yipranmayin, dua edin.

Yüce Allahım acil şifalarını versin
mucizesini göstersin de kardeşin eski haline dönebilsin
çok üzüldüm ya Allah hepinizin yardımcısı olsun duam sizlerle

Offf inşallah iyileşir bir an önce dualarımız sizinle...

Rabbim inşallah şifasını versin çabucak toparlasın kardeşiniz dualarım sizlerle çok kötü oldum başka yazacak cümle bulamadım. Kimin suçu varsa da çeksinler cezalarını inşallah

Allah acil şifalar versin..

Rabbim yardim etsin canim sanada,meleginize de.
Icim yandı vallahi. Lutfen bizide haberdar et.

Rabbim acil sifalar versin size bagislasin
Suclu olanlarda sürünsünler insallah pislikler

Çok geçmiş olsun. Bu işin peşini bırakmayın. Rabbim size bağışlasın kardeşinizi.

Rabbim şifa versin sebep olanları da elbet bildiği gibi yapar inşallah

Allahim acil sifalar versin insallah..
bu olayin pesini birakmayin..ne demek kamera kayitlarina baktirmiyorlar..pasa pasa baktiracaklar,kamera kayitlarini imha etmeden elinizi cabuk tutun,bu iste bir is var..

cok uzuldum ALLAHtan tez zamanda sıfa dılıyorum........sıkayetınızde sonuna kadar gıdın.mutlaka bırseyler donuyor

Allah annenize size bağışlasın şifasını aratmasın versin inşallah

Okulun peşini bırakmayın

Rabbim şafi ismiyle şifa versin kardeşinize. İhmal varsa şayet sebep olanlarda dilerim layıkını bulur.
Bizide haberdar edin lütfen durumundan.

Mucizelere inanmak Lazım
Gerçekten kötü oldum okurken
Allah şifa versin

çok geçmis olsun
Allah acil sifalar versin
bisey yaptilarsada kamerayi silmislerdir
insallah sorimlulular bulunup cezalandirilir

Hepinize teşekkür ederim dualarınızda kardeşime yer verdiğiniz için. .
Asla peşini birakmayacagiz
Bunu yapanlar cezasını çekecek. El bebek gül bebek bakıyorduk ona..bizim için bebekten bir farkı yoktu ..
Şimdi o orda tek başına uykuda buz ise acidan kivraniyoruz 4 aylık bebeğim var emziriyorum.
Sütüm de azaldı. . Hem kardeşimin hayatıyla hem kızımın ruzkiyla oynadılar. Kardeşim iyilessin Allaha yalvariyorum yine ayağa kalksın yine gülsün yine beni pencerede beklesin

Kiyamam ben ona cok uzuldum, yuregim sizladi.. Allahim safi ismi ile sifa versin kardesinize. Sayet ihmal varsa sebep olanlari da Allah bildigi gibi yapsin..

Dualarimdasiniz, sizlerede bol sabir ve guc diliyorum.
Iyi haberlerinizi bekliyoruz, selametle.

Benim de kardeşim 16 yaşında zihinsel engell iokurken ağladım. Ne olur bana ulaş konuşmak istiyorum seninle

Allahım ne olur bi mucize olsun Allah kahretsin böyle insanları. Çok acı çok dua edicem, anlıyorum seni hemde çok.. ne olur ayrılmasın sizden

Rabbim yardımcınız olsun Allah'tan ümit kesilmez doktorların dediği olacak diye bir şey yok... Öleceksin dedikleri yıllarca yaşıyor. Dua edin bol bol annenize güç verin Allah Ya Rabbi yardımcınız olsun.

Zihinsel engelli bir kardesim var. Tek kardesim benim. El bebek bututtugumuz canimizin ici. Icimi dagladi yazdiklarin, tutamadim gozyaslarimi. Rabbim bi mucize eylesin de uyaniversin insallah kardesin. Eminim cok cok zordur sizin icin. Kendimi yerinize koyup empati yapmaya bile yuregim dayanmadi. Allahim size ve annenize guc kardesinize de sifa versin insallah. Hep dua edecegim.

Yasadiginiz aciyi cok iyi anliyorum.Daha 12 yasimdayken zihinsel engelli abimi kaybettim bende.Onunla ayni oda da uyurduk.Odaya giremedim gunlerce.Rabbim kardesinize sifa verir umarim.

Çok üzüldüm.Rabbim bir mucize versin Inşallah.

Yalnız acinizi yaşarken nolur bu okulu da dava etmeyi hakkınızı aramayı unutmayın.boğuldu mu merdiveden mi düştü ya da ne oldu o bile belli değil.

oyyyy yuregım daglandı parcalandı... benım bıle suan kalbım acırken senı sızı dusnemedım be kardesım allahım tez zamanda sıfa suclulara da hakettıgını ver ya rabbı

Allah acil şifalar versin, kardeşini size bağışlasın inşallah

Canm Kıyamam hiç... ne vicdansiz insanlar var Rabbim..
Canm allahım tez zamanda şifa versin. Kardeşini size bağışlasın insiallah canm

Allah sifa versin.

O okulun yakasini birakmayin. Hukuki olarak ne varsa elinizden gelen yapın. Yalan soyluyorlar. Belli ki kardesini o hale onlar getirdi.

Rabbim yardimciniz olsun. Cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…