Canım Sıkılıyor.. Sıcak Bir Sohbete İhtiyacım Var..

Günaydin canim

ooo güzel ya erkenden meslek edinmek,yolunu cizebilmek.

ayyyy avrupa yakasi acik suan Burhan otu motu toplayip gitmis Makbulenin gönlünü almaya:KK53:

Sana da günaydın abla. :KK3:

Evet çok güzel ama sorun KPSS illetini kazanıp memur olmakta. :KK14::KK14:

Burhan yaaa adamım.. Makbilee :KK1::KK1:

Canim yaaa ben türkiyedeki sistemi pek bilmiyorum,nasil oluyor o yani:26:

Makbileeeeee,geriiiii oooooo shiiiiit:KK52:

Burda bi sınav var KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) diye. Lise, önlisans, lisans mezunlarının devlet kurumlarında çalışabilmesi için bu sınavı geçmesi gerekiyor.
Ama sistem öyle berbat bişey ki malesef çoğu lisans mezunu insanlar işsiz kalıyor. :KK30::KK30:

Anaaamm.. Hay anassını makbilee yeaa.. :KK53:

Burda bi sınav var KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) diye. Lise, önlisans, lisans mezunlarının devlet kurumlarında çalışabilmesi için bu sınavı geçmesi gerekiyor.
Ama sistem öyle berbat bişey ki malesef çoğu lisans mezunu insanlar işsiz kalıyor. :KK30::KK30:

Anaaamm.. Hay anassını makbilee yeaa.. :KK53:

Soyun Makbileeeee bu yemek isini biz ele alacaz,oda dünden razi hemen lip lip yapiyo:KK60::KK60::KK60:

Kpss..... 'vvıııyyhhhşş dıııkkkaaannnddıımmm haaaaa!!!'

:KK60::KK60: ben lafiiiimiiii ordayaa godummm bigenen alir giderrrr bigenmeyen birakirrr kacarrrr :KK60:

ayyy kizlar ya bu almanlarda evlilerin düsmani haaaaaa dikantim ki nasil dikandimmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52:

anam vergileri öyle yüksek ki evlilerden bir tanesini secmek zorunda oldugu vergi sinifi icin:KK47:

oyyyyyyyyyyyyyyy bahhhh anlatdihcaaa dikaniyommmmm haaaaaaaaaaaaaa

Soyun Makbileeeee bu yemek isini biz ele alacaz,oda dünden razi hemen lip lip yapiyo:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60: ben lafiiiimiiii ordayaa godummm bigenen alir giderrrr bigenmeyen birakirrr kacarrrr :KK60:

ayyy kizlar ya bu almanlarda evlilerin düsmani haaaaaa dikantim ki nasil dikandimmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52:

anam vergileri öyle yüksek ki evlilerden bir tanesini secmek zorunda oldugu vergi sinifi icin:KK47:

oyyyyyyyyyyyyyyy bahhhh anlatdihcaaa dikaniyommmmm haaaaaaaaaaaaaa

Ayyy burhann beyyy :KK23::KK23::KK23:
Kaç gel abla Türkiye'ye :KK55::KK55::KK55::KK55:

X