canım kocacım beni boşamadığın için teşekkür ederim

Allah mutluluğunuzu bozmasın
el üstünde tut kocişini
sanırım bundan sonra eve sığmazsınız siz bir çiftlik için
kandırmaya başla ...
hayvan sevgisi içinzden eksik olmasın sakın :1hug:

:roflol:Allah Allah verirsin ninelerine olur biter Şeniz Zaten bir deneme süreci yaşarsınız canımmmm :) Seninkiler uyuyorlar yine, yiyorlar , içiyorlar azıp kudurup uyuyorlar :)) Ayın 13 ünde iki ayları bitiyor yani sütten kesiliyorlar :)Hazırlan hayatım :)

hooooleeeey:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ninelerinemi veriyim....:1no2:
pışık..hatta pışık pışık pışıkŞeniz

Esraxe canım hayvanları sevmeyen insanlarla evlenemezdik zaten öyle değil mi:)) Başlarına geleceği bilerek evlendiler sonuçta , yani en azından, başlarına geleceğin birazını tahmin ediyorlardı herhalde :roflol::roflol:

eee
bizede maşallah demek düşer .
Allah bozmasın saadetinizi

ewet melekCe,bizim eşlerimizin maşşallahı var,allah başımızdan eksik etmesin,bizi çok seviyorlar ki bizim çılgınlıklarımıza ortak oluyorlar.çünkü benim eşim.
hayvanı bahcede sever,ben evde,,,,,,,
asla bir hayvanı öpmez,ben öperim,,,,,,,
besliyeceği hayvanlar sınırlıdır,benim sınırsız,,,,,,,,,,
asla yatağına hayvan sokmaz,ben bütün beslediğim hayvanlarımla birlikte uyurum......
şimdi eşim evde hayvan besleme izin veriyor,ve onları benim kadar içten öpüyor,kedi,köpek,tavşan vs.. onun için artık önemi yok,ben ne istersem kabul ediyor,zeytinin aramızda yatmasına izin veriyor,e bu adam beni sevmiyorda ne yapıyor:roflol::asigim:

anlatış tarzına bayıldım..
belli ki çok tatlı bir iletişiminiz var..
ama birascık acıdım eşinize,belli ki çok seviyor sizi..
bu kadar sabırlı olduğuna göre

Maşşallah de nazar değer :roflol: Şeniz seni mutlu etsin eniştemiz yeterki bütün teşekkürler ona a.s.a.s.a.s.

maşallah subhanallah vaybe ne kocamı desen yoksa muma çeviren ESRAXE mı desem allah mutlu yuvanızın ışığını söndürmesin erkekler zaten monoton kızlardan hoşlanmazlar tebrik ederim seni canım

anlattıkların gerçekse eşinde çok sabır varmış anlatım tarzın güzelde sende çok şımarmışsın canım

...............................:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..........................

Son düzenleme:
kocana topluca teşekkürlerimizi ilet
1.sabrı için
2.hayvan sevgisi için
3.sana duyduğu aşk için

...............................:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..........................
işte benim zaferim..........jeyyar

helalllllllllllllllllll sana arkadaşım yürekten çok tebrik ederim allah mutluluğunuzu bozmasın yola devam başka zaferlerini de bekliyoruz bizim gibiler için örnek olur en azından

helalllllllllllllllllll sana arkadaşım yürekten çok tebrik ederim allah mutluluğunuzu bozmasın yola devam başka zaferlerini de bekliyoruz bizim gibiler için örnek olur en azından
estağfurullah arkadaşım.iyi dileklerin ve sicak yorumun için çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettin:asigim:

Allah bozmasın maşallah sen de eşinde çok tatlı insanlarsınız
ya kaldır fotolarını Allah korusun nazar değecek die ben korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…