Aşkom çok olması mühim değil zaten 1 tane olsun güzelce gelişsin inşallah, hep umut et hep dua et. Doktorlar hep temkinli konuşur zaten takılma. Bizi de gelişmelerden haberdar et. Allah gönlüne göre versin canım benim
Biz de umudumuzu tamamen kaybetmiştik. En son Eylül'de
tüp bebek için görüşmeye gittik amh istedi ve çok büyük ihtimal düşük çıkacak yumurta rezervi yok gibi dedi prof. Aslında öyle olsaydı rapor çıkacaktı işimize gelecekti. Sonuç bi geldi amh yaşa göre süper
biz daha çok üzüldük aslında. Sonra karyotip analizi sonuçlarını almaya gittiğimizde hamile olduğumu öğrendim şaka gibi
ama benim 4 kaybım olduğu için ona bile sevinemedik. Çok şükür rabbim bu kez bağışladı ama inan ki hiçbişey yapmıyoduk artık sadece beslenmemize çok dikkat ettik o ay. Bol yeşillik ağırlıklı, bal karışımı vs kendiliğinden oldu şükür. Demem o ki hem kafaya takmayın doğru yapıyosunuz hem de beslenmeye çok dikkat edin. Günümüz şartlarında zaten beslenme büyük problem. Allah gönlünüze göre versin canım arkadaşım. Elbet oluyor ama biz istediğimizde değil de olması gereken zamanda oluyor demek ki