canım Kızım Geldiiiiiiii......

allahım bu ne güzellik bayıldım kızına.allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun

ayy pirayecim sende kurtuldun hadi bakalım darısı başımıza inşallah
allah analı babalı büyütsün

canım sanırım hastahanede bi gece kaldın neler lazım oldu hastahanede bende normal düşündüğüm için soruyorum

evet cnm 1 gece kaldım.cnm ben kendim için aldığım pijamayıda geceliğide kullandım,hatta 2 side kirlendi allhatan ev yakında eşim evden başka getirdi.normal doğum olduğu için sürekli vajinal muayene yapıyolar dikişlere bakıp baticon diye bişey sürüyolar o bölgeye şişeden sıkıyolar desem daha doğru olur aslında bi tane hemşire geceliğimi batırdı saolsun sonra bende pijamamı giydim daha sonra oda kanama çoğalınca battı oyüzden üst bitane yetsede pijama altı 1 den fazla al yanına bence cnm.bebek içinse sadece 1 alt üst takım kullandım 1de battaniyesini, bide bebekte kilo kaybı çok olursa mama veriyolarmış (allaha şükür kızımda olmadı inşallah senin bebişindede olmaz)onun için kaşıklı biberon götür yanında ne olur ne olmaz hemşirede kaşıkla verin öle bişey olursa dedi alışmaması için.

çok güzel bir bebek...
rabbim nazarlardan saklasın...
bir ömür boyu mutluluklarrr...

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
bebeğin çok tatlıymış allah nazarlardan korusun maşallah
darısı bizlerin başına inşallah

maşallah küçük prensese, o tombiş yanaklarını yerim onun ben. canım benim çok güzel. İsmide çok güzel annesi.
Allah analı babalı büyütsün. İsmiyle yaşasın.

merhaba canım Rabbim bebeğine hayırlı ömür nasip etsin, sana eşine bağışlasın
annemde resmi gördü, kim dedi, kader arkadaşları internetten dedim:)

darısı hepimize inşallah

sevgiler, sağlıklar .........

tülaycım çok teşekkür ederim cnm .geçende benim annemde ben sitedeyken şöle bi baktıda oo hiç canın sıkılmaz senin burda diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…