Canım görümcem

Hayatımda ilk defa böyle değişik bi insan görüyorum daha doğrusu duyuyorm ve gerçekten inanamıyorum allah sabır versin o kadının yanndaki herkese

Kadının kafasında kırk tilki hesabı Durdiremiyor kendini Allah yardım etsin cidden efsane görümce
Amin amin inşallah valla analım yapma hevesi varmış bıraksın konu sahibesi madem kadın acaip düşünceli baksana üstlerini örtmek için yapsin ne var

Çok ilginç gerçekten evet üşüdük totomuz gece boyu açıkta kalmış gelde hadi ortuver ana sefkatinle de madem çok hevesli
Bi arkadaşımın kvsi evlendiği ilk gecenin eetesi sabahında aralarına girip yatmıştı aklıma geldi birden :))

Maşallah görümcenin hızzına. ..
Bu arada bu kadar soruyu 1.5 senede nereden duyuyorsunuz?Yani hiçbir şekilde görusmediginizi yazmışsınız da..
Evet senede bir görüşsek de bir gün içinde soruyor
Daha onlarca soru var
Bazen eşimi arar
Eşimi de bunaltır
Eşim yazın izinliydi yanlarına gitti mesela
Kocam dayanamadı erken döndü eve

Bi arkadaşımın kvsi evlendiği ilk gecenin eetesi sabahında aralarına girip yatmıştı aklıma geldi birden :))
Bismillah tövbe de Allahim daha neler duyacağım diyorum her seferinde daha da çok şaşıracak birşey duyuyorum bu kadınlar cildirmis

Bir bucuk yıldır gelin yüzünden gelinmiyor diye klasik bir de cevap vardır:)

Bir bucuk yıldır gelin yüzünden gelinmiyor diye klasik bir de cevap vardır:)
Ya he he diyoruz biz onlara biz ailenin gelinlerine nasil gidiyoruz bir anlatalim arkadaslara. Ama bizim gorumceler bize nasil geliyor? Incelik yok, zerafet yok. En son gorumcemin bana dedigi laf "her canim sıkıldıgında size geliyordum"

Cunku ben lunapark calistiriyorum evde

Sorduğu sorulara bilmiyorum derseniz belki sormaktan vazgeçer
Okurken ben darlandım
Fazla merak adamı yorar

Sizin gibi "soğuk nevale"yi hangi konu açar acaba diye, sıcak bi ortam yaratma peşinde olabilir mi görümceniz ?

Çirkef bi görümce hakkınızdan gelirdi ama denginize düşmemişsiniz

Kalem kalem kadının sorduğu tüm sorular konu içeriği,yani konu yok ortada .Buraya bu kadar detay yazıncayadek görümcenin sorduğu sorulara "he hü yo "yerine adam akıllı iki cevap verip bi kere de tebessüm ediverseydin kadın zaten nerde ne soru bulsam diye aranıp durmazdı

Gelin görümce iyi anlaşan pek görmedim ama abisiyle bağını tamamen koparsin mi?
Bir gece kalacakmış zaten yani bundan da rahatsız olmak ne bileyim çok tuhaf geldi.
Görümcemle çok iyi anlaşırız, onu çok seviyorum bir ablam olsaydı eğer ancak bu kadar sevebilirdim sanırım

Konu sahibi; yapacak birşey yok sanırım eşiniz için katlanın, sayılı gün çabuk geçer

Onun karakteri de oyle demek ki. Zaten en son 1.5 sene once gormussunuz.

Ne ayıp ya. 1,5 yıl anneni görme inşallah ne diyeyim. O zaman anlarsn.

Yok sonra öyle demişti böyle demişti deme sen kaybedersin. Bahanesi yok çünkü

Bence sizle samimiyet kurmak istiyor biraz daha sicak davranabilirsiniz mesela bir sey kaybetmezsiniz. Bir deneyin yani. Siz daha bastan duvar örmüssünüz gibime geldi. Baktiniz gercekten bos konusan maydanoz bir tip... o zaman koyarsiniz mesafeyi diye düsünüyorum

Kardeşiniz var mı? Yada cok yakın kuzen fln

Hem görümceyim hem gelinim.Görümcem iyidir severim , arkadaştır , sırdaştır ama biz de gelinden çekiyoruz ailecek.Abim yaşadığım şehre tek başına gelir beni görmeye yanına gelicem der iki gün gelir haftasonu için.Şimdi n'aptınız da o hale geldi gelininiz diyenler olucaktır eminim.Emin olun hiçbir şey yapmadık , evimize gelirse hizmet ederiz , yeğenime bakarız abimle çıkar gezerler bize geldiklerinde.Sabahtan akşama kadar hem de.Doğumuna bile annemi istedi kendi annesini istemedi o bana bakmaz tv izler sürekli diye , annem gitti ablamla beraber.Ama gelin görün ki sürekli bir kinaye , bir agresiflik.Çözemedik gitti.Abimle yeğenimin hatrına idare ediyor herkes.

Yemek masasında otururuz , ben devlette öğretmenim , o özel okulda.Alakasız yerden başlar mesela devletteki öğretmenler yatıyor demeye.Herkes suspus olur , ben bişey desem olmaz , ayıp olur diye susarım , abimin hatrına.

Ben bekarken , sürekli bekarlığımla ilgili laf sokardı , cevap vermezdim.Düğünümde abim tembihlemişti galiba , hiç olay çıkarmadı ya da laf sokmadı bana.Ama bekliyordum düğünümde bile laf sokmasını.Öyle bir gelin düşünün işte.Şimdi ben de mi görümce(!) oluyorum bu durumda?

O değil de gorumcenizi merak ettim:)evlimi?eşiyle ayrimi?kac yaşında?çalışıyor mu ,nereli?nerde oturuyor,burcu nedir?kac cocugu var,normali sezaryenmi,:)
Allah sabır versin bacım:)ama cok samimi degilmissin hafta sonundan bise olmaz.2güncük idare edilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…