Canım görümcem

Bir de biz yabancı sayılmayız derler

Ben kardesimin baldızı oldugunun farkında değilim:S
Diyorum
Ben merak etmıyorum bu soruların cevabini
Hiç de aklıma gelmez diyorum
Hatta kız halaya ceker ya
Kızım olursa sana benzer diye ödüm kopuyor diyorum
Kocaman bir kahkaha atıyor
O kadar kendiyle barısık:)

Ooo doktor hem de
Seninki daha fenaymıs
Benimki de 44 yasında
Satıs şefi

Meslegini belirtme sebebim disaridan akli selim görünmesine sasirdigimdan dolayi
Yoksa kendisi sen benim annemin yatagini neden acmadin diyebilcek kadar cahilin tekidir. burnunu haddi olmayan herseye sokar sizinki gibi

Soğuk değil işte
Aksine cok sıcakkanlı
Eşimle gece uyurken yatak odamıza girip kapıyı calmadan üşümuyorsunuz dimi diyen bir
Tip bizim evimizde:)
Haddinden fazla herseye müdahil
Ama bu çok hadsizce yani belki hiç uygun değilsin peki uyardın mi kendisini yada esin tepki veriyor mu yani evli bir kadın gece yatak odasına dalmamasi gerektiğini biliyordur amacı ne cidden anlamak zor

Şaka gibi :))
Görümcenin eceli Merakından olur emin ol :))

Ya kusura bakmayin da şu evlenince erkeğe zorla ailesini sildiren gelinler moda oldu..senle evlendi diye ailesini silemez..1.5 yil diyorsun..senin ablanla yada ailenle esin 1.5 yil gorusmese bosanirsin..

Ama bu çok hadsizce yani belki hiç uygun değilsin peki uyardın mi kendisini yada esin tepki veriyor mu yani evli bir kadın gece yatak odasına dalmamasi gerektiğini biliyordur amacı ne cidden anlamak zor
Merak ettiğinden giriyo yatak odasına keşke görse de rahatlasa :)) töbe töbe delirdim gece gece

Ablama derdim rahatca
Sıklıyorum bu sorulardan diye
Gercekten fedakar abla gibi bir abla değil bizimkisi
Ben de ablayım
Erkek kardesim var
Canımdır herseyimdir
Her anında yanındayımdir
Bu abla dediğim insan
Sen evleneceksin simdi
Benim cocuklarımı kim gezdirecek
Bana kim parfüm çanta alacak diyen bir abla
Evliliğimiz arifesinde yardım istedik
Manevi
Olarak
Gelemem dedi havalar cok sıcak dedi
Ve eşime bir evrak yolladı
5 tl kargo parasını siz ödersiniz dedi:)
Eşini bizden cok sevme sakin diyen bir abla olur mu
Ben eşim
O kardes
Fedakar anne gibi ablalara canım feda zaten

Ya kusura bakmayin da şu evlenince erkeğe zorla ailesini sildiren gelinler moda oldu..senle evlendi diye ailesini silemez..1.5 yil diyorsun..senin ablanla yada ailenle esin 1.5 yil gorusmese bosanirsin..
Pardon canım
Ailesini silsin diyen mi var ?
Ben de ablayım
Kardesim beni silsin istemem

Seni de topa tutarlar şimdi
Ailesini silsin mi canım :)
Sanki silsin diyoruz
Aynı fikirdeyim
Kalma olayı bana da ters

Sabah girdi odaya uyuyorduk
Üşüyor musunuz dedi
Bir de sen işe gidecek misin dedi bana
Geceden gtmeyeceğim demiştim zaten
Uyarmadık
Birdaha olsa uyarırdım
Annelik yapıyor işte
Kendini hep anne gbi gösterme derdinde gereksiz

Merakli melahatmis..

Çok ilginç gerçekten evet üşüdük totomuz gece boyu açıkta kalmış gelde hadi ortuver ana sefkatinle de madem çok hevesli

Maşallah görümcenin hızzına. ..
Bu arada bu kadar soruyu 1.5 senede nereden duyuyorsunuz?Yani hiçbir şekilde görusmediginizi yazmışsınız da..

Seni de topa tutarlar şimdi
Ailesini silsin mi canım :)
Sanki silsin diyoruz
Aynı fikirdeyim
Kalma olayı bana da ters
Tutsunlar tutsunlar bir deli gorumce de bende var nasilsa aynen silsinler diyecek kadar salak degiliz de, gosteris merakindan seviyormus gibi vicik vicik gorunen erkek ailesinden ne illallah geldi artik.1.5 yil sanki sen demissin gelmeyin diye. Kardesini cok ozleyen 1.5 yil mal gibi beklemez. Arasin sorsun kardesini gun icerisinde. Veya ciksin gelsin sabah ilk feribotla aksamina donsun geri. Gelinlere aptal muamelesi yapmaya da hic gerek yok. Ay cok seviyoruz ay cok ozledik. Hepsi de yalan bilmiyoruz sanki. Cok ozlediysen 1.5 yildir nerdesin diye sorarlar adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…