Canım görümcem

aynı sehirdeyseniz kalma olayı gercekten sacma. biz de yakın semtlerde oturmamıza ragmen eve tasındık babannem icin misafir odası yapıldı. 20 dk uzaklıkta oturan bir insan icin. bir de geldigi zaman misafir odası kücümseniyor, o yuzden evden birinin odasında kalıyor biz kalıyoruz misafir odasında. sacmalık

Ben olsam kendisine hiç durmadan soru sorarım
Nefes bile aldirmam birini daha cevaplamadan ötekini sorarım ve saçma sapan alakasız sorarım yeteerr diyene kadar

Bunu bir kere deneyin bence

Yemin ediyorum okurken bile fenalık geldi bana.....ALLAH sabır versin.

konu ile alakasi yok ama aklıma geldi,tedaviniz nasil gidiyor?

Ben olsam kendisine hiç durmadan soru sorarım
Nefes bile aldirmam birini daha cevaplamadan ötekini sorarım ve saçma sapan alakasız sorarım yeteerr diyene kadar

Bunu bir kere deneyin bence
Hiç cevap vermediğim halde ardı arkası kesilmiyor
Ben de soru sorsam cok hosuna gider emin ol
Eve dönüş zamanını ileri tarihe alır:S

Hayır bir de, ''yeni dönem gelini'', ''kardeş arasına giriyor'',''adet gelenek kalmadı cık cık'' diyen arkadaşlarımız olmuş hakikaten her konuda bu kadar muhafazakar,adete-töreye bağlılar mı çok merak ediyorum hem her birimiz kv.kp,görümce sevmek zorunda değiliz.Saygı olmalı ki zaten konu sahibi gelmesin dememiş, sadece ''oleyy canım görümcem geliyor'' dememiş e bunu kaç kişi söyleyebiliyor... Hele ki söz konusu görümcenin maşallahı var...
2 günmüş zaten, gelir geçer konu sahibi. Siz misafirlikte kabalık etmeyin yeter
Geldi geçti allaha şükür
Şimdiden birdaha ne zaman gelir diye düşünmeden edemiyorum:KK70:

aynı sehirdeyseniz kalma olayı gercekten sacma. biz de yakın semtlerde oturmamıza ragmen eve tasındık babannem icin misafir odası yapıldı. 20 dk uzaklıkta oturan bir insan icin. bir de geldigi zaman misafir odası kücümseniyor, o yuzden evden birinin odasında kalıyor biz kalıyoruz misafir odasında. sacmalık
Aynı şehirde değiliz
Ama hiçbir iletişimim yok kendisi ile

32 sayfayı okurken görümceden de sizden de fenalık geldi. Hadi kadın sorup duruyor muhabbet anlayışı bu. Siz neden sorgudaymışçasına evet hayır bilmiyorum diye cevap veriyorsunuz her söylediğine. Biliyorsunuz kadının huyunu konuşurken azcık ayrıntı verin, sorduğu sorudan yola çıkıp muhabbet açın arada siz birşeyler sorun daha az sorsun madem. Birebir diyalog aktarıyorsanız bariz ayıp içine girdiğinşz tavır. Kadın tuhaf olsa da iletişim kurmaya çalışıyor sizinle.

32 sayfayı okurken görümceden de sizden de fenalık geldi. Hadi kadın sorup duruyor muhabbet anlayışı bu. Siz neden sorgudaymışçasına evet hayır bilmiyorum diye cevap veriyorsunuz her söylediğine. Biliyorsunuz kadının huyunu konuşurken azcık ayrıntı verin, sorduğu sorudan yola çıkıp muhabbet açın arada siz birşeyler sorun daha az sorsun madem. Birebir diyalog aktarıyorsanız bariz ayıp içine girdiğinşz tavır. Kadın tuhaf olsa da iletişim kurmaya çalışıyor sizinle.
İletişim mi kurmaya çalısıyor yapmayın allah askına
Yan komsum gün yapıyır mu
Yapıyorsa nerde yapıyor
Kac cocugu var
Kızı mi
Büyük oğlu mu?
Benim facedeki hyatımda hiç görmediğim arkDaslarımın evlenip evlenmeyeceği kac cocugu oldugu, cocuklarına kimlerin baktıgi bunlar iletişim kurmak mi?
Ben de soru sorsam ve cevap versem işler iyice cıgından cıkacak
Aldıgım maası ne yaptığımı eve katıp katmadıgımi birikim yapıyor muyum bunları sormak sohbet acmak mi
Yoksa kendisini ilgilendirmeyen seyler mi
Balkona astıgım camasırları incelemiş
Kaç günde kuruyor diyor
Kuruyunca hemen ütüleyip kaldırır misin diyor
Giriş kattaki dairenin camındaki demiri hangi demirciye yaptırdıgını baska sehirden gelen insan neden merak eder
Alişanın yeni sevgilisi hakkında ne düşünüyorsun dedi
Ne cevap vermemi beklıyorsun
Görmedim bilmiyorum
Alişanin dönerci dükkanı varmıs ist da
Babası işletiyormus
Abisi de kuzguncukta kirada yasıyormus
Bunları bile mekana giidp öğrenmiş
Ne faydali bilgiler değil mi :)

Hayır bennde söyluyorum ayni seyleri
Nerden geliyor bu sorular aklına diyorum
Ben yanıti bilmiyorım beni de ilgilendirmiyor diyorum
Dün eşim marketten gelince alısveriş fişi aldı cekti fiş incelemeyi cok severim ben dedi
Ben erkek kardesimin evinde asla böyle birsey yapmam dedim
Ben yabanci değilim diyor
Asla imkan vermiyorım
Hayır
Evet bilmiyorum
Napıcaksin ben merak etmedim vs diyorım ama anlamıyor asla
O zaman ALLAH SABIR VERSİN ne diyeyim ... :)

32. Sayfada görümcem gelince sordugu sıruların bazılarını yazdım :)

herkese iyi geceler
Beni evliliğimizin ilk zamanlarında oldukça fazla bunaltan bir görümcem var

Eşimle nişanlanacağımız zaman eşimin arabasına 100 tl lik yakıt alıp, sonrasında eşimin maaş günü bu 100 tl yi geri isteyen bir kadın.
Eşime bir evrak yollayacağı zaman , beni arayıp ben ödersem 5 tl tutuyormuş ,siz öderseniz 2,5 tl tutuyormuş bu yüzden siz ödeyin diyen bir kadın kendisi.

Gelinlik aldığımız zaman eşime mesaj yazıp , niçin kiralamıyorsunuz kiralık alın yeni giyse ne olacak diyen , bana sormadan gidip nikahımız için kendi kafasına göre nikah şekeri yaptıran ve kendi iki çcougu için eşime bu çocukların babası sensin, evlensen de unutmak yok çcouklarımı diye sürekli bunaltan bir kadın.

Benim sonrasında koydugum mesafe dolayısı ile bana pek bulaşamıyor artık.
Eşime sürekli ben senin ikinci annenim diyen ama bu sadece lafta sözde kalan . manevi anlamda ablalık adına hiçbirşey yapmayan bir abla.
Abartmıyorum evliliğimiz , çevremiz, iş hayatımız hakkında dakikada zibilyon kadar soru üretebilen bir insan kendisi.

Yöneticimiz nereli
Kapıcımızın kaç cocugu var
Cocukları kac yasında
Daha once nerde yasamıslar yoksa buralılar mi
Kapıcımız daha önce baska meslektenmiymiş yoksa hep mi bu işteymiş
Benim erkek kardesimin baldızi var mesela
Yurt dısında yanlız yasıyor kız
Onu hiç görmedi görüncem
Sürekli onu sorar
Sevgilisi var mi
Kaç para maas alıyor
Evde yemeklerini kendi mi yapıyor acaba yoksa dısarda mi yer
evlenmeyi düşünüyor mu, acaba yurt dışından biri ile mi evlenir yoksa türk mü ister

Benim kardesimin eşini sorar
Temizlikci alıyor mu eve
Evde ne tür yemekler pişiriyorlar falan der
İnanın kardesime ben sormam aklıma bile gelmez

Eşim yeni işe girdi mesela
Eşimin işe başladığı şirketin sayfasını facede beğenmiş:)
Orada hiç tanımadgı adamlar sunum yapıyorlar
Adamların resimlerini begeniyor
Çalışan beyler yurt dışı seyehatine çıkıyor sayfada foto paylaşımı yapıyorlar, ,iyi yolculuklar falan yazıyor adamlara:)
Ürünler endüstriyel sanayi malzemeleri
Sayfada tanıtımlar oluyor onları begeniyor

Sürekli bana
Eşimin işini soruyor
Eşimin işyeri bizim aile dostumuzun şirketi
Şrket sahibini soruyor
Nereli evli mi
Cocukları var mi
Kac yasında adam
Cocukları kiz mi erkek mi
Okuyorlar mi
Size yakın mi yasıyorlar
Vs vs

Gecenlerde geldiğinde mesela
Site otoparkımızın anahtarını nerden aldıgımızı sordu:)
para mı verip aldınız evi alınca evi satan kişi mi verdi size

Sokak lambaları hep yanıyor mu sönüyor mu dedi:)

Ben araç aldım mesela
Haberi oldugu an facede o aracın marka sayfasına girer aracın resimlerini begenir

Eşimle bi mekana gidelim etiket yapalım facede anında o gün xx bu sayfayı begendi diye benim anasayfama düşer

Bazen hatta bakarım benim arkadasım olan insanların gönderilerini alır direkt paylasır sayfasında
Bu yüzden pek tahammülüm yok aslında

Gecenlerde kış lastiği aldın mi dedi bana , ne yapacaksa
Aldım dedim
Kendisinin ehliyeti bile yok
Ne marka aldın, kaça aldın
Hangi gün aldın
Kaç sene idare edermiş ki
Taksitle mi aldı. Peşin mi aldın
Eve yakın yerden mi aldınız yoksa işine yakın bi yerden mi aldın gibi dünya soru gelir

Kendisini en son bir bucuk sene önce gördüm
Hiçbir samimiyetimiz yok
Ne telefonda konusuruz ne baska birsey yok
Az evvel eşime mesaj yolladı
Haftasonunu kızımla sizde geçirmek istiyoruz diye
Eşim de bana sordu
Gelsinler dedim

Canım eşim dünya iyisi bir insandir onun için ses etmedim ama insanlardaki bu kalma merakı nedir, soru sorup sürekli bunaltma durumu nedir.
Aramızda sogukluk var
Birbirimizden hoşnut değiliz
Sürekli soru cevaplamakla geçecek haftasonum

Şimdiden keyfim kaçtı...
Paylaşmak istedim
Okurken ben bunaldım, size kolay gelsin

insanın başına ne gelirse meraktan gelir görümcecigim bu kadar meraklı olma demek lazım amma onuda sorar o nerden gelir kime gelir diye :)))
Hıc muhattap olmamakla iyi yapiyorsunuz bence evinizede geldimi esinizin hatrina bikac gun idare edin
Mesela şuan benim evimde eltim görümcem kayınbiraderim ve birde ogullari var ben seviyor muyum hayır görümcemi severim ama gerisine eşim hatrına katlanıyorum birkaçgün dahada katlanacağım yapacak bişey yok malesef

Görümcem cuma aksami geldi
Site otoparkına aracı sokaken daha bahce katındaki evleri gördü
Demir yaptırmıslar, acaba yakınlarda demirci var mi nerde yaptırdılar dedi.
Sonra arabayı otoparka sokarken , apartmanda kaç daire var dedi
20 dedim
Her daireye bir otopark düşüyor mu dedi, evet dedim.
Apartmanda iki arabası olan var mi, onlar nereye park ediyor dedi, dısarı dedim.
Dısarısı güvenli mi dedi , duymazdan geldim.
Daha snr apartmana girerken kapı önündeki çimleri gördü, bu çimlere kim bakıyor ilgilenen biri var mi dedi, inanır misin hiç dikkat etmedim dedim:)
Sonra eve girdik ,bir katta kaç daire var dedi
Salona girdi yan dairelerin balkonu nereye denk geliyor dedi
O girişte gördüğümüz demirli giriş katın plani da sizinle aynı mi dedi.
Evin önü yeşillik bizim buraya bina yapılacak mi dedi, bilmiyorum dedim.
Yapılsa ne kadar mesafe olur cok yakınınıza yapılır mi dedi.
Bilmiyorım ki dedim.
Sonra karsıda kamyonlar vardı hafriyat kamyonları bunlar hep burda mi napıyorlar dedi.
Bilmiyorum dedim çünkü gercekten bilmiyordum.
Sonra su istedi, suyu kaca alıyorsunuz burada dedi
12 tl dedim
Doğalgazınız kac geliyor dedi.
Snr yemek yedik salona gectik
Apartmanda görüştüğün komsu var mi dedi
Karsı daireyle görüsuyorum dedim
Genclermi dedi
Gencler dedim. Cocukları var mi dedi
Bi kız bi oğlan var dedim
Kız mi buyuk oğlan mi dedi
Kız dedim
Kac ysında kiz dedi bilmiyorım izmirde yasıyor dedim
Ne iş yapıo kızı dedi
Bilmiyprım dedim
Snr üstten hiç ses gelmiyor , boş mu dedi
Eşim dolu dedi, cocukları yok o zaman dedi
Eşim yok dedi
Gencler mi yaparlar mı cocuk dedi.
Sonra kuzenimi sordu
Facede görüyorum , çocugu büyümüş ikinciyi düşünüyor mu dedi.
Sormadım dedim
Bu sordugu kuzenimi hiç tanımıyor .

Sonra dün eşim markete gitti,
Marketten geldi, eşimin elinden market fişini çekti
Bakayım ne aldın ben fişlere bakmayı cok severim dedi
Hatta suanda yanımda
Ve sordugu soru şu; o görştüğün komsn ev hanımı mı dedi.
Evet dedim
Günü var mi dedi
Bilmiyorım dedim
Acaba gününü evde mi yapıyor dısarda mi dedi.
Bunlar senin aklına nerden geliyor diyorum
Ama alınmıyor ve susmuyor
Oooooo yoooooooo ÖMÜR TÖRPÜSÜ OKURKEN BUNALDIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN EVLATLARINA YAKININDAKİLERE VE HAFTA SONU İÇİN SİZE

Ay soruları okuyunca istemsizce güldüm kusura bakma o ne öyle ya :rolleyes: işi gücü bir meşgali yok sanırım , anlatacak birşeyi olmadığı için serbest stil sorgu memurluğu yapıyor anlaşılan kendinde görev edinmiş.

Yaptıkları hiç normal gelmedi bana, herkese karşı böleyse yalnızdır da kimse tahammül edemez böyle birşeye.

Eşin şirketteki çalışanların sayfalarına girip bakmasına müdahale etmiyor mu ? Kimse ayarını vermediği sürece o normal birşeymiş gibi yapmaya devam edecektir.

Elbetteki kardeşiyle bağı kopmasın ama mesafeni koruman iyi olmuş dilerim bu yatılı kalma merasiminden sonra “çayı koy geliyorum” samimiyetine gitmez iş çünkü sağı solu belli olmayan bir kişiye benziyor:confused:

İletişim mi kurmaya çalısıyor yapmayın allah askına
Yan komsum gün yapıyır mu
Yapıyorsa nerde yapıyor
Kac cocugu var
Kızı mi
Büyük oğlu mu?
Benim facedeki hyatımda hiç görmediğim arkDaslarımın evlenip evlenmeyeceği kac cocugu oldugu, cocuklarına kimlerin baktıgi bunlar iletişim kurmak mi?
Ben de soru sorsam ve cevap versem işler iyice cıgından cıkacak
Aldıgım maası ne yaptığımı eve katıp katmadıgımi birikim yapıyor muyum bunları sormak sohbet acmak mi
Yoksa kendisini ilgilendirmeyen seyler mi
Balkona astıgım camasırları incelemiş
Kaç günde kuruyor diyor
Kuruyunca hemen ütüleyip kaldırır misin diyor
Giriş kattaki dairenin camındaki demiri hangi demirciye yaptırdıgını baska sehirden gelen insan neden merak eder
Alişanın yeni sevgilisi hakkında ne düşünüyorsun dedi
Ne cevap vermemi beklıyorsun
Görmedim bilmiyorum
Alişanin dönerci dükkanı varmıs ist da
Babası işletiyormus
Abisi de kuzguncukta kirada yasıyormus
Bunları bile mekana giidp öğrenmiş
Ne faydali bilgiler değil mi :)

Şu saatte evin içinde sesli sesli gülüyorum yemin ederin Allahta seni güldürsün. Bu ne beeee ay sinirden dellendim gözümden yaşlar geldi sinirimden onun yanında da gülme gelir bana.

Bunlar nasıl sorular yaaa ölüyoruuuuummmmm ayyyy Alişan ne alaka Allhım beynim mavi ekrana döndü yemin ederim yalnızlıktan bence bunlar. 2 çocuğu sessiz mi ? Çocuklar içine kaçmıştır kesin böyle sorgu sualden.

Muhabbet açmaya çalışıyor demiyorlar mı birde bunun nesi muhabbet ya, bize ne yan komşunun demircisinden, bize ne Alişanın dönerinin kalorisinden Allahaşkına yapmayın. Çok muhabbet etmek istiyorsa eski güzel konuları açsın anımsatsın eğer varsa. Kendi yaşamından kesitler anlatsın karşı tarafıda dinlesin sohbet dediğin budur. X’in kapısının önündeki çöp, Y’nin bacasında tüten dumanın karşı komşuyu rahatsız edip etmediği falan değildir.

Bu resmen ömür törpüsü valla geçmiyor gülmem kusura bakma arkadaşım sinirim bozulduğu için gülüyorum aşırı aşırı aşırı tuhaf

Bu konuda bnde muzdarippm esimin ailesi soguk gorumcem buraya tatile geldi abisini gormeden gtti niye cnku iddia biz onu uzaga gttigimzde aramamışz o bizi hangi gun aradi ki bide abisyle konusp abisine gaz veriyor kim kuserse kussun biz abi kardesz diye bu kusende ben oluyorum kayinvalideyle tartistk cok gucume gdiyor resmler pylasmis kayinvldmle kendi gorumceleryle artik gtti ya uzaga burda degl tatil icn gelmislerdi bnde herseyi saydiran msj atiyim diyorum sizce kizlar??? ? Evimizin huzurunu bozutosnz die

Bu konuda bnde muzdarippm esimin ailesi soguk gorumcem buraya tatile geldi abisini gormeden gtti niye cnku iddia biz onu uzaga gttigimzde aramamışz o bizi hangi gun aradi ki bide abisyle konusp abisine gaz veriyor kim kuserse kussun biz abi kardesz diye bu kusende ben oluyorum kayinvalideyle tartistk cok gucume gdiyor resmler pylasmis kayinvldmle kendi gorumceleryle artik gtti ya uzaga burda degl tatil icn gelmislerdi bnde herseyi saydiran msj atiyim diyorum sizce kizlar??? ? Evimizin huzurunu bozutosnz die

Hiç mesaj atma kesinlikle çok basit bir hareket olur. Eşinle huzursuzluk olur sence gerek var mı eşinle papaz olmaya ! Mesafeni koru eşinle konuş derin nefes al yoluna bak :KK66: sen mesaj attıktan sonra “ e iyi ozaman biz huzursuzluk vermeyelim özür dileriz kızım kusura bakma “ demeyecekleri için böyle bişeye gerek yok

X