Canım görümcem

Siz maşallah şanslı bir insansınız ki eşiniz anlayışlı bir insan sizi üzmeyen bir insan Allah mutluluğunuzu daim etsin.Görümceye de onun hatırına hoşgörülü davranıp idare edin artık.Genel sorunların cevaplarını bir kağıda yazıp girişte eline verin ilk bir kaç saat rahat edersiniz :KK48:

Bir uç yıl sonrasını düşünemiyorum herhalde birbirini gören öcü diye kaçacak o hale geleceğiz biz ki misafirperverlılık ile anılan türk halkı en yakınlarımıza bile tahammulumuz kalmamış ...beni en çok üzen nokta bu kaynımı gorumcemı eltımı kv kp sevmesem bile kocanın hatrına elimden geleni ikram eder en iyi hizmeti yapmaya calısırım ve aynı ozverıyı eşimden kendı ailem için beklerim..ne yazıkki son zamanlarda genç nesil gelınlerde benim annen benim babam benim bacım benim kardeşim diyor ama damadın kiler fazlalık gereksiz görülüyor..bu da yapılan en büyük haksızlık olarak görüyorum..herzaman derim gelınimize de derim bırbırmızı sevmek zorunda degılz ama saymak zorundayız çünkü arada en değerli varlığımız var onun uzulmemesı için..

Ben çaresini buldum iki üç sorudan sonra cevap vermiyorum sessiz kalıyorum onlarda bir süre sonra sormamaya basliyorlar
yoo ben direkt diyorum ki
Ben hiç merak edip de düşünmedim bu konuyu
Siz de düşünmeyin bence diyorum
Kahkahayı basıyor görümcem alınmıyor hiç :)

Siz maşallah şanslı bir insansınız ki eşiniz anlayışlı bir insan sizi üzmeyen bir insan Allah mutluluğunuzu daim etsin.Görümceye de onun hatırına hoşgörülü davranıp idare edin artık.Genel sorunların cevaplarını bir kağıda yazıp girişte eline verin ilk bir kaç saat rahat edersiniz :KK48:
Evet aynen eşim için idare edeceğim

siz sevmiyorsunuz da kardeşi için geliyor olabilir mi acaba? yani o da fark ediyordur soğuk davrandığınızı ama kardeş işte. benim yengem beni ne kadar sevmese de abim gelme demediği sürece ben abimi görmeye giderim.
Aynen işte yaşayan örnek
Sen evli çocuklu olsan, öldüğümde çocuklarıma sahip çıkan abindir der misin?
Ölüm yokken, araları sıcak dursun, dayılarını yakından tanısınlar diye,
Alt tarafı 1 haftasonu gitmez misin?

Bu Yen’i gelinlerin, tavırları çok itici artık ya
Durmadan senin anangil gelince, Zafer kazanmış olmuyorsun küçük hanım

Bir uç yıl sonrasını düşünemiyorum herhalde birbirini gören öcü diye kaçacak o hale geleceğiz biz ki misafirperverlılık ile anılan türk halkı en yakınlarımıza bile tahammulumuz kalmamış ...beni en çok üzen nokta bu kaynımı gorumcemı eltımı kv kp sevmesem bile kocanın hatrına elimden geleni ikram eder en iyi hizmeti yapmaya calısırım ve aynı ozverıyı eşimden kendı ailem için beklerim..ne yazıkki son zamanlarda genç nesil gelınlerde benim annen benim babam benim bacım benim kardeşim diyor ama damadın kiler fazlalık gereksiz görülüyor..bu da yapılan en büyük haksızlık olarak görüyorum..herzaman derim gelınimize de derim bırbırmızı sevmek zorunda degılz ama saymak zorundayız çünkü arada en değerli varlığımız var onun uzulmemesı için..
Ben de hizmette kusur etmiyorum
Ama hakkımda söylenen şeyleri açık açık duyunca o kişileri sevmem pek mümkün olmuyor
Ben de görümceyim
Kardesimin evliliği için ağzımı acıp da tek kelime etmem onlara
Ama herkes yerini mesafesini bilmiyor
Bazı insanlar cidden cekilmez oluyor

1.5 sene olmus. Durmadan gelse anlarim da sinirinizi, su halde bence o da gayet korumus mesafeyi. Ama sonuçta kardesini de görmesi gerekir. 1.5 sene kardeşi gormemek icin uzun bir sure bence.
Bu mesafeyi onlar kendileri istedi
Yoksa durmadan gelecek bir yapıları vardi

Ya arkadaşlar kadıncağız bu kadından çok çekmiş ki artık tahammülü kalmamış yani mesele masumane bir gece gelip kalacak ayy istemiyorum şımarıklığı değil ki.Arkadaşımız diyor ki bu kadın beni çok üzdü bu yüzden görüşmüyorum bir gece bizde kalacak çok bayılmıyorum ama kabul ettim sizinle paylaşmak istedim diyor ve acıyı insanın iliklerine işletenlere insan bir saat bile tahammül edemiyor maalesef

Sanki senin Gül cemalini görmeye geliyor
Çocukları dayılarıyla vakit geçirsin
Aynı çatı altında uyuyup, aynı masada kahvaltı yapsın
İlişkişeri, sana rağmen güçlensin istiyor.

Ne gudubet bir düşünce bu ya
Kalma merakı

Annelerine bir şey olsa, dayıya akıl danışacaklar,
Merak etme başına kalmazlar
Hangi dayiya danısacaklar acaba
Dayınız evlendi sizi terk etti baska bir sehire yerlesti diye dayılarına bir telefon actırmayan görümceden bahsediyorum
Dayıları yegenlerini ne kadar severdi
O. Ocukları bile eşim evlendi diye doldurdular anne kız
Eşim ne kadar üzülüyor biliyor r musunuz
Benim sucum evlenmek mi ne biçim bir ailem var benim diye söylenen kendi eşimdir

O abla gercekten abla olsa idi
Dayılarına karsı cocukları doldurup dayılarının bayram seyranda yegenlerinden telefon yolu beklemesine sebep olmazdi
Ben de ablayım
Benim de erkek kardesim var

Erkek kardesimin düğün günü
Arabasına 100 tl mazot koyup
Maasını alınca geri veririsin diyen bir abla değilim ben
Bilmeden etmeden suclamayın

Ya arkadaşlar kadıncağız bu kadından çok çekmiş ki artık tahammülü kalmamış yani mesele masumane bir gece gelip kalacak ayy istemiyorum şımarıklığı değil ki.Arkadaşımız diyor ki bu kadın beni çok üzdü bu yüzden görüşmüyorum bir gece bizde kalacak çok bayılmıyorum ama kabul ettim sizinle paylaşmak istedim diyor ve acıyı insanın iliklerine işletenlere insan bir saat bile tahammül edemiyor maalesef
Tesekkur ederim anladıgınız için
Ben eziyet edeceğim gibi görünüyor sanırIm
Evet cok cektim
Samimiyetlerine inanmıyorum

Aynen işte yaşayan örnek
Sen evli çocuklu olsan, öldüğümde çocuklarıma sahip çıkan abindir der misin?
Ölüm yokken, araları sıcak dursun, dayılarını yakından tanısınlar diye,
Alt tarafı 1 haftasonu gitmez misin?

Bu Yen’i gelinlerin, tavırları çok itici artık ya
Durmadan senin anangil gelince, Zafer kazanmış olmuyorsun küçük hanım
Yeni gelin değilim şekerim
38 yasında ikinciye evlenen tecrübeli bir gelinim :)

Hangi dayiya danısacaklar acaba
Dayınız evlendi sizi terk etti baska bir sehire yerlesti diye dayılarına bir telefon actırmayan görümceden bahsediyorum
Dayıları yegenlerini ne kadar severdi
O. Ocukları bile eşim evlendi diye doldurdular anne kız
Eşim ne kadar üzülüyor biliyor r musunuz
Benim sucum evlenmek mi ne biçim bir ailem var benim diye söylenen kendi eşimdir

O abla gercekten abla olsa idi
Dayılarına karsı cocukları doldurup dayılarının bayram seyranda yegenlerinden telefon yolu beklemesine sebep olmazdi
Ben de ablayım
Benim de erkek kardesim var

Erkek kardesimin düğün günü
Arabasına 100 tl mazot koyup
Maasını alınca geri veririsin diyen bir abla değilim ben
Bilmeden etmeden suclamayın

konuda tek sorun görümcenizin çok soru sorması gibi görünüyor ama. düzenleyin isterseniz. böyle okuyunca haklı görünüyorsunuz ama direkt çok soru soruyor deyince insanlar da sert tepki verebiliyor.

Sizin kayınvalide de çok soru soruyordu değil mi? Hayır , ne sorabilirler ki bu kadar çok merak ediyorum.Analı kızlı meraklılar demek ki.
Konumda yazıyor soru örnekleri
Baska örnekleri de var
Babam evini satmıstı mesela
Parasını evde mi
Tutuyor bankada mi onu sorarlar

Yeni ev aldı
Parası arttı mi
Artan parayı ne yapacak

Babam kendi parasıyla mi aldı
Destek cıkani oldu mu
Evin içini nasıl yapacaklar
Komsuları nereli
Yasadıkları yerin nüfüsü kaç
Vs vs

Sorulari okudum fenalik geldi gece gece ustume basima kalktim camlari actim :KK70:
Cevaplari bilebilecegin sorular da degil genel olarak. Kapici nereliymis ne bileceksin? Veya kardesinin baldizi yurt disinda ne yemek pisiriyor kac lira kazaniyor nerden haberin olacak ki?

Gelip kalmasi da anlamsiz cunku nedense gorumce kv cesitleri genel olarak evlendikten sonra asklari kabaran cins bana gore. Ogullari-kardesleri evlenmeden once nedendir bilinmez yuzune bakmazlar. Sahte buluyorum ozetle.
Ve sabirlar diliyorum h.sonu icin canim

Ben de hizmette kusur etmiyorum
Ama hakkımda söylenen şeyleri açık açık duyunca o kişileri sevmem pek mümkün olmuyor
Ben de görümceyim
Kardesimin evliliği için ağzımı acıp da tek kelime etmem onlara
Ama herkes yerini mesafesini bilmiyor
Bazı insanlar cidden cekilmez oluyor
Bide onu sizin geline sormak lazim

• Beğen
Reactions: Oof
X