- 17 Temmuz 2014
- 794
- 544
-
- Konu Sahibi britneyyyyy
şu anda yok ama muzaffer kushanın 14 gunlugune baslıyacagım bende haftaya :)evet canım aslında regl döneminde tartılmamak gerekiyor sonuclar yanıltıcı olabiliyormus ama ben hem aradaki farkı görebilmek hemde ne kadar etkiliyor onu görebilmek için her gün tartılıyorum . Aslında regl bittikten 2 gün sonra tartılmak en dogrusuymus cunku 1,5 - 2 kiloya kadar fazla cıkarmıs tartıda . olsun bakalım 13 gün sonunda kac olacak kilom .. inşallah ilk hedefim 56ları görebilmek. sonra 1-2 gün abartmadan ara verip dukan atak +seyir başlayacagım cok olumlu yorumlar duydum onunla ilgili. senin aktif olarak var mı devam ettiğin bir diyet ?
oh super ilerliyorsun valla üstüne birde spor miss:) bak başlayınca devamı geliyorgünaydın canlar
4.günde kaçamaksız bitti 4 ltye yakın su içtim
5.gün sabah limonlu havuc var ama ben sabah değil öğlen ton balıgı ile yemeyi düşünüyorum
sabah onun yerine şekersiz kahve içeceğim çünkü bugun sabah sporum var , kilo bildirimini birazdan yapacagım
etkilemezmi hic... supper gidiyosun valla 7. gunude atlattinmi dahada alismis oluyorsun:)Güncelleme 60.6
Wc cikmak çok etkiliyormus
başlangıç (1.gün) :63,4
2.gün: 62,8
3.gün: 62,5
4.gün: 61.4
5.gün: 60.6
gunaydın canım tartıldınmı? aa ne detoxu yapıcaksınngünaydın canım
6.günde bıraktım , 1 gün detoks yapıp yarın yine kaldıgım yerden bu sefer 13 günlük devam etmek istiyorum
yarın tartılıp kaç oldugumu burada paylaşacagım ,hem reglim de bitti bu kez daha sağlıklı olur sanırım :)
bana katılmak isteyen varsa birbirimizi motive edebiliriz:)
huhuuuuuuuu ordamısın kız ses ver?günaydın canım
6.günde bıraktım , 1 gün detoks yapıp yarın yine kaldıgım yerden bu sefer 13 günlük devam etmek istiyorum
yarın tartılıp kaç oldugumu burada paylaşacagım ,hem reglim de bitti bu kez daha sağlıklı olur sanırım :)
bana katılmak isteyen varsa birbirimizi motive edebiliriz:)
burdayım bebiş 3 ay ara vermek gerekiyormus isveçe o yüzden başlamadımhuhuuuuuuuu ordamısın kız ses ver?
ben bir diyetisyenle çalışıyorum 15 gunluk yag yakma programı... 3 gun oldu canım 15 gunluk hızlandırılmış bir program verdi..Ben et yemiyorum diye balık ve tavuk ağırlıklı 3 normal öğün 3 ara öğün diye 10 gunluk liste var 5 te gelicekk sana onu atabilirim..Yiyerek kilo veriyorsun ve yağdan..istersen seninle paylaşabilirimburdayım bebiş 3 ay ara vermek gerekiyormus isveçe o yüzden başlamadım
farklı alternatif arıyorum
hurma yoğurt ya da yeşil elma arası kararsızım