ayyy eşin o kediciğe tahammül ediyomu :lepi:..yoksa sadece sana ediyomuş gibimi ..görünüyo CADIARZU...ben şimdiye kadar sevenine rastlamadımda :1no2:
...............................:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..........................
valla bacım ne diim bende geçen yıl öksüz kedi yavrusu buldum böyle..babam kedileri çok sever ve çok yıllar baktıda yani..bende tlf da hüngür foşurt numara yaptım..bide utanmadan ben ölürsem sana hatıra kalır dedim...:lepida getir başımın belası getir dedi...şimdi babamda kalıyo bakımını o yapıyo ama utanmadan benim kedim diyebiliyorum :roflol:
ay canim kurban olurum senin o masal gibi hikaye gibi yazisina ya süperdi bayildim
esinide gercekden tbr ediyorum canimcigim ne mutlu sana benim esimde bana daha hayir dememisdir allah razi olsun
allahim sizi ömür boyyu mutlu etsin insallah
ha bi konuda daha tsk ederim sirf ben cok seviyorum diye cennet papagani aldi esim ve onlarin sesinede benimhatrim icin katlaniyo cok tsk ediyorum bende bana nedense cirtlak sesleri ninni gibi geliyo :)
çok güzel ifade etmişsiniz,çok teşekkür ederima.s.
bende sizin eşinizi tebrik ederim,her şey karşılıklı bence,eşlerimiz bizden memnun ki alttan alıyorlar,allahım nazarlardan saklasınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?