How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlum çınar'ın cicileri

bitirmişsin hüzün yılı. ne kadar sevimli güzel şeyler yaaaa baktıkça heyecanlanıyor insan ALLAHIM SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN CANIM.

maşallah canım hepsi çok güzel inşallah sağlıklı bir şekilde giydirmeyi nasip eder Allah güle güle giysin çınar paşa bu cicileri:emir_bebek:

bitirmişsin hüzün yılı. ne kadar sevimli güzel şeyler yaaaa baktıkça heyecanlanıyor insan ALLAHIM SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN CANIM.

canım cok tesekkur ederım en guzellerı sızın olsun ınsallah:1hug:
evet nıhayet bıttı bırtek besıgımız kaldı onuda cıbınlıgı takılınca cekıp eklıcem ınsallah:1hug:

herşeyi hazır maşallah neler almışsın canım.devamına baktım. tamamdır herşeyi.güle güle kullansın.kaydirigubbakcemile3

my.php
[/URL][/IMG]

polar battanıyemız

bu battanıyenın mavısı var bende ılk dogdugunda cok kullandım cok rahat.halada duz battanıye olarak kullanıyorum.sapkasıda cok seker duruyor baslarında.hayırlısıyla kullansın oglusun cıcılerını hepsı cok guzel

bu battanıyenın mavısı var bende ılk dogdugunda cok kullandım cok rahat.halada duz battanıye olarak kullanıyorum.sapkasıda cok seker duruyor baslarında.hayırlısıyla kullansın oglusun cıcılerını hepsı cok guzel

canım cok tesekkur ederım bende cınsıyetını ögrenmeden almıstım oyuzden sarı renkkaydirigubbakcemile3a.s.

o kadar güzel ciciler almışsınız ki,insanın oğlan doğurası geliyor..
rabbim öncelikle sağlıkla kucağınıza almak,daha sonra da güzel günlerde giydrimek nasip etsin..
umarım hepsi tam zamanında üzerine olur..
benim erken aldığım bazı kıyafetler mevsimine ve kuzuşumun bedenine uymamıştı maalesef...

o kadar güzel ciciler almışsınız ki,insanın oğlan doğurası geliyor..
rabbim öncelikle sağlıkla kucağınıza almak,daha sonra da güzel günlerde giydrimek nasip etsin..
umarım hepsi tam zamanında üzerine olur..
benim erken aldığım bazı kıyafetler mevsimine ve kuzuşumun bedenine uymamıştı maalesef...

amin canım cok tesekkur ederım hepsını yasına ve mevsımıne uygun aldım ama ınsallah olur :1hug:

kız bi bakayım yeni neler var dedim yine coşmuşsun kaydirigubbakcemile3 allammmmmm yaaa :) çınar doğar doğmaz resmini ekle de manevi annesi olcam ben onun :utangac:

Back