Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım yarin saat 1 de rahim filmim var devamında klomen falan baslayalim dedi bu ay korunuyoruz rahim filmi için
Ohh çok güzel aşkom inşallah güzel sonuçlar alırsın hsg sonrasında hamile kalan çok var güzel hislerim var senin için 🥰🥰

Ohh çok güzel aşkom inşallah güzel sonuçlar alırsın hsg sonrasında hamile kalan çok var güzel hislerim var senin için 🥰🥰
Ayh hadi inşallah ya bende de o durgunluk var bu ara sanki bir gün olacak acele etme diyor bilinçaltim sürekli 🥰 hsg sonrasi dr nasil yol izler bilmiyorum ama hemen klomen başlarmi

Geri toplansak ya 😅 beni. Kurs falan vardı giremiyordum burdaki muhabbeti özledim ya ☺️
Bebiş iyi canm şükürler olsun az kaldı diyelim 😍 33. Haftadayız
Aynen öyle vallahi özleştik.. 🥰😘

MashaAllah zaman ne çabuk geçti kız daha yeni gebe kalmadın miydi sen abooo zaman akıp gidiyor be

Geri toplansak ya 😅 beni. Kurs falan vardı giremiyordum burdaki muhabbeti özledim ya ☺️
Bebiş iyi canm şükürler olsun az kaldı diyelim 😍 33. Haftadayız
Yaw bu zaman ne çabuk geçiyo aşkom 🥴 maşallah daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman 🥰🥰 ayy normal doğum mu olcak ismine karar verdiniz mi bebeğim 🥰🥰

Yaw bu zaman ne çabuk geçiyo aşkom 🥴 maşallah daha dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz zaman 🥰🥰 ayy normal doğum mu olcak ismine karar verdiniz mi bebeğim 🥰🥰
Aynen valla inan bu kursun sayesinde gebeliğimden bişey anlamadım 😅 ama bitti şükür artık evdeyim 😍 şu an herşey normal ama daha kesin bişey yok isime de bi türlü karar veremedik 🤭😅

Aynen valla inan bu kursun sayesinde gebeliğimden bişey anlamadım 😅 ama bitti şükür artık evdeyim 😍 şu an herşey normal ama daha kesin bişey yok isime de bi türlü karar veremedik 🤭😅
Yorulma aşko doğsun az bi iki yaşına gelsin ismine karar verirsiniz 😂😂😂 ne kursu kuzum hayırlı olsun tebrik ederim bitirmişsin şükür 🥰🥰

X