• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım görümcem

bence çok dertlenecek bir şey yokmuş.
en azından önceden haber verip duruma uyacak biriymiş.
beni eşim arayıp saat 15 gibi akşam ablam bize gelip kalacak der. işteyim hazırlığım yok evim dağınık olabilir falan.

1.5 senedir görüşmediğiniz konuşmadığınız görümce hangi ara bukadar soru sordu anlayamadım. Hem abisinin de evi orası arada gelip kalsa incileriniz dökülmez

1.5 senedir görüşmediğiniz konuşmadığınız görümce hangi ara bukadar soru sordu anlayamadım. Hem abisinin de evi orası arada gelip kalsa incileriniz dökülmez

senede bir görüşsek de sordu bu soruları
görüştüğümüzde sordu ya da telefon açıp bana soruyordu eskiden
eşime hala sorar ve bunaltır

sadece bu sorular değil bu yazdıklarım onda biridir sadece
abisinin evi evet ama benim de evim
geldiğinde insanları sıkmayacak bunaltmayacak şekilde
edebinle gelir edebinle gidersin
herseye burnunu sokmazsın

karı koca evde yatarken , odalarına kapı çalmadan
üşüyor musunuz diye girmezsin değil mi

bence çok dertlenecek bir şey yokmuş.
en azından önceden haber verip duruma uyacak biriymiş.
beni eşim arayıp saat 15 gibi akşam ablam bize gelip kalacak der. işteyim hazırlığım yok evim dağınık olabilir falan.
evet olabilir tabşiki insanlık hali
benim de veim çok temiz sayılmaz şuanda
yarın gece iş çıkışı temizlik yapacağı zişte
aynı şehirde misiniz görümcenle?

senede bir görüşsek de sordu bu soruları
görüştüğümüzde sordu ya da telefon açıp bana soruyordu eskiden
eşime hala sorar ve bunaltır

sadece bu sorular değil bu yazdıklarım onda biridir sadece
abisinin evi evet ama benim de evim
geldiğinde insanları sıkmayacak bunaltmayacak şekilde
edebinle gelir edebinle gidersin
herseye burnunu sokmazsın

karı koca evde yatarken , odalarına kapı çalmadan
üşüyor musunuz diye girmezsin değil mi
Boyle şeyler yapıyosa tabiki haklısınız. Abisi güzel bir dille uyarsın

Boyle şeyler yapıyosa tabiki haklısınız. Abisi güzel bir dille uyarsın
abisi değil eşim kardeşi oluyor
eşime söylesem bu anlamda anlamaz beni
bizi düşünmüştür falan diyebilir

ilk geldiklerinde 10 yasındaki oğlu
yatak odası dolabımızdan birsey bulup salona getirdi mesela ben şok oldum
eşim de vardı gördü ama kırk yılda bir geldiler diye ses etmedi

mesafeliyiz
gelirsin güzelce oturursun sohbet edersin ama insanları sıkmazsın
arada bi susarsın yani
bu sabah uyanmasıyla uyuyasan kadar konusup soru soruyor

çok boş geliyor bana hayata bakışı , ben merakli bir insan değilim
kimsenin hayatı ile de ilgilenmem

bir de çok samimiymişiz havası yaratıyor
ben 38 yasındayım
bana sürekli ben kardeşimin küçük annesiyim
senin de annen sayılırım falan diyor

iş güç sahibi kadınım ben
böyle cocuk muamelesi yapması canımı sıkıyor

ve eşimi sürekli yegenleri konusunda psikolojik baskıda tutuyor
evlendin diye yeğenlerini unutmayacaksın diyor
bizim cocugumuz olmuyor mesela
eşime senin yegenlerin var ya cocugu ne yapacaksın diyor

yani her konuda merak sahibi olan bu insan ,
konusunu açıp da cocuk olayını ne yaptınız diye sormadı mesela:)
çünkü istemiyor olmasını

eşime sürekli , bu cocuklar babalarından cok sana düşkün falan diyor
e ne yapalım yani
düşkünlük falan yok
hep bir göz boyama çabaları var

benim de erkek kardeşim var
canımdır benim
o da evli
ama ben gercekten fedakar iyi bir ablayım
düşünceliyim
böyle içi boş kof değilim

sinir bozucu biri haklısınız da bu lafta bir art niyet göremedim ben. teselli çabası gibi geldi daha çok.
Teselli çabası değil
eşimin çocugu olursa bana bu şehire daha cok bağlanır diye düşünüyorlar
bunu istemiyorlar

çünkü biz ev almak istediğimiz vakit
eşimin arabasını satıp peşinat yapacaktık
kv 2 sene boyunca arabanın ruhsatını ve anahtarını sakladı vermedi eşime
evimizi o zaman alsaydık aylık 1200 tl kredi ödeyecektık

eşim olay cıkardı ve annesi vermek zorunda kaldı
ama biz suanda aynı ev için 2700 tl kredi ödüyoruz

sonrasında biz evi alınca da allah dualarımızı kabul etti
oğlumuz ev sahibi oldu diyebilecek kadar yüzsüz insanlar

onların yuzunden ayda 1500 tl parayı ,10 sene boyunca fazladan ödeyeceğim

ay çok güldüm ya yazık kadıncağızın kendine ait bir hayatı yok herhalde.
of bilmiyorum ya
kocası bile kaçmış düşün

hala da eski eşim beni çok özlüyor
bugun gel desem kapımda diyor:KK70:

ADAM SORULARDAN BUNALIP KAÇMISTIR
KİMBİLİR NELER ÇEKTİ

neyse canım en azından yüzünü hergün görmek zorunda değilsin :) birazcık idare et bak kadıncağız 1 buçuk sene konuşamamış dili şişmiştir :) eh biraz da senin kafan şişecek ama güzel eşlerimizin hatrı için bazı insanalra katlanmak zorundayız demi :)

neyse canım en azından yüzünü hergün görmek zorunda değilsin :) birazcık idare et bak kadıncağız 1 buçuk sene konuşamamış dili şişmiştir :) eh biraz da senin kafan şişecek ama güzel eşlerimizin hatrı için bazı insanalra katlanmak zorundayız demi :)
Evet zaten öyle yapacağım napalım :(
başka seceneğim yok
eşim üzülsün istemem

ayyy valla yaşadıklarımız benzermiş biliyor musun :) ama sen yine şanslısın benim eşimin tüm ailesiyle aynı şehirdeyim ve hafatada en az 3 4 gün yüzlerini görmek zorunda kalıyorum. bizimde uzun zaman çocuğumuz olmadı ben tek başıma çabaladım araştırdım doktorlar buldum. durumları da o kadar iyiKi her türlğ tedaviyi yaptırabilirler.erkek annesi/ablası nedense çocukları olunca karısına daha çok bağlanır korkusuyla mıdır nedir istemiyorlar çocuk. ama eşimi çocuk yapmaktan vazgeçiirmek için neler neler yaptılar. tüm akrabalarıyla bi oldular eşime çocuk yapma dediler. çocuğumuzun eşimden kaynaklı bi sıkıntıdan sonra olmadığını öğrendiğimde Allahım ne kadar büyksün demiştim. rabbim kimsenin ahını yerde bırakmaz. herşeyin bir mükafatı vardır merak etme sen. sonunda tüp bebek yaptırdık cumartesi bebişimin olup olmadığını öğrencem Allahın izniyle :KK15: dualarınızı beklerim..

ayyy valla yaşadıklarımız benzermiş biliyor musun :) ama sen yine şanslısın benim eşimin tüm ailesiyle aynı şehirdeyim ve hafatada en az 3 4 gün yüzlerini görmek zorunda kalıyorum. bizimde uzun zaman çocuğumuz olmadı ben tek başıma çabaladım araştırdım doktorlar buldum. durumları da o kadar iyiKi her türlğ tedaviyi yaptırabilirler.erkek annesi/ablası nedense çocukları olunca karısına daha çok bağlanır korkusuyla mıdır nedir istemiyorlar çocuk. ama eşimi çocuk yapmaktan vazgeçiirmek için neler neler yaptılar. tüm akrabalarıyla bi oldular eşime çocuk yapma dediler. çocuğumuzun eşimden kaynaklı bi sıkıntıdan sonra olmadığını öğrendiğimde Allahım ne kadar büyksün demiştim. rabbim kimsenin ahını yerde bırakmaz. herşeyin bir mükafatı vardır merak etme sen. sonunda tüp bebek yaptırdık cumartesi bebişimin olup olmadığını öğrencem Allahın izniyle :KK15: dualarınızı beklerim..

Hakkınızda hayırlısı olsun demekle birlikte ben de bu dediğinize katılıyorum çünkü aynısını ben de hissediyorum, çocuk olunca ayrılamazmış gibi daha da bağlanır gibi düşünüyorlar. Hatta biz evlenirken kv inşallah ayrılmazsanız sakın çocuk da yapmayın ben bakmam demişti lafa gel. Şimdi iki çocuğunun da bebeği yok herkes seninkiler kısır mı diyormuş bebek yapın deyip duruyor biraz zor görür :)

ciddi misin
bizimkiler de aynı durumdalar işte
çok canım sıkılıyor
herseyı en ınce ayrıntısına kadar soran ınsanlar
konu bizim olmayan cocugumuz olunca sessiz kalıyorlar

ben de yazın zor süreçler geçirdim
el olsa içimi actım onlara bir arar sorarlardı

ama bunu bile yapmadılar
insallah güzel haberlr alırsın
yolunda gider hersey

en cok korktugum ne biliyor musun
bu cocugu istemeyen insanlar
çocuk olduktan snr en cok isteyen onlarmıs gbi davranacaklar:sinirli:

Hakkınızda hayırlısı olsun demekle birlikte ben de bu dediğinize katılıyorum çünkü aynısını ben de hissediyorum, çocuk olunca ayrılamazmış gibi daha da bağlanır gibi düşünüyorlar. Hatta biz evlenirken kv inşallah ayrılmazsanız sakın çocuk da yapmayın ben bakmam demişti lafa gel. Şimdi iki çocuğunun da bebeği yok herkes seninkiler kısır mı diyormuş bebek yapın deyip duruyor biraz zor görür :)
ben daha niaşnlıyken kv ciğim dört gözle ayrılmamı bekledi. ama nişanlanmadan öncede almak için kendini parçaladı kapılarda yattılar biraz zor vermişlerdi bizimkiler :) ama gel gelelim evlendikten sonra bi insan ancak bu kadar değişebilirdi. ooohhh en iyisini yaparsın süründür biraz :) o istedikçe yapma çocuk :) benşmki hala istemiyor malesef ama ona inat doğurcam pes etmek yok :halay::halay::halay:

ciddi misin
bizimkiler de aynı durumdalar işte
çok canım sıkılıyor
herseyı en ınce ayrıntısına kadar soran ınsanlar
konu bizim olmayan cocugumuz olunca sessiz kalıyorlar

ben de yazın zor süreçler geçirdim
el olsa içimi actım onlara bir arar sorarlardı

ama bunu bile yapmadılar
insallah güzel haberlr alırsın
yolunda gider hersey

en cok korktugum ne biliyor musun
bu cocugu istemeyen insanlar
çocuk olduktan snr en cok isteyen onlarmıs gbi davranacaklar:sinirli:
evet aynen bende aynısını düşünüyordum. ama uzun zamandır kafaya akmamaya başladım. en büyük mahkemeye rabbime havale ettim herşeyi. hiç uğraşmıyorum onlarla uzatan çırpınışlarını izlemek daha zevkli oluyor. allah haklının yanında her zaman kalbini ferah tut. tedavi için bilgi verebilirm istersen ben çooook araştırmalar yaptım.. ihtiyacın olursa yardımcı olurum

evet aynen bende aynısını düşünüyordum. ama uzun zamandır kafaya akmamaya başladım. en büyük mahkemeye rabbime havale ettim herşeyi. hiç uğraşmıyorum onlarla uzatan çırpınışlarını izlemek daha zevkli oluyor. allah haklının yanında her zaman kalbini ferah tut. tedavi için bilgi verebilirm istersen ben çooook araştırmalar yaptım.. ihtiyacın olursa yardımcı olurum
tedavi için bilgiyi ben alabilirim, ankarada yaşıyorum

Back