- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #33.981
Hoşbuldum canımmmHoşgeldin tatlııımmmnasılsınız bakalım minnoşla nasıl gidiyor güzel anniş?
Varlıklarına bin şükürHoşbuldum canımmmşükürler olsun iki küçükle biraz zor oluyor ama olsun Rabbime şükürler olsun sen napıyorsun nasılsın
Ben burdayım aşkom çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın iyi misin var mı güzel haberlerinselaaaaam kizlaaar kim var kim yok nasilsinizzzzzz
Oyyy moonlightım gel sarılalım özleştikpartalina_ kuzummmm naberrr nasilsin ?? var mi yeni bir gelisme bayadir konusamadik
Henüz yok canım bakalım İnshaAllah yakındırBen burdayım aşkom çok şükür iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın iyi misin var mı güzel haberlerin
Canimm yaaaOyyy moonlightım gel sarılalım özleştik
Ben 7.tüp bebek tedavimle rekora doğru koşuyorum canım10 kilo aldım.. artık bu da olmazsa zayıflama forumlarında beni bulabilirsiniz
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor hayat?
artık bu da olmazsa zayıflama forumlarında beni bulabilirsiniz
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor hayat?
Hayırlı olsun canım. Bize de dua et . Çok sevindim senin adına.Kızlarrr ben yine hamileyimisteyen dileyen herkese kolaylıkla nasip etsin Rabbim
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah, en son aynı ayda hamileydik ama ben genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kalmıştım maalesefKızlarrr ben yine hamileyimisteyen dileyen herkese kolaylıkla nasip etsin Rabbim
Tabi ki ederim hemde ediyorumHayırlı olsun canım. Bize de dua et . Çok sevindim senin adına.
Geçmiş olsun Rabbim tekrarını kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsinMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah, en son aynı ayda hamileydik ama ben genetik rahatsızlıktan dolayı sonlandırmak zorunda kalmıştım maalesefPGT yaptırdım Allah izin verirse ve bir sorun olmazsa nisan sonu mayıs başı gibi transfer var lütfen dua et bana
Evet burcuyener2015 diye kayıtlıydım ☺Geçmiş olsun Rabbim tekrarını kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsino zaman beni etiketle olur mu bi de valla hatırlayamadım adını mı değiştin sen
Evettt hatırladım tabiEvet burcuyener2015 diye kayıtlıydım ☺
Kıııızzz yeni gördümKızlarrr ben yine hamileyimisteyen dileyen herkese kolaylıkla nasip etsin Rabbim
Tebrikler canım sağ salim kucağına alırsın inşallah AmiiiiiiiiiiiiiinKızlarrr ben yine hamileyimisteyen dileyen herkese kolaylıkla nasip etsin Rabbim
teşekkür ederim canım aminnnKıııızzz yeni gördümsağlıkla kucağına al canım
Teşekkür ederim canımTebrikler canım sağ salim kucağına alırsın inşallah Amiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?