- 30 Kasım 2010
- 9.573
- 19.171
A Aysen2 bak canım yaklaşık 7000 mesajim var. Tüm zamanını harcayıp beğenmedim atmak senin tercihin. Ama bu bir çözüm değil.Aslinda hayattaki en istedigim sey mutlu olmak, ama cok pessimist bir yapim var. Bunun da nasil degisecegini bilmiyorum. Enerjim düsük, hemen yoruluyorum. Disariya bir saat cikiyorum ardindan sanki on saat disarda kalmisim gibi yoruluyorum.
Hayat bana anlamansiz geliyor. Baglanacak birsey ariyorum, ama bulamiyorum. Depresyondamiyim yoksa baska birsey mi bu bilmiyorum. Bu arada sosyal fobim var o sebebten cok öyle sosyal faaliyetlere, huzur evine gidecek durumda degilim. Gitsem de zaten agizimi bicak acmaz.
Mutlu olmak istiyorum dedin. Mutluluk icin neden baskalarindan medet umuyorsun? Mutluluk senin içinde be gülüm? Neden içindeki gücü harekete geçirmiyorsun?
Psikolojik destek almak gerçekten iyi geliyor. Bir yerlerden başlamak bu hayatta bende varım diyebilmek.
Bak yaşın 31 imiş daha hayatinin baharindasin. Birileri seni mutsuz etmis olabilir. Buna da sen izin vermissindir. Hayattaki duruşuna göre şekillenir dünya.
Kendine deger verirsen değer bulursun. Şimdi top sende ister begendim at ister begenmedim ama bir hayatin var. Onun kiymetini bil... Hersey gönlünce olsun.