- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #33.961
Yaaa aklım sendeydi valla pazartesiyi beklersin diye düşünüyordum. Yaaa muhteşem bir haber buGünaydınnnnKızlar benim bu gün transferimin 11. Günü ve testlerimm böylee üstteki bu sabah yaptığım alttaki dün akşam üstü yaptığım test. 7 gün önce ovitrelle olduğum için biraz sevinemiyorum ama yine koyulaşma olması güzel koyulaşmış dimi ben uyduruyorum dimiiii M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 ve diğer kızlar
Bekleyemedim yaYaaa aklım sendeydi valla pazartesiyi beklersin diye düşünüyordum. Yaaa muhteşem bir haber buiğne etkisi olsa koyulaşma olmazdı. Geliyoooorr grubun diğer minnoşu ay çok sevindim yaa
Ayy çatlarız artık meraktanBekleyemedim yaşimdi kan vermeye geldim
Ay kanmi versen bugun ve 2 gun sonra. Ovitrelle bende 9. Gun cok silikti 11. Gun zor gorunuyordu aGünaydınnnnKızlar benim bu gün transferimin 11. Günü ve testlerimm böylee üstteki bu sabah yaptığım alttaki dün akşam üstü yaptığım test. 7 gün önce ovitrelle olduğum için biraz sevinemiyorum ama yine koyulaşma olması güzel koyulaşmış dimi ben uyduruyorum dimiiii M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 ve diğer kızlar
Kan verdim canım beta 12.30 çıktı progesteron da 20 çıkmış çok muallakta kaldı ya inşallah yükselirAy kanmi versen bugun ve 2 gun sonra. Ovitrelle bende 9. Gun cok silikti 11. Gun zor gorunuyordu a
YaaaKızlar bu gün de kan verdim 7.69 çıktı değer düşüyor bu sefer de olmadı
Yaaadur bakalım daha zamanımız var belki de gerçekten iğne etkisidir. İnşallah öyledir ve bebeğin seninledir kuzum
Bizde seni özledik aşkom hoşgeldinKızlarrr Selam
Ben eski bir dost, baş harfi G
Nasılsınızz hepinizi özledim
Bizde seni özledik aşkom hoşgeldin
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
Ooyy prenses nasıl iyi mi
İyiyim canım bebişle uğraşıyorum
Yaa tüh aşkom üzüldümBişey yapmadım kızlar gitmedim bu gün doktora hafta sonu iki kez kan verdim 12 den 7 ye sonra 3 e düştü değer. Gitmedim o yüzden regl olunca giderim artık
İyi canım çok şükürOoyy prenses nasıl iyi mi
Hoşgeldin tatlııımmmKızlar iyi geceler ben geldim özledim sizleri ya yeniden canlanmış grup ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?