Canım Sevgilim'e :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
selam kızlar :) sevgilimle 30 haziran da yıl dönümümüz
4. yıl dönümümüze gircez canım sevgilim :) ne kadar çok olmuş diye mesaj attımm. dimi bir ömür geçicek daha seninle dedi
şöyle bir süpriz yapacaktım gecen senelerde ve halen yapıcam ama bu sefer kesın kararlıyım
tabi burada seni seviyorumlu söz olacak

pasta,kola,mercimk köftesi ve milföy hamurundan da şöyle bişey yapmak istiyorum :)

tabi yerler de balonlar olacak. bu balon da çok hoşuma gitti

Hatta dün dedim ki o süprizi yapıcam içimde kaldı sen istesen de istemesen de yapcam gerekirse tek kutlarım ama yapcam demişti. gülümsedi öptü tamam aşkım yaparız dedi :)
fikirlerinizi istiyorum kızlar çok hevesliyim böyle bişey yapmaya :) sizce de güzel olmaz mı :)

Son düzenleme:
hersey cok guzel canim kesinlikle yapmalisin

sadece ben olsam balon olarak sadece kirmizi ve kalp seklinde balonlar secerdim
bu arada masallah size bir omur mutlulukla beraber ayni yolda sevgiyle yurumenizi dilerim insallah

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah :) bulabilirsem kalpli balonlardan alcam. canım hediye olarakta çöp adamlı aşk çizimleri var ya. o çizimi kendim ayarlayıp öyle sihirli bardak yaptırmayı düşünüyorum.:)

Ayyy çok hooş Bayıldım canım süper fikir zaten süprizin arasında balon fikri geçtiği an beni çekiyo sanki
Niceee 4.yıllaraa

Ayyy çok hooş Bayıldım canım süper fikir zaten süprizin arasında balon fikri geçtiği an beni çekiyo sanki
Niceee 4.yıllaraa

sağol canım :) kupa badağı yerine fenerbahçeli bebek ayakkabısı ve zıbın alıp oyle vercm annesı saklasn ılerde lazım olacak sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…