arkadaşlar sıkı durun,şimdi iki tane daha kedi evlat edinmeye hazırlanıyorum,eşimin habarı yoook:roflol:
oldu bittiye getircem artık napim
kapının önüne koyarsa biriniz alırsınız artık beni evinize sırnaşık şey
:roflol:Allah Allah verirsin ninelerine olur biter Şeniz Zaten bir deneme süreci yaşarsınız canımmmm :) Seninkiler uyuyorlar yine, yiyorlar , içiyorlar azıp kudurup uyuyorlar :)) Ayın 13 ünde iki ayları bitiyor yani sütten kesiliyorlar :)Hazırlan hayatım :)
kocişinle kaç yıllık evlisiniz merak ettim:)))
ewet melekCe,bizim eşlerimizin maşşallahı varEsraxe canım hayvanları sevmeyen insanlarla evlenemezdik zaten öyle değil mi:)) Başlarına geleceği bilerek evlendiler sonuçta , yani en azından, başlarına geleceğin birazını tahmin ediyorlardı herhalde :roflol::roflol:
ewet melekCe,bizim eşlerimizin maşşallahı var,allah başımızdan eksik etmesin,bizi çok seviyorlar ki bizim çılgınlıklarımıza ortak oluyorlar.çünkü benim eşim.
hayvanı bahcede sever,ben evde,,,,,,,
asla bir hayvanı öpmez,ben öperim,,,,,,,
besliyeceği hayvanlar sınırlıdır,benim sınırsız,,,,,,,,,,
asla yatağına hayvan sokmaz,ben bütün beslediğim hayvanlarımla birlikte uyurum......
şimdi eşim evde hayvan besleme izin veriyor,ve onları benim kadar içten öpüyor,kedi,köpek,tavşan vs.. onun için artık önemi yok,ben ne istersem kabul ediyor,zeytinin aramızda yatmasına izin veriyor,e bu adam beni sevmiyorda ne yapıyor:roflol:asigim
ewet melekCe,bizim eşlerimizin maşşallahı var,allah başımızdan eksik etmesin,bizi çok seviyorlar ki bizim çılgınlıklarımıza ortak oluyorlar.çünkü benim eşim.
hayvanı bahcede sever,ben evde,,,,,,,
asla bir hayvanı öpmez,ben öperim,,,,,,,
besliyeceği hayvanlar sınırlıdır,benim sınırsız,,,,,,,,,,
asla yatağına hayvan sokmaz,ben bütün beslediğim hayvanlarımla birlikte uyurum......
şimdi eşim evde hayvan besleme izin veriyor,ve onları benim kadar içten öpüyor,kedi,köpek,tavşan vs.. onun için artık önemi yok,ben ne istersem kabul ediyor,zeytinin aramızda yatmasına izin veriyor,e bu adam beni sevmiyorda ne yapıyor:roflol::asigim:
işte benim zaferim..........jeyyar
...............................:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:..........................
estağfurullah arkadaşım.iyi dileklerin ve sicak yorumun için çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettin:asigim:helalllllllllllllllllll sana arkadaşım yürekten çok tebrik ederim allah mutluluğunuzu bozmasın yola devam başka zaferlerini de bekliyoruz bizim gibiler için örnek olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?