Canım Oğlum İçin İsim Tavsiye Eder misiniz?

s.ozozel

T&M&S (Sibel Şengül)
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
1.073
4
358
İstanbul
Oğlumun güzel teyzeleri bize tavsiye edeceğiniz isimleri ve anlamlarını şuraya bir yazıverseniz hem teyzesi olsanız hemde isim annesi
Biz karar veremedik te:emir_bebek::emir_bebek:

Canım ilk aklımagelenler:))
Çınar,Kutay,Rüzgar,Koray,Kağan ,Toprak,Gökay,Nida,Yağız

birgün eger cocugum olursa ki bu cok uzak bir ihtimal neyse....
ben Azem ismini koymayi ben düsünürdüm....

rüzgar,ege,efe ve kuzey isimlerini beğenirim ben canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın küçük yakışıklını.

Canım ilk aklımagelenler:))
Çınar,Kutay,Rüzgar,Koray,Kağan ,Toprak,Gökay,Nida,Yağız
Çınar ismini patronum önermişti ben düşünürken arkadaşımın oğlunun adı oluverdi
Toprak kendisinden pek haz etmediğim bir arkadaşımın adıydı
Rüzgar ya da Yağız güzel akşam eşime sorayım
Teşekkür edeim.a.s.

Aslında rüyamda yusuf gördüm ama bilinç altı da olabilir
Tuğra,Kayra,Bera, Yiğit,Evfa ve Doruk benim eşime önerdiğim ve beğendiremediğim isimler
İsteyen varsa oğluşuna bu isimleri koyabilir.

allah çocuğunu analı babalı büyütsün öncelikle canım...
benim çocuğumun adı şimiden hazır(daha beş yıl varda)
...................EFE...........................çok ağır ve asil bir ad olduğunu düşünüyor
um sevgileeeeeeeeeeer

allah çocuğunu analı babalı büyütsün öncelikle canım...
benim çocuğumun adı şimiden hazır(daha beş yıl varda)
...................EFE...........................çok ağır ve asil bir ad olduğunu düşünüyor
um sevgileeeeeeeeeeer

Efeler gibi bir oğlun olur inşallah :lepi:

benim beğendiğim erkek isimleri,eymen, asil,tibet, zaten oğlum olsaydi asil tada eymen koymayi düşünüyorduk özellikle asil ismine hayranim.

Allah analı babalı büyütsün canım :nazar:evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.isim önerilerim ;
:nazar:oğlumun adı Arhan Ali:nazar: ....
baran
yağız
mert yada mert ali[/COLOR
]

il önce allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
benim hosuma giden isimler
talha 1. Zamk ağacı. 2. İslâm dinini kabul eden ilk on kişiden biri.
taha Kur´an´ın 20. suresi.
insallah ogluna en uyugun ismi bulursunuz yakin zamanda

nasip olursa oğlum olursa adını HAKTAN koymayı düşünüyorum..isim arayıpta bulamayanlara tavsiye edilir...a.sa.s

BATUHAN
ARDA
UMUT Bende isim arıyorum cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa MELİS erkek olursa işte onu hala arıyorum

canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende isim konusunda çok kararsızım
yiğit, yağız, kağan, oğuzhan, hazar, efe, berk, batuhan benim beğendiğim isimler:)

Aslında rüyamda yusuf gördüm ama bilinç altı da olabilir
Tuğra,Kayra,Bera, Yiğit,Evfa ve Doruk benim eşime önerdiğim ve beğendiremediğim isimler
İsteyen varsa oğluşuna bu isimleri koyabilir.
bence rüyanı dikkate al .hiç değilse 2.isim olarak kullan bende rüyamda kızım olmuş ve ismi zeynepmiş görmüştüm göbek adı onu koyduk .benim tavsiyem eşinin ve senin adındaki harflerden bir isim üretin....

ben de oğluma isim arıyorum eşim tarık diyo ama ben pek düşünmüyorum. ama illa da tarık olacaksa yanına mert koyarım heralde TARIK MERT, ama değişik olarak da kerem olabilir...sizlerin önerisi neler...

Back
X