Canımın Canı Kardesim...

Rabbim ailenize ve size sabır versin dua edin dua her kapıyı açar

Ahhh Allahim bu nasil bir vicdansizlik ya madem kotu davranacaklarniye bole bi kurum acarlar anlamamki ayy goz yaslarima hakim olamadim okurken Allahim sizlere sabir versin o guzel kardescine de safi ismiyle sifasini versin insallah cnm bnm cok uzgunum ve bela okumak istemiyorum Allahim onlari bildigi gibi yapsin sadece bunu diyebiliyorummmm yaaaaaaaaa

Aaa bn yazarken gormemdimm Allahim rahmet eylesin mekani cennet olsun ki oyledirde sabirlar diliyorum size ailenize basiniz saolaunnnn

Allah rahmet eylesin melekti zaten ... Şu an çok aci cekiyorsunuz eminim ama lütfen kurum ile ilgili gelişmeleri burdan bildirin. Dava sürecini çok merak ediyorum

Canım başınız sağolsun rabbim sizden daha çok sevmiş almış yanına taktiri ilahi ne denirki eminim çok güzel yerlerdedir kardeşin rabbim sabırlar versin sana ve annene

çok üzüldüm, melekmiş zaten.
rabbim sizlere sabırlar versin, kardeşinizin yattığı yer nurla dolsun.

Son düzenleme:
çok çok uzuldum ALLAH tan bol sabırlar diliyorum
ALLAH eger buna sebep olan varsa onları kardesınızden beter etsın...çok çok uzucu bu acının tarıfı yok Rabbım yardım etsın

Canm benim başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm canm. Rabbim kardeşine rahmet sana ve Ailene sabırlar ihsan etsin insiallah....

Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin,sizlere de bol sabır versin..

Rabbim size sabirlar versin. Size de annenize de.. Onu size bagislasin. Dilerim gercekten bir mucize olur! Kardesiniz günahsiz bir melek bunu unutmayin sakin olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…