Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sen nasılsın herşey yolunda dimi iyisin yani gebelik haberini aldık devamını da anlat.miniğin napıyor sen nasıl hissediyorsun işe giderlerken zor oluyor mu mesela çalışmadığım için rahatım bulantılar ile ama sabah erken hava zifir karanlık içimde bu hava da bu karanlıkta işe giden özellikle hamilelere yardım et diyorum.Allah kolaylık versin
Bugün Tansiyonum çok kötü düştü ve az kalsın acile gidiyordum
O kadar döndü ki yani ne yapacağımı bilemedim
Valla canım raporluyum şimdilik çalışmıyorum
Allah herkese kolaylık versin
Bu tansiyon içim önerin var mı

Bu arada gözün Aydın hamişmissin sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah ❤️🥰

Bak hergün 6 zeytin ye siyah eksik olabilir ama fazla yeme açıklıkla ölç benimde bu şekilde tansiyonum korkma.ben hafif tuzlu yiyorum ama akabinde suya dikkat ediyorım denge için ilerde şişmemek için ödem yapar fazlası ölçe ölçe dengeye getirebilirsin hemen bir tuzlu ayran iç oda baya dengeye getirir tabi kaça düşüyor bilmiyorım benim küçük 4 oluyor büyük 6 ölü gibi oluveriyorum yataktan kalkmadan tuzlu kraker at ağzına biraz bekle öyle kalk baş dönmesi çok yapıyor

Kız yok yok bir yudum bir şey yapmaz sakin ol arada yanlışlıkla olacak benimde oldu nane kullanma dedi Dr ben başta bilmeden naneli çorba içtim düzenli sürekli olunca zarar verir atıyorım fincanı hepsini sen içersin ertesi gün yine devam edersin öyle öyle zarar veriyor hem bir laf duymuştum çok güzel bilinçsiz yaptığın şeyden Allah korurmuş bebeği o an aklın yerinde olmayabilir aklına düşmemiştir düşse yapmazsın ki 🥰 ağlama bir daha bebeğinde ağlar yazık üzme onuda anlamıyor ztn annem niye ağlıyor diyip duruyor kıyamam
Denedim bugün
Ve yanlışlıkla 1 yudum ısırgan otu çayı içtim eşimin bardağından çok korkuyorum şuan bi paniğe kapıldım

X