- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.961
Amin çok amin aşkomAmin canım inşallah yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok amin aşkomAmin canım inşallah yaa
Yaaa aklım sendeydi valla pazartesiyi beklersin diye düşünüyordum. Yaaa muhteşem bir haber bu iğne etkisi olsa koyulaşma olmazdı. Geliyoooorr grubun diğer minnoşu ay çok sevindim yaaGünaydınnnn Kızlar benim bu gün transferimin 11. Günü ve testlerimm böylee üstteki bu sabah yaptığım alttaki dün akşam üstü yaptığım test. 7 gün önce ovitrelle olduğum için biraz sevinemiyorum ama yine koyulaşma olması güzel koyulaşmış dimi ben uyduruyorum dimiiii M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 ve diğer kızlar
Bekleyemedim ya şimdi kan vermeye geldimYaaa aklım sendeydi valla pazartesiyi beklersin diye düşünüyordum. Yaaa muhteşem bir haber bu iğne etkisi olsa koyulaşma olmazdı. Geliyoooorr grubun diğer minnoşu ay çok sevindim yaa
Ayy çatlarız artık meraktan haber ver bize de herşeyiBekleyemedim ya şimdi kan vermeye geldim
Ay kanmi versen bugun ve 2 gun sonra. Ovitrelle bende 9. Gun cok silikti 11. Gun zor gorunuyordu aGünaydınnnn Kızlar benim bu gün transferimin 11. Günü ve testlerimm böylee üstteki bu sabah yaptığım alttaki dün akşam üstü yaptığım test. 7 gün önce ovitrelle olduğum için biraz sevinemiyorum ama yine koyulaşma olması güzel koyulaşmış dimi ben uyduruyorum dimiiii M Mavimiresl Mucizemmm16 R Random3 ve diğer kızlar
Kan verdim canım beta 12.30 çıktı progesteron da 20 çıkmış çok muallakta kaldı ya inşallah yükselirAy kanmi versen bugun ve 2 gun sonra. Ovitrelle bende 9. Gun cok silikti 11. Gun zor gorunuyordu a
Yaaa dur bakalım daha zamanımız var belki de gerçekten iğne etkisidir. İnşallah öyledir ve bebeğin seninledir kuzumKızlar bu gün de kan verdim 7.69 çıktı değer düşüyor bu sefer de olmadı
Yaaa dur bakalım daha zamanımız var belki de gerçekten iğne etkisidir. İnşallah öyledir ve bebeğin seninledir kuzum
Bizde seni özledik aşkom hoşgeldinKızlarrr Selam
Ben eski bir dost, baş harfi G
Nasılsınızz hepinizi özledim
Bizde seni özledik aşkom hoşgeldin
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
Ooyy prenses nasıl iyi mi
İyiyim canım bebişle uğraşıyorum
Yaa tüh aşkom üzüldüm bakalım yinede bekleyelim bi haber ver durumlarıBişey yapmadım kızlar gitmedim bu gün doktora hafta sonu iki kez kan verdim 12 den 7 ye sonra 3 e düştü değer. Gitmedim o yüzden regl olunca giderim artık
İyi canım çok şükürOoyy prenses nasıl iyi mi
Hoşgeldin tatlııımmm nasılsınız bakalım minnoşla nasıl gidiyor güzel anniş?Kızlar iyi geceler ben geldim özledim sizleri ya yeniden canlanmış grup ne güzel