Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlum çınar'ın cicileri

çok güzeller güle güle giymek nasib etsin çınar beye bebekarabasını pierre cardin almışsın canım cihicco düşünüyordun sanırım öyle hatırlıyorum noldu neden vazgeçtin

çok güzeller güle güle giymek nasib etsin çınar beye bebekarabasını pierre cardin almışsın canım cihicco düşünüyordun sanırım öyle hatırlıyorum noldu neden vazgeçtin

amin canım ınsallah cok tesekkur ederım:1hug:
evet bebek arabasını chıcco alıcaktım son anda vazgectım cıft yonlu özellıgı yoktu kararsız kalmıstım en sonunda pıerre cardın de karar kıldım:1hug:

Hüzüncüm herşeyi çok güzel çınarın hangi birini sayayım maşallah canım sağlıklı günlerde giysin inşallah.Herşeyi tastamam şimdi oturup çınarını beklemek kalıyo geriye :1hug:

Hüzüncüm herşeyi çok güzel çınarın hangi birini sayayım maşallah canım sağlıklı günlerde giysin inşallah.Herşeyi tastamam şimdi oturup çınarını beklemek kalıyo geriye :1hug:

canım cok tesekkur ederım çıcegım begenmene sevındım en guzellerı sızlerın olsun ınsallah:1hug:a.s.

canım bebek bekliyorsun galiba allah tamamına erdirsin ,hayırlı doğumlar,
bu arada cicileride çokkkk güzelmiş,,,hayırlısıyla giysin inşallah,,:ecrin_bebek:

ayyyy çok güseller yaa yerm onları.allah güsel günlerde sağlıkla giymeyi nasp eder inş..benmde bir oğlşm olcak 5 buçk aylığız bende diodum kısların daha çok şeyi var pembeler lilalar felan ama iyki oğlum olcak çok saol paylaştğn için canm:=)))kendmi mağazada hssettm bakarken:=)))

canım cok tesekkur ederım ınsallah saglıkla zamnında gelır bebışlerımız:1hug:

huzun yılı hepsı cok guzel masallah gule gule kullansın oğlusun
erkek bebeklere bısey yok derler hep ama masallah sen cok sevklısın hepsı cok guzel a.s.

canım çok güzel şeyler almışsın oğluna
hepsi birbirinden güzel
çok zevklisin
minik çınar sağlıkla giysin inşallah hepsini

bayıldım bittim. sabah sabah içim açıldı. oğlumun bebekliği geldi aklıma.

allah minik çınara güzel günlerde giymeyi nasip etsin cicilerini. analı babalı büyütsün şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…