- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
Utanma kız belki demene bile gerek kalmaz. Başlıkta gizli belki de ayrıntı
Ahajsjsjsjsjs şimdi fark ettim ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utanma kız belki demene bile gerek kalmaz. Başlıkta gizli belki de ayrıntı
Ama ya uyuyamazsak Google a yazsam bulur muyum acabaTravma yaşarsınız bu vebali alamam ama ben.
Ne vereyim ablama?Merhaba arkadaslar,
benim sorunum su ki sürekli canim sikiliyor. Bütün gün. Suan zamanim bolca var. Eskiden okul zamani hep su okul bitsede evde keyf yapsam derdim. Simdik bütün gün evdeyim ve sikintidan patliyorum. Annem ve kardesim hic sikilmazlar. Sürekli dizi izlerler ve bundan büyük keyf alirlar. Bende öyle degil. Ben mesela dizi izliyemiyorum. Kendimi tam veremiyorum. Birtek survivor izliyorum, okadar. Kitap okuyasim da yok. Iki sayfa okuyorum sonra hevesim kaciyor. Disariya cikiyorum bir gün iyi geliyor, ikinci gün canim istemiyorum. Ondan da bikiyorum. Hayat, yasamak bana keyf vermiyor.
Corona ile alakasi da yok. Ondan öncede böyleydi.
Benim gibi olan veya tavsiyesi olan varmi?
Yok yok yaşamamTravma yaşarsınız bu vebali alamam ama ben.
Psikolojik destek alabilirsiniz. Hatta lütfen 1 seans dahi olsa alın.Vallah ne yalan söylim aklima hic birsey gelmiyor. Sorunda bu zaten. Hobbim yok. Normal insanlarin zevk aldigi cogu sey beni mutlu etmiyor.
Sizler bos vakitlerinizde neler yapiyorsunuz ? Nelerden zevk aliyorsunuz ?
Belki bana ilham kaynagi olur.
Gerçekten de sırf yorum yapmak için yorum yapanlar varmış, pes.Keşke biraz kitap okusan. Hem sıkıntın geçer hem imla, noktalama falan öğrenirsin.
Kitap okumasını söylemek gerçekten boş yorum mu? Kafalar pırıl pırılGerçekten de sırf yorum yapmak için yorum yapanlar varmış, pes.
Onu yazan arkadaş mizmizlanmak yakışmıyor demiş. Neden gereksiz deyip ortamı geriyorsunuz? Herkes kendi penceresinden bakarak yorum yapıyor. Gençlerin de canı sıkılabilir bunu bilmeyen yoktur herhalde. ama o motive edici bir cümleydi. Siz de destek alın demişsiniz burada konulara yazılan birinci cümle destek alındir. İkincisi de boşan. Bilindik şeyler yani.Psikolojik destek alabilirsiniz. Hatta lütfen 1 seans dahi olsa alın.
Gençsin, canın sıkılmamalı tarzındaki gereksiz yorumları da dinlemeyin bence. Gençlerin de canı sıkılır, gençler de bazen keyif almaz.
Sizin yorumunuz da on numara beş yıldızPsikolojik destek alabilirsiniz. Hatta lütfen 1 seans dahi olsa alın.
Gençsin, canın sıkılmamalı tarzındaki gereksiz yorumları da dinlemeyin bence. Gençlerin de canı sıkılır, gençler de bazen keyif almaz.
Bos vakitten kastinz ne kadar mesela ? Ben bos vakit bulsam biraz uyurum, biraz orgu orerim biraz kitap okurum hatta bana bos bir aksam verseler ve amacsizca oturup film izlesemm Allahm eskiden senin gibiydim ne guzel gunlermiss not: cocuklu calisan anne kiymetini bil anacim bul birseyler yap iste cildirtma beni burdaVallah ne yalan söylim aklima hic birsey gelmiyor. Sorunda bu zaten. Hobbim yok. Normal insanlarin zevk aldigi cogu sey beni mutlu etmiyor.
Sizler bos vakitlerinizde neler yapiyorsunuz ? Nelerden zevk aliyorsunuz ?
Belki bana ilham kaynagi olur.
Temizlik yap yemek yap kek börek yap kitap oku kendşne bakım yap kuran oku yeni şeyler öğrenmeye çalış . Ne insanlar var ya benim çişimi yapacak zamanım yok. Millet sıkılıyorum diye bdv de konu açıyo. Anormal olan ben miyim???Merhaba arkadaslar,
benim sorunum su ki sürekli canim sikiliyor. Bütün gün. Suan zamanim bolca var. Eskiden okul zamani hep su okul bitsede evde keyf yapsam derdim. Simdik bütün gün evdeyim ve sikintidan patliyorum. Annem ve kardesim hic sikilmazlar. Sürekli dizi izlerler ve bundan büyük keyf alirlar. Bende öyle degil. Ben mesela dizi izliyemiyorum. Kendimi tam veremiyorum. Birtek survivor izliyorum, okadar. Kitap okuyasim da yok. Iki sayfa okuyorum sonra hevesim kaciyor. Disariya cikiyorum bir gün iyi geliyor, ikinci gün canim istemiyorum. Ondan da bikiyorum. Hayat, yasamak bana keyf vermiyor.
Corona ile alakasi da yok. Ondan öncede böyleydi.
Benim gibi olan veya tavsiyesi olan varmi?
Aslinda hayattaki en istedigim sey mutlu olmak, ama cok pessimist bir yapim var. Bunun da nasil degisecegini bilmiyorum. Enerjim düsük, hemen yoruluyorum. Disariya bir saat cikiyorum ardindan sanki on saat disarda kalmisim gibi yoruluyorum.Mutsuzluk la besleniyor sun... Mutsuz olmak için kendine bahaneler üretiyorsun.. Bu corona da çok zor ama iş ara Gönüllü olarak Kızılay'a katıl? Huzur evlerini ziyaret edebilirsin? Dine yönelebilirsin? Türkçe açıklama kuran okuyabilirsin?
Kız hepimizi seri beğenmedime bağladı. Ona begendim butonu alacağımmm
Negatifliği paçalarından akıyor resmen beğenmedim butonu bile canlanıp kaçabilir konu sahibinin elindenKız hepimizi seri beğenmedime bağladı. Ona begendim butonu alacağımmm