Hem görümceyim hem gelinim.Görümcem iyidir severim , arkadaştır , sırdaştır ama biz de gelinden çekiyoruz ailecek.Abim yaşadığım şehre tek başına gelir beni görmeye yanına gelicem der iki gün gelir haftasonu için.Şimdi n'aptınız da o hale geldi gelininiz diyenler olucaktır eminim.Emin olun hiçbir şey yapmadık , evimize gelirse hizmet ederiz , yeğenime bakarız abimle çıkar gezerler bize geldiklerinde.Sabahtan akşama kadar hem de.Doğumuna bile annemi istedi kendi annesini istemedi o bana bakmaz tv izler sürekli diye , annem gitti ablamla beraber.Ama gelin görün ki sürekli bir kinaye , bir agresiflik.Çözemedik gitti.Abimle yeğenimin hatrına idare ediyor herkes.
Yemek masasında otururuz , ben devlette öğretmenim , o özel okulda.Alakasız yerden başlar mesela devletteki öğretmenler yatıyor demeye.Herkes suspus olur , ben bişey desem olmaz , ayıp olur diye susarım , abimin hatrına.
Ben bekarken , sürekli bekarlığımla ilgili laf sokardı , cevap vermezdim.Düğünümde abim tembihlemişti galiba , hiç olay çıkarmadı ya da laf sokmadı bana.Ama bekliyordum düğünümde bile laf sokmasını.Öyle bir gelin düşünün işte.Şimdi ben de mi görümce(!) oluyorum bu durumda?