- 17 Nisan 2021
- 4.133
- 3.707
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.701
Canım günaydın naptın doktora gittin mi bi tedavi falan başladın mı kız2 yil oldu canim bizimde hsg çekileceğim kaç aydır erteliyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın naptın doktora gittin mi bi tedavi falan başladın mı kız2 yil oldu canim bizimde hsg çekileceğim kaç aydır erteliyorm
Günaydın canım yarin saat 1 de rahim filmim var devamında klomen falan baslayalim dedi bu ay korunuyoruz rahim filmi içinCanım günaydın naptın doktora gittin mi bi tedavi falan başladın mı kız
İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filminden sonra gebe kalanlarda varGünaydın canım yarin saat 1 de rahim filmim var devamında klomen falan baslayalim dedi bu ay korunuyoruz rahim filmi için
İnşallah çiçeğim bakalım . Bu ay rahim filmi için korunduk öyle rahat ki kafamİnshaAllah güzel sonuçlar alırsın. Rahim filminden sonra gebe kalanlarda var
Ohh çok güzel aşkom inşallah güzel sonuçlar alırsın hsg sonrasında hamile kalan çok var güzel hislerim var senin içinGünaydın canım yarin saat 1 de rahim filmim var devamında klomen falan baslayalim dedi bu ay korunuyoruz rahim filmi için
Ayh hadi inşallah ya bende de o durgunluk var bu ara sanki bir gün olacak acele etme diyor bilinçaltim sürekli hsg sonrasi dr nasil yol izler bilmiyorum ama hemen klomen başlarmiOhh çok güzel aşkom inşallah güzel sonuçlar alırsın hsg sonrasında hamile kalan çok var güzel hislerim var senin için
İyi diyelim iyi olsun aşkom buralardayım bea sen nasılsın iyi misin? vallahi bende özledimSelammm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz özledim hepinizi
Mucizemmm16 partalina_ @Random3 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Bende özledim bende eskisi gibi kimse yok burda yaİyi diyelim iyi olsun aşkom buralardayım bea sen nasılsın iyi misin? vallahi bende özledim
Bende özledim evet kuzum dağıldık sanırsam sen napıyosun iyi misin bebiş nasılBende özledim bende eskisi gibi kimse yok burda ya
Geri toplansak ya beni. Kurs falan vardı giremiyordum burdaki muhabbeti özledim yaBende özledim evet kuzum dağıldık sanırsam sen napıyosun iyi misin bebiş nasıl
Aynen öyle vallahi özleştik..Geri toplansak ya beni. Kurs falan vardı giremiyordum burdaki muhabbeti özledim ya
Bebiş iyi canm şükürler olsun az kaldı diyelim 33. Haftadayız
Yaw bu zaman ne çabuk geçiyo aşkom maşallah daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman ayy normal doğum mu olcak ismine karar verdiniz mi bebeğimGeri toplansak ya beni. Kurs falan vardı giremiyordum burdaki muhabbeti özledim ya
Bebiş iyi canm şükürler olsun az kaldı diyelim 33. Haftadayız
Sayfanın başı sen değil misin sen yoksun herkeşler dağıldıBende özledim evet kuzum dağıldık sanırsam sen napıyosun iyi misin bebiş nasıl
Aşko ben bende bile değilim ki burada olayım toplaşın aşkolar bitliKedi M Mavimiresl partalina_ Lale95 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Veziir aha nickleri unuttum işte diğer kızlaarr aşkolarrSayfanın başı sen değil misin sen yoksun herkeşler dağıldı
aynenAynen öyle vallahi özleştik..
MashaAllah zaman ne çabuk geçti kız daha yeni gebe kalmadın miydi sen abooo zaman akıp gidiyor be
Niyeki gülüm hayırdirAşko ben bende bile değilim ki burada olayım toplaşın aşkolar bitliKedi M Mavimiresl partalina_ Lale95 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Veziir aha nickleri unuttum işte diğer kızlaarr aşkolarr
Valla aşkom uzun süredir üzerimde hiç bişey yapamama durumu var psikolojim elden gidiyeah sen nasılsın iyi misin kuzumNiyeki gülüm hayırdir
Aynen valla inan bu kursun sayesinde gebeliğimden bişey anlamadım ama bitti şükür artık evdeyim şu an herşey normal ama daha kesin bişey yok isime de bi türlü karar veremedikYaw bu zaman ne çabuk geçiyo aşkom maşallah daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman ayy normal doğum mu olcak ismine karar verdiniz mi bebeğim
Hayırdır noldu hem nasıl oldun rahatsızdın bi aralarAşko ben bende bile değilim ki burada olayım toplaşın aşkolar bitliKedi M Mavimiresl partalina_ Lale95 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Veziir aha nickleri unuttum işte diğer kızlaarr aşkolarr
Yorulma aşko doğsun az bi iki yaşına gelsin ismine karar verirsiniz ne kursu kuzum hayırlı olsun tebrik ederim bitirmişsin şükürAynen valla inan bu kursun sayesinde gebeliğimden bişey anlamadım ama bitti şükür artık evdeyim şu an herşey normal ama daha kesin bişey yok isime de bi türlü karar veremedik