• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları canım oğlum çınar'ın cicileri

canm doğrmanada az kalmş yaa..ne zxaman başladn hazrlıllara bz şimdi 25 haftalğzz daha sıcak olmadan alsakmı die düşünüoruss herşeyini çok sıcak olursa dahada şişersem yürüyemm die düşündüm..bide oda yaptnmı yada yapcakmısınn..

canm doğrmanada az kalmş yaa..ne zxaman başladn hazrlıllara bz şimdi 25 haftalğzz daha sıcak olmadan alsakmı die düşünüoruss herşeyini çok sıcak olursa dahada şişersem yürüyemm die düşündüm..bide oda yaptnmı yada yapcakmısınn..

canım ben cınsıyetını ögrendıgım anda basladım hazırlıklara 13.haftasında yanı
kesınlıkle 30.haftalara bırakma gulum benden sana tavsıye cok zorlanırsın helekı bu sıcaklarda cok fena allah yardımcın olsun
30.haftadan önce bıtırmeye calıs gezerken cok yoruluyosun agırlasıyo ınsan cunku
oda yapmadım ama yapıcaz ınsallah mobılyasını arastırmaya basladım kısa zamanda tasınacagım kendı evıme ınsallah odasını ozaman alacagım bır kaç ay ıcınde
besıgı hazır cok sukur temızlıgım bıtsın yerlestırıp resmını cekıp ekleyecegım ınsallah:1hug:

çokkk güzelll maşallah Allah' ın izniyle çarşamba doğursan perşemba akşamı inşallah sağlıkla yatağında yatar çınar bebek artık bebiikin resimlerini eklersin :))

Back