• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım Kızım Geldiiiiiiii......

pirayecim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah herşeyin güzel geçmesine sevindim bizde de heyecan dorukta tabiki hala içimizde pır pır oynayıp duruyorlar umarım sağsağlim bizlerde doğumlarımızı yaparız anlatımın çok güzel olmuş canım kızında çok çok güzel maşallah tekrar tebrik ederim

saol cnm. içimde oynamasını özliycem:( ama olsun yanımda olması dahada ayrı bi mutluluk dün gece hiç uyumasada:)

massallah allah nazarlardan saklasin sizi canim:nazar:
hamilelik döneminde spor falan yaptin mi yada kolay gecmesi icin herhangi bisey??hakikaten süper gebeymissin,eminim süper annede olduna.s.

maşallah pirayecim.tontiş kızın çok şeker.allah nazarlardan esirgesin.
ayrıca senide tebrik ediyorum.gösterdiğin üstün başarıdan dolayı.
kısmetse bende aynı hastanede doğum yapıcam.inş. bizimde doğumlarımız seninki gibi kolay olur.valla dahada bi cesaretlendim.ben bu motivasyonla doğuma koşa koşa giderim(:

saol azocum darısı başınıza. inş.bendende kolay doğurursunuz...

:nazar:canım o kadar duygulandım ki okurken içim bir tuhaf oldu maşallah:nazar:bebeğin o kadar tatlı ve masum ki...bende normal istiyorum umarım senin kadar cesaretli olabilirim bende tekrar tebrik ederim canım:1hug:

Pirayecim ben de kızlar gibi gözlerime inanamadım.O kadar güzel şekerler yaparsan olacağı bu. Kız hemen geleyim de göreyim şunları dedi :))) Canım benim çok sevindim ve maşallah kızına çok tatlı. Hikayen gerçekten çok özendirici. Yani az gazlasanız sezeryan randevusunu iptal edicem :))))

juliannecim çok teşekkür ederim.demin tam sana yazıyodum net koptu yzamadım bi türlü.hikayemide sizi özendiriyim diye ballandıra ballandıra anlattım:dance: sezeryan ya da nomal hangisi hayırlıysa onu versin cnm allah sizde hayırlısıyla kavuşun bebişlere çok tatlı oluyolar benimki şimdi uyuyo ama gidip gidip kızıma bakıyorum açmış kollarını yana melke gibi yaaa.darısı başınıza

ttü tü maşşallah.. çok ama çok tatlı..:nazar:
yanaklarını ısırasım geldi..:nazar:
Allah analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin..:Saruboceq:

Tebrik ederim Pirayecim, çok tatlı bir kızın olmuş :) Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin...
BU arada doğum hilkayeni böyle detaylı anlattığın için de teşekkürler canım... İnşallah bizler de senin gibi kolayca doğururuz...

Tebrik ederim Pirayecim, çok tatlı bir kızın olmuş :) Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin...
BU arada doğum hilkayeni böyle detaylı anlattığın için de teşekkürler canım... İnşallah bizler de senin gibi kolayca doğururuz...

teşekkürler elmalı turtacım inş.hikayemi bilerek uzun yazdım ben çok merak ediyodum çünkü doğum hikayelerini.kolay doğumlar hepinizeee....

minnoşumun yeni fotoğrafını çektim.

s5002184cf0.jpg

canım sanırım hastahanede bi gece kaldın neler lazım oldu hastahanede bende normal düşündüğüm için soruyorum

Back