- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
En azından nadir görüşüyorsunuz.dayanamıyorum işte sorun bu
fenalık basıyor
Eşinizin hatrına biraz sabır edin. Bozsanız da anlamayan tiplerden mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından nadir görüşüyorsunuz.dayanamıyorum işte sorun bu
fenalık basıyor
BozuyorumEn azından nadir görüşüyorsunuz.
Eşinizin hatrına biraz sabır edin. Bozsanız da anlamayan tiplerden mi ?
Benim de düşündükçe sinirlerim bozuluyorOkurken sinirlerim bozuldu.
Bence görümceniz sorunlu.
Fazla merak iyi değil deyip geçiştirin tabi geçiştirebilirseniz :)
ne güzel insan modeli sıfır alıngan ya çok alıngan olsaydıyoo ben direkt diyorum ki
Ben hiç merak edip de düşünmedim bu konuyu
Siz de düşünmeyin bence diyorum
Kahkahayı basıyor görümcem alınmıyor hiç :)
bu da bir bakış açısı doğru:)ne güzel insan modeli sıfır alıngan ya çok alıngan olsaydı
benim babam da çok yüksek sesle konusur meselaİdare edin. Bırakın iki gün sorsun. Sizin eşiniz onun da kardeşi. Düşünün ki sizin kardeşiniz böyle. Ve eşiniz ona gıcık oluyor. Üzülürsünüz değil mi.. sürekli gelmediği sürece sorun yok bence.
Benim kv hem meraklı hem alıngan olduğu için çok atarlı konuşamıyordum da sizinki iyiymiş zırt pırt suratçıl biri olaydı kötüydü hemde çekilmezbu da bir bakış açısı doğru:)
demediğim şey kalmadıOkurken sinirlerim bozuldu.
Bence görümceniz sorunlu.
Fazla merak iyi değil deyip geçiştirin tabi geçiştirebilirseniz :)
alınınca susar işte ne güzelBenim kv hem meraklı hem alıngan olduğu için çok atarlı konuşamıyordum da sizinki iyiymiş zırt pırt suratçıl biri olaydı kötüydü hemde çekilmez
Surat ne olacak on karış hemde o çekilmez oluyor zatenalınınca susar işte ne güzel
biz de az kafa dinleriz
surat asınca sessizlik olurSurat ne olacak on karış hemde o çekilmez oluyor zaten
Tabi sizin durum farklı herzaman görüşmüyorsunuz bizim evler aynı bahçe içindeydi de 7 24 sürat çekmek zorunda kaliyordumsurat asınca sessizlik olur
benim için kafa şişirmesinden çok daha iyi ciddiyim bak
keşke surat assa küsse bana
facede engelledim kısıtlı yani bende
ben neden seni göremıyorum dıye mesaj atıyor bana
sanki anlamıyor neden göremediğini
5 yıla yakın evliyimKendisini 1,5 yıl önce gördünüz telefonla da konuşmuyorsunuz.
Bu kadar soruyu hangi ara sordu size?
owww çok fenaymış öyle de canımTabi sizin durum farklı herzaman görüşmüyorsunuz bizim evler aynı bahçe içindeydi de 7 24 sürat çekmek zorunda kaliyordum
Yaaa o yüzden bırak bir gün gelsin gitsin görme duyma bilmeowww çok fenaymış öyle de canım
öyle yapacağım artıkYaaa o yüzden bırak bir gün gelsin gitsin görme duyma bilme