canım kocacım beni boşamadığın için teşekkür ederim

ben bu kadarr ricada bulunsamm hayvanat bahçesine güvenlik görevlisi olarak dikerdii benim eşimm
yada hayvanat bahçesi manzaralı bir mezarlık bakardık banaaa
allah bozmasın ne diyeyimm

ne kadar şirinsin ya canım benim maşallah...çok hoşuma gitti valla öyle bi anlatmışsınki çok sıcak geldi msjın:)))))yerimseniben eşinin sana olan sevgisi çok büyük maşallah..Allah bozmasın.ama içinde hayvan sevgisi olmasa bütün bunları kabul etmezdi dimi oda belliki çok seviyor hayvanları.......:1hug:

allah bozmasin mutlulugunuzu her daim devam etsin....
demek ki sende bunu hakediyorsunki esinde her dedigini yapiyor...
evlilik takim isidir :)

yazın hakikaten hepimizde tebesüm bıraktı.eşin çok sabırlı biriymiş çünkü o evet dedikce sen hep istemişsin.eşine allah kolaylık versin sende az uyanık değilsin işini biliyorsun.kız bize sırrını söylesene eve bir balık aldık.eşim kızdı balıkta 2 gün sonra öldü.nerde eve tavşan kablumbağa sokacak.gerçi benim hayvan fobim var.elimi süremem hayvanlara çoçuklarım bana benzemez inşallah.seni hayvan sevginden dolayı eşinide sana çok değer verdiği için tebrik ediyorum.inşallah benim eşimde değişir.

Allah mutluluğunuzu daim etsin ama çocuk olacağı zaman varmı bilmiyorum ama hayvanları evden uzaklaştırman gerek zararlı çünkü

oo canım benım gercekten anlatısın cok samımı cok güldüm ve hayvan severlıgınden dolayı senı kutluyorummm allahım mutlulugunuzu hiç bozmasın ınsaallaha.s.

eşini öpte başında taşı
yoksa bunları ben eşime yapçam kendimi ve bu saydıklarınla birlikte kendimi sokakta bulurdum:roflol:vallah

beş ay önce arabamızın altına giren minnacık tekir yavrusunu ben daha ağlayıp numarama başlamadan önce kaderine razı olup hadi binin arabaya dediğin içüüüün......

Aha burasına bayıldım çok komikti :roflol: :roflol: :roflol: Allah kocana sabır versin tatlicadiarzu

Eşinin sabrını,senin hayvan sevgini,ikinizin uyumluluğunu Allah bozmasına.s..
Çok şeker anlatmışsın.
Hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez,destekçinim:enbuyukkk:

maşallah
çok yufka yürekmiş çok da seviyormuş sizi

Abartmışsınız bence braz....ben olsam asla tahammül edemezdimm....hayvanlar uzaktan güzel...

aferinnnnnnnn kıssssssssss böyle devamm ett :) bu erkekler bundan hoşlanırr :))

küçük kızın da büyüsün sonra ona devredersin bu bayrağı :)))

şaka şakaa napsıın adamm sevıyoo

valla kocanın sabrına hayran kaldım. çok seviyor seni demek ki. ne kadar güzel. ömrünüz boyu mutlu olursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…