- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.241
Ayy harika ne güzel yükselmiş aşkoooo ne güzel bir ay oldu Kasım yaa bebiş doldu buralar216 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy harika ne güzel yükselmiş aşkoooo ne güzel bir ay oldu Kasım yaa bebiş doldu buralar216 cıktı
Bugün Tansiyonum çok kötü düştü ve az kalsın acile gidiyordumBu arada sen nasılsın herşey yolunda dimi iyisin yani gebelik haberini aldık devamını da anlat.miniğin napıyor sen nasıl hissediyorsun işe giderlerken zor oluyor mu mesela çalışmadığım için rahatım bulantılar ile ama sabah erken hava zifir karanlık içimde bu hava da bu karanlıkta işe giden özellikle hamilelere yardım et diyorum.Allah kolaylık versin
Kuzum tuzlu ayran iç hergün dengelenirBugün Tansiyonum çok kötü düştü ve az kalsın acile gidiyordum
O kadar döndü ki yani ne yapacağımı bilemedim
Valla canım raporluyum şimdilik çalışmıyorum
Allah herkese kolaylık versin
Bu tansiyon içim önerin var mı
Bu arada gözün Aydın hamişmissin sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallahBugün Tansiyonum çok kötü düştü ve az kalsın acile gidiyordum
Ay maşallah bi hamile daha çıkmış gözün Aydın sağ Salim kucağına almak nasip olsun kuzum216 cıktı
Kuzum tuzlu ayran iç hergün dengelenir
Bu arada gözün Aydın hamişmissin sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Yok yok bişey olmaz Allah’ın izniyle bir yudum nedirkiDenedim bugün
Ve yanlışlıkla 1 yudum ısırgan otu çayı içtim eşimin bardağından çok korkuyorum şuan bi paniğe kapıldım
Ya uykum kaçtı ağlıyorum resmenYok yok bişey olmaz Allah’ın izniyle bir yudum nedirki
Yicek ekmeği varsa kendini camdanda atsan o bebek gelir eskiler neler yapardı bak maşallah sapasağlam doğumlar yapıyorlardıYa uykum kaçtı ağlıyorum resmen
Sadece bebeğine kötü enerji veriyorsun o şuan senin kanından besleniyor zatenYa uykum kaçtı ağlıyorum resmen
Tamam canım sakin kalacağımSadece bebeğine kötü enerji veriyorsun o şuan senin kanından besleniyor zaten
Anammmm vallahimiiiii kizzz insan etiketlereee beaaaaa çok sevindimmm ne zaman öğrendin cnaim sağlıkla gelsin İnshaAllahHamileyim kuzum :)
Sorma valla sagol teyzesiiiiiiiiiiiiAyy harika ne güzel yükselmiş aşkoooo ne güzel bir ay oldu Kasım yaa bebiş doldu buralar
Amin balım ins Allah razı olsunAy maşallah bi hamile daha çıkmış gözün Aydın sağ Salim kucağına almak nasip olsun kuzum
Valla erken ogrendım pazartesi öğrendimAnammmm vallahimiiiii kizzz insan etiketlereee beaaaaa çok sevindimmm ne zaman öğrendin cnaim sağlıkla gelsin İnshaAllah
Ooof süper kız bu iki gün sonra mi yoksa ertesi gün mü hani ertesi gün bu kadar ise ikiz olabilir ama iki gün sonra buysa tek216 cıktı
Bak hergün 6 zeytin ye siyah eksik olabilir ama fazla yeme açıklıkla ölç benimde bu şekilde tansiyonum korkma.ben hafif tuzlu yiyorum ama akabinde suya dikkat ediyorım denge için ilerde şişmemek için ödem yapar fazlası ölçe ölçe dengeye getirebilirsin hemen bir tuzlu ayran iç oda baya dengeye getirir tabi kaça düşüyor bilmiyorım benim küçük 4 oluyor büyük 6 ölü gibi oluveriyorum yataktan kalkmadan tuzlu kraker at ağzına biraz bekle öyle kalk baş dönmesi çok yapıyorBugün Tansiyonum çok kötü düştü ve az kalsın acile gidiyordum
Noldu niye dur bakayım ağlamaYa uykum kaçtı ağlıyorum resmen
Denedim bugün
Ve yanlışlıkla 1 yudum ısırgan otu çayı içtim eşimin bardağından çok korkuyorum şuan bi paniğe kapıldım