• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım görümcem

Yeni gelin değilim şekerim
38 yasında ikinciye evlenen tecrübeli bir gelinim :)
Maşallah tecrübene.
Şu mahalle ağzı yazına, öyle bir cevap veridim ki, site kuralları.

O tecrübeni görümceye gelme demekte konuştur, ne diye konu açtın?

Tecrüben varmış, tecrübesizlere mi danışacaksın?

Arkadaşım çeken bilir çekmeyene de böööyle uzak gelir bu konular amaan ne olacak derler.İnsana görümce hala sözcüklerini tiksindirtiyorlar
Bennde görümceyim
Kardesimi haftasonu asla aramam mesela
Çekinirim
Gelinimizle eviyle ilgili tek laf edemem
Ayda yılda bir giderim
Hediyesiz gtmem
Az oturur kalkarım
Gidince yardım ederim
Vs vs
Haddim olmayan seye karısmam

Maşallah tecrübene.
Şu mahalle ağzı yazına, öyle bir cevap veridim ki, site kuralları.

O tecrübeni görümceye gelme demekte konuştur, ne diye konu açtın?

Tecrüben varmış, tecrübesizlere mi danışacaksın?
Ben mi mahalle ağzında yazıyorum:)
Güldürdünüz beni gece gece
Teşekkür ediyorum

Bennde görümceyim
Kardesimi haftasonu asla aramam mesela
Çekinirim
Gelinimizle eviyle ilgili tek laf edemem
Ayda yılda bir giderim
Hediyesiz gtmem
Az oturur kalkarım
Gidince yardım ederim
Vs vs
Haddim olmayan seye karısmam
Benim de erkek kardeşim evli biz bir gün ağzımızı açıp tek kelime etmemişizdir eşine onların ilişkisine evine evliliğine,hepimiz çalıştığımız için gitmeyiz bile amaaa görümcelerim öyle şirretler ki yemin ederim gece yarısı odama girdiklerini sabah çıplakkken daldıklarını bilirim o kadar ki edepsizler ki bugünkü konumda da anlattım onları.Allah sizi kurtarmış sayılır darısı başımıza inşallah

Çok yanlış bir düşünce. Yani öz kardeşini yıllardan sonra bıraksın mı vaz mı geçsin istiyorsunuz? Biraz empati yapsanız..
Bıraksın vazgeçsin gelmesin demiyorum
Sadece boğuluyorum
Konumu güncelledim
Yeniden okuyun vaktiniz varsa

Abovv bu nasil gorumce..
Benim gorumcede liseden arkadaslarimi takip ediyor insta dan.

Sen buna nasil dayandin fazla merak seni öldürecek deseydin keske

Sorulari okudum fenalik geldi gece gece ustume basima kalktim camlari actim :KK70:
Cevaplari bilebilecegin sorular da degil genel olarak. Kapici nereliymis ne bileceksin? Veya kardesinin baldizi yurt disinda ne yemek pisiriyor kac lira kazaniyor nerden haberin olacak ki?

Gelip kalmasi da anlamsiz cunku nedense gorumce kv cesitleri genel olarak evlendikten sonra asklari kabaran cins bana gore. Ogullari-kardesleri evlenmeden once nedendir bilinmez yuzune bakmazlar. Sahte buluyorum ozetle.
Ve sabirlar diliyorum h.sonu icin canim
Aç aç hava güzel dısarıda
Bizimki evlendikten sonra da kıymete binmesi ki
Hala kıymetsiz
Laf gösteriş hepsi:)

Sorular bunaltıyor işte beni
Banane milletten
Meraklı bir insan değilim zaten
Boş geliyor bana

Benim de erkek kardeşim evli biz bir gün ağzımızı açıp tek kelime etmemişizdir eşine onların ilişkisine evine evliliğine,hepimiz çalıştığımız için gitmeyiz bile amaaa görümcelerim öyle şirretler ki yemin ederim gece yarısı odama girdiklerini sabah çıplakkken daldıklarını bilirim o kadar ki edepsizler ki bugünkü konumda da anlattım onları.Allah sizi kurtarmış sayılır darısı başımıza inşallah
Bizim de odamiza girdi kac kere:)
Ben kardesime gttiğimde lavaboyu kullanmak için bile müsade isterim :)

Bu soruları soran kendi ablanız olsaydı tepkiniz ne olurdu?
Biliyor musunuz kardeşim de beni ikinci annesi olarak görür, maddi manevi her şekilde yanında olacağimi bilir.
Ağaç kovuğundan çıkmış eşler seçin kendinize derim, ailesi olmaz, gelinlerin yeri daralmaz. Bu sözüm görümceleri sindirmekte zorlanan hanımlar için, şahsınıza özel değil.

Söylediklerini umursama soru sorunca cevap verme gelsin gitsinler ıyyy gıcık oldm konuyu okuyup bitirene kadar iyi sabır varmis sizde

Herkesin aile bağı farklıdır,Gelininiz sizi evine istemese siz kabul eder misiniz, ya da hiç gitmemezlik yapar mısınız, şahsen ben olsam kardeşimin eşi beni istemese ne olursa olsun kardeşimi görmeye giderim kardeşimde benden vazgeçmez. 1.5 yıl olmuş insaf biraz bi hafta sonu gelip kalınca ne olacak ki ayrıca size değil eşinize msj atmış demekkş gelini değil kardeşini özlemiş.

Herkesin aile bağı farklıdır,Gelininiz sizi evine istemese siz kabul eder misiniz, ya da hiç gitmemezlik yapar mısınız, şahsen ben olsam kardeşimin eşi beni istemese ne olursa olsun kardeşimi görmeye giderim kardeşimde benden vazgeçmez. 1.5 yıl olmuş insaf biraz bi hafta sonu gelip kalınca ne olacak ki ayrıca size değil eşinize msj atmış demekkş gelini değil kardeşini özlemiş.
Vazgeçsin demiyorum
Gelmesin de demiyorum
Sadece zor gececek bir hsonundan bahsediyorum

Aç aç hava güzel dısarıda
Bizimki evlendikten sonra da kıymete binmesi ki
Hala kıymetsiz
Laf gösteriş hepsi:)

Sorular bunaltıyor işte beni
Banane milletten
Meraklı bir insan değilim zaten
Boş geliyor bana
En uyuz oldugum sey " biz size gelecegiz" olayi.
Yahu insanlar kendilerini neden zorla davet ettirir anlamam. Davet beklemek en guzeli. Veya davet edilmediysen de ille geleceksen yatili gelmemek. Istanbuldan gelecek alt tarafi. Sabah gel aksam git. Bu kadar yogun calisan stresli insanlara daha fazla anlayis gosterilmeli bence

Bu neyin kafasidir ya okurken ben yoruldum ilginc cok ilginc merakli melahat. Buyuk ihtimal tezcanli pinpirik birisi Allah kolaylik versin.. Her ailede bi yonetici olur zaten. Is guc olmayinca baskalarinin hayatina merak saliyor birde interneti faceboogu kullanamayanlar hesap acmasin ya :)

Bizim de odamiza girdi kac kere:)
Ben kardesime gttiğimde lavaboyu kullanmak için bile müsade isterim :)
İlk evlendiğimizde öylesine muhabbet esnasında yatak odasının özel alan olduğunu söyledim bir görümcem de “gelince seninkine gireceğim”demişti pişkin pişkin...Keşke benimkilerin en önemli kusurları bu olsa aman neyse gece gece sinirlerim bozuldu yaptıklarını hatırlayınca.Akademik kariyerimiz ne olursa olsun görümcelik eltilik kurumu sabit...

Söylediklerini umursama soru sorunca cevap verme gelsin gitsinler ıyyy gıcık oldm konuyu okuyup bitirene kadar iyi sabır varmis sizde
Eskiden cevaplayabidğim kadarını cevaplıyordum
Sonra tahammül edememeye basladım
Çünkü ardı arkası gelmiyor
Yeni ev aldık gecen sene
Binada kac daire yasıyor diyor
Söyluyoruz
Kimler nereli diyor
Yasları genc mi
Yaslı mi agırlıkta genc mi diyor
Yahu nerden bileyim ben
Alt dairemiz boştu birkac ay
Aylarca onu sordu
Altınız satıldı mi insan geldi mi
Satıldı dedik
Kim aldi diyor
Nerelilermiş
Gördünüz mü gecncler mi
Cocukları var mi
Var dedik
Cocukları evli mi bekar mi acaba diyor
Doğalgazı baglattı mi alttaki diyor
Nerden bileyim diyor eşim
Asansöre binme asagıya inerken bak bakalım saat takmıslar mi diyor
Site otoparkınız kac Arac alıyor diyor
Her dairede arac var mi
İki aracı olan var mi diyor:)
Bla bla bla
Yeminle iki sene oldu bu eve geleli
Hala dogrudüzgün bu soruların cevabini bilmiyorum:)

Görümce çok meraklı
Herkesi herşeyi merak ediyor
Yahu ben bile bilmem kardeşimin baldızını evine tuttuğu kadını diye bi soru sordunmu
Milletin hayatı beni ilgilendirmez diyerek konuyu değiştir 1-2 kere yaparsın bi daha soramaz

Back