• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım görümcem

Bir buçuk yıldır görüşmediğinizi söylüyorsunuz, ama geçenlerde "geldiğinde"otoparkın anahtarını sordu diyorsunuz.

1 bucuk yıldır görüşmedik evet

1.5 yıl evvel biz onların evine gitmiştik

öncesinde yani 3-4 sene evvel o bizim evimize geldiğinde sormustu

herkese iyi geceler
Beni evliliğimizin ilk zamanlarında oldukça fazla bunaltan bir görümcem var
Sonrasında koydugum mesafe dolayısı ile bana pek bulaşamıyor
Eşime sürekli ben senin ikinci annenim diyen ama bu sadece lafta sözde kalan . manevi anlamda ablalık adına hiçbirşey yapmayan bir abla.
Abartmıyorum evliliğimiz , çevremiz, iş hayatımız hakkında dakikada zibilyon kadar soru üretebilen bir insan kendisi.

Yöneticimiz nereli
Kapıcımızın kaç cocugu var
Cocukları kac yasında
Daha once nerde yasamıslar yoksa buralılar mi
Kapıcımız daha önce baska meslektenmiymiş yoksa hep mi bu işteymiş
Benim erkek kardesimin baldızi var mesela
Yurt dısında yanlız yasıyor kız
Onu hiç görmedi görüncem
Sürekli onu sorar
Sevgilisi var mi
Kaç para maas alıyor
Evde yemeklerini kendi mi yapıyor acaba yoksa dısarda mi yer
evlenmeyi düşünüyor mu, acaba yurt dışından biri ile mi evlenir yoksa türk mü ister

Benim kardesimin eşini sorar
Temizlikci alıyor mu eve
Evde ne tür yemekler pişiriyorlar falan der
İnanın kardesime ben sormam aklıma bile gelmez

Eşim yeni işe girdi mesela
Eşimin işe başladığı şirketin sayfasını facede beğenmiş:)
Orada hiç tanımadgı adamlar sunum yapıyorlar
Adamların resimlerini begeniyor
Çalışan beyler yurt dışı seyehatine çıkıyor sayfada foto paylaşımı yapıyorlar, ,iyi yolculuklar falan yazıyor adamlara:)
Ürünler endüstriyel sanayi malzemeleri
Sayfada tanıtımlar oluyor onları begeniyor

Sürekli bana
Eşimin işini soruyor
Eşimin işyeri bizim aile dostumuzun şirketi
Şrket sahibini soruyor
Nereli evli mi
Cocukları var mi
Kac yasında adam
Cocukları kiz mi erkek mi
Okuyorlar mi
Size yakın mi yasıyorlar
Vs vs

Gecenlerde geldiğinde mesela
Site otoparkımızın anahtarını nerden aldıgımızı sordu:)
para mı verip aldınız evi alınca evi satan kişi mi verdi size

Sokak lambaları hep yanıyor mu sönüyor mu dedi:)

Ben araç aldım mesela
Haberi oldugu an facede o aracın marka sayfasına girer aracın resimlerini begenir

Eşimle bi mekana gidelim etiket yapalım facede anında o gün xx bu sayfayı begendi diye benim anasayfama düşer

Bazen hatta bakarım benim arkadasım olan insanların gönderilerini alır direkt paylasır sayfasında
Bu yüzden pek tahammülüm yok aslında

Gecenlerde kış lastiği aldın mi dedi bana , ne yapacaksa
Aldım dedim
Kendisinin ehliyeti bile yok
Ne marka aldın, kaça aldın
Hangi gün aldın
Kaç sene idare edermiş ki
Taksitle mi aldı. Peşin mi aldın
Eve yakın yerden mi aldınız yoksa işine yakın bi yerden mi aldın gibi dünya soru gelir

Kendisini en son bir bucuk sene önce gördüm
Hiçbir samimiyetimiz yok
Ne telefonda konusuruz ne baska birsey yok
Az evvel eşime mesaj yolladı
Haftasonunu kızımla sizde geçirmek istiyoruz diye
Eşim de bana sordu
Gelsinler dedim

Canım eşim dünya iyisi bir insandir onun için ses etmedim ama insanlardaki bu kalma merakı nedir, soru sorup sürekli bunaltma durumu nedir.
Aramızda sogukluk var
Birbirimizden hoşnut değiliz
Sürekli soru cevaplamakla geçecek haftasonum

Şimdiden keyfim kaçtı...
Paylaşmak istedim

Ya sizi anlıyorum çünkü benim kv de aynı tip. Herkesin her şeyinin içinde aşırı meraklı bunaltıyor insanı. Karşı komşum mesela eşiyle kavgalıymış şuymuş buymuş ben kadını görmüyorum bile o ta nerden duymuş öğrenmiş eşime anlatıyor yahu bize ne?

Dün nasılsın diye aradım h. sonu nereye gidip gitmediğimden tutun da evdeki her ayrıntıyı saydı kusacaktım artık, kameradan mı izliyorsun diyecektin ciddi ciddi eve kamera taktırdığını falan düşünüyorum artık.

Ya sizi anlıyorum çünkü benim kv de aynı tip. Herkesin her şeyinin içinde aşırı meraklı bunaltıyor insanı. Karşı komşum mesela eşiyle kavgalıymış şuymuş buymuş ben kadını görmüyorum bile o ta nerden duymuş öğrenmiş eşime anlatıyor yahu bize ne?

Dün nasılsın diye aradım h. sonu nereye gidip gitmediğimden tutun da evdeki her ayrıntıyı saydı kusacaktım artık, kameradan mı izliyorsun diyecektin ciddi ciddi eve kamera taktırdığını falan düşünüyorum artık.
ben de sevmiyorum işte insanların dedikodusunu
bize ne değil mi
kavgalıysa kavgalı

merak da etmiyorum açıkcası
eşine soruyorlardır eşin de cevap verıyordur kameraya gerek yok

ilk evlendiğimizde benim eşim de yanıtlardı
artık o da sıkılmaya basladı geçiştiriyor birsey anlatmıyor

baya yalnız mı hanım sanırım ya ve işsizz...

yoğun olsa aklına bile gelmez öyle sorular.
kv den biliyorum tanımadığı arkadaşlarımın hayatlarıyla ilgili sorular sorar bende geçiştiririm.

bence bir uğraş bulun kendisine hoş kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer...

baya yalnız mı hanım sanırım ya ve işsizz...

yoğun olsa aklına bile gelmez öyle sorular.
kv den biliyorum tanımadığı arkadaşlarımın hayatlarıyla ilgili sorular sorar bende geçiştiririm.

bence bir uğraş bulun kendisine hoş kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer...
yanlız değil evet işsiz
kv pk ile yasıyor
arkadas cevresı de cok geniş
iki de evladı var lise cagında

yapısı böyle
benimkiler de tanımadıkları arkadaslarımı sorar:)
nerden gordunuz derim
e senın facende arkadasın derler

:)

facede kısıtladım gorumcemı ıkı yıldır
hıcbırseyımı goremıyor
göremediği herseyı sorar sımdı :)

1 bucuk yıldır görüşmedik evet

1.5 yıl evvel biz onların evine gitmiştik

öncesinde yani 3-4 sene evvel o bizim evimize geldiğinde sormustu
Mesajda hep "geçenlerde" geçiyor da dikkatimi çekti, çelişki olarak algıladım Geçenlerde kelimesi bir kac gun veya ne bileyim bir iki hafta öncesine kullanılmaz mı..
Gorumceniz konusunda da sabır diliyorum gerçekten. İşi gücü insanlarla uğraşmak sanırım başka derdi yok. Dönüp bi kendine baksa keşke ve bunaltmasa gereksiz sorularla

ay ben çok güldüm yaa, gelince sorduğu soruları not edin de yazın bize, Allah sabrınızı artırsın.

Mesajda hep "geçenlerde" geçiyor da dikkatimi çekti, çelişki olarak algıladım Geçenlerde kelimesi bir kac gun veya ne bileyim bir iki hafta öncesine kullanılmaz mı..
Gorumceniz konusunda da sabır diliyorum gerçekten. İşi gücü insanlarla uğraşmak sanırım başka derdi yok. Dönüp bi kendine baksa keşke ve bunaltmasa gereksiz sorularla
Evet daha yakın geçmiş için kullanılır haklısınız ben yanlış ifade etmişim
evet derdi yok, biz hayat koşturmacasındayken bu kadar boş işlerle bana gelmesi canımı sıkıyor

birkere tv izliyorduk
salona girdi magazin açıktı tv de
elimde kahve fincanı vardı benim
bir çığlık attı salona girince,
sibel canın bu elbisesi ördek yeşili rengindeymiş, ben bunu günlerdir siyah sanıyordum yaaa
çok hayal kırıklığına uğradım dedi

allahım sana geliyorum dedim o an içimden

muhabbete bak.

yanlız değil evet işsiz
kv pk ile yasıyor
arkadas cevresı de cok geniş
iki de evladı var lise cagında

yapısı böyle
benimkiler de tanımadıkları arkadaslarımı sorar:)
nerden gordunuz derim
e senın facende arkadasın derler

:)

facede kısıtladım gorumcemı ıkı yıldır
hıcbırseyımı goremıyor
göremediği herseyı sorar sımdı :)

yani işsiz olsa da çocukları varmış bi uğraşı var yani...
bi de size özeniyor olabilir ne de olsa "oğlu" sizi daha çok seviyor.... çok yapabileceğiniz bişey yok.
tabi kısıtlayın.

faceten hiç bişeyimi paylaşmam ama instagram kullanırım onda da ekli değiller yoksa yandık zaten...
yeni eve taşınırken karşımızda bir kadın muhtemelen sinir krizi geçiriyordu ve evdeki bütün halı perde ne varsa balkondan aşağı atıyordu demesin mi ay ben ne olduğnu öğrenirim bilmem kim onun da komşusuymuş muhtelemen tanırmış sorduracakmış ne olduğnu.
ay ayıp günah kadın belli ki kendini kesmemek için eşyalardan hıncını alıyor yardım etmeyecekseniz bence hayatına karışmayın (burnunu sokma diyemedim) dedim hemen de bozulur ay zaten yardım etmek içindi diye kıvırır hayatı dedikodu ....

ben de sevmiyorum işte insanların dedikodusunu
bize ne değil mi
kavgalıysa kavgalı

merak da etmiyorum açıkcası
eşine soruyorlardır eşin de cevap verıyordur kameraya gerek yok

ilk evlendiğimizde benim eşim de yanıtlardı
artık o da sıkılmaya basladı geçiştiriyor birsey anlatmıyor

Evet bu yüzden zaten eşimle boşanmalık olduk kv her şeyi biliyor diye, bu sefer eşim anlatmamaya başladım diyor, kv tüm akrabalarımla tanıştı onlardan haber alıyor. Haftasonu aile günüm vardı gidemedim gitmiş akrabamdan haber almış gidememişsin falan diyor kadın tüm hayatımın içinde her şeyden haberdar.

yani işsiz olsa da çocukları varmış bi uğraşı var yani...
bi de size özeniyor olabilir ne de olsa "oğlu" sizi daha çok seviyor.... çok yapabileceğiniz bişey yok.
tabi kısıtlayın.

faceten hiç bişeyimi paylaşmam ama instagram kullanırım onda da ekli değiller yoksa yandık zaten...
yeni eve taşınırken karşımızda bir kadın muhtemelen sinir krizi geçiriyordu ve evdeki bütün halı perde ne varsa balkondan aşağı atıyordu demesin mi ay ben ne olduğnu öğrenirim bilmem kim onun da komşusuymuş muhtelemen tanırmış sorduracakmış ne olduğnu.
ay ayıp günah kadın belli ki kendini kesmemek için eşyalardan hıncını alıyor yardım etmeyecekseniz bence hayatına karışmayın (burnunu sokma diyemedim) dedim hemen de bozulur ay zaten yardım etmek içindi diye kıvırır hayatı dedikodu ....
Evet ben de ilgilenmem işte
içimden üzülür geçerim anlayısla karsılarım
bizim de basımıza gelebilir aynı durum

günah evet ayrıca
benimki direkt söyler
merak ediyorum ne yapayım der

Evet bu yüzden zaten eşimle boşanmalık olduk kv her şeyi biliyor diye, bu sefer eşim anlatmamaya başladım diyor, kv tüm akrabalarımla tanıştı onlardan haber alıyor. Haftasonu aile günüm vardı gidemedim gitmiş akrabamdan haber almış gidememişsin falan diyor kadın tüm hayatımın içinde her şeyden haberdar.
çok zor böyle allah yardımcın olsun
biz de aynı şehirde olsak eminim ben de benzer durumları yasardım
kaç km öteden bile üstün bir merak içerisindeler

bende de böyle bir model var. arar nerdesiniz gezmedeyiz ya belli kapatmaz o tlf kiminle gittiniz, nasılsınız, çok soğuk mu, keyfiniz nasıl, ne zaman geleceksiniz vs devam eder. ben cevapları kısa tuttuğum halde bu huyundan hiç vazgeçmedi. huylu huyundan vazgeçmez. net cevaplar verin bu konular beni ilgilendirmiyor sorma deyin belki anlar

bende de böyle bir model var. arar nerdesiniz gezmedeyiz ya belli kapatmaz o tlf kiminle gittiniz, nasılsınız, çok soğuk mu, keyfiniz nasıl, ne zaman geleceksiniz vs devam eder. ben cevapları kısa tuttuğum halde bu huyundan hiç vazgeçmedi. huylu huyundan vazgeçmez. net cevaplar verin bu konular beni ilgilendirmiyor sorma deyin belki anlar
çok sıkıcı bir durum
senınde mı gorumcen
diyorum ben ama ben merak edıyorum ne yapayım dıye yanıt verıyor

gecenlerde erkek kardesıme yazdım watsaptan
yegenımı sordum
misafir var onların kucagına dedı

aaa tamam yazma hadi misafire ayıp olmasın dedım cıktım

böyle olmak gereklı bence

birdaha da sormadım kım vardı dıye banane çünkü

herkese iyi geceler
Beni evliliğimizin ilk zamanlarında oldukça fazla bunaltan bir görümcem var
Sonrasında koydugum mesafe dolayısı ile bana pek bulaşamıyor
Eşime sürekli ben senin ikinci annenim diyen ama bu sadece lafta sözde kalan . manevi anlamda ablalık adına hiçbirşey yapmayan bir abla.
Abartmıyorum evliliğimiz , çevremiz, iş hayatımız hakkında dakikada zibilyon kadar soru üretebilen bir insan kendisi.

Yöneticimiz nereli
Kapıcımızın kaç cocugu var
Cocukları kac yasında
Daha once nerde yasamıslar yoksa buralılar mi
Kapıcımız daha önce baska meslektenmiymiş yoksa hep mi bu işteymiş
Benim erkek kardesimin baldızi var mesela
Yurt dısında yanlız yasıyor kız
Onu hiç görmedi görüncem
Sürekli onu sorar
Sevgilisi var mi
Kaç para maas alıyor
Evde yemeklerini kendi mi yapıyor acaba yoksa dısarda mi yer
evlenmeyi düşünüyor mu, acaba yurt dışından biri ile mi evlenir yoksa türk mü ister

Benim kardesimin eşini sorar
Temizlikci alıyor mu eve
Evde ne tür yemekler pişiriyorlar falan der
İnanın kardesime ben sormam aklıma bile gelmez

Eşim yeni işe girdi mesela
Eşimin işe başladığı şirketin sayfasını facede beğenmiş:)
Orada hiç tanımadgı adamlar sunum yapıyorlar
Adamların resimlerini begeniyor
Çalışan beyler yurt dışı seyehatine çıkıyor sayfada foto paylaşımı yapıyorlar, ,iyi yolculuklar falan yazıyor adamlara:)
Ürünler endüstriyel sanayi malzemeleri
Sayfada tanıtımlar oluyor onları begeniyor

Sürekli bana
Eşimin işini soruyor
Eşimin işyeri bizim aile dostumuzun şirketi
Şrket sahibini soruyor
Nereli evli mi
Cocukları var mi
Kac yasında adam
Cocukları kiz mi erkek mi
Okuyorlar mi
Size yakın mi yasıyorlar
Vs vs

Gecenlerde geldiğinde mesela
Site otoparkımızın anahtarını nerden aldıgımızı sordu:)
para mı verip aldınız evi alınca evi satan kişi mi verdi size

Sokak lambaları hep yanıyor mu sönüyor mu dedi:)

Ben araç aldım mesela
Haberi oldugu an facede o aracın marka sayfasına girer aracın resimlerini begenir

Eşimle bi mekana gidelim etiket yapalım facede anında o gün xx bu sayfayı begendi diye benim anasayfama düşer

Bazen hatta bakarım benim arkadasım olan insanların gönderilerini alır direkt paylasır sayfasında
Bu yüzden pek tahammülüm yok aslında

Gecenlerde kış lastiği aldın mi dedi bana , ne yapacaksa
Aldım dedim
Kendisinin ehliyeti bile yok
Ne marka aldın, kaça aldın
Hangi gün aldın
Kaç sene idare edermiş ki
Taksitle mi aldı. Peşin mi aldın
Eve yakın yerden mi aldınız yoksa işine yakın bi yerden mi aldın gibi dünya soru gelir

Kendisini en son bir bucuk sene önce gördüm
Hiçbir samimiyetimiz yok
Ne telefonda konusuruz ne baska birsey yok
Az evvel eşime mesaj yolladı
Haftasonunu kızımla sizde geçirmek istiyoruz diye
Eşim de bana sordu
Gelsinler dedim

Canım eşim dünya iyisi bir insandir onun için ses etmedim ama insanlardaki bu kalma merakı nedir, soru sorup sürekli bunaltma durumu nedir.
Aramızda sogukluk var
Birbirimizden hoşnut değiliz
Sürekli soru cevaplamakla geçecek haftasonum

Şimdiden keyfim kaçtı...
Paylaşmak istedim

ya o psikolojik sorunluymuş, yaptıklarının da sorduklarının da altında bişey aramayın, boşverin. cidden çok sorunlu biri herhalde, cezai ehliyeti yokuş gibi alttan alın yollayın gitsin. kafa takılacak, kaale alınacak bir durumu yok görümcenizin.

ANCAK, sizi çok iyi takip eden biri bu forumdan da haberdar olabilir, bu topiği de okuyo olabilir.. :KK54:

ya o psikolojik sorunluymuş, yaptıklarının da sorduklarının da altında bişey aramayın, boşverin. cidden çok sorunlu biri herhalde, cezai ehliyeti yokuş gibi alttan alın yollayın gitsin. kafa takılacak, kaale alınacak bir durumu yok görümcenizin.

ANCAK, sizi çok iyi takip eden biri bu forumdan da haberdar olabilir, bu topiği de okuyo olabilir.. :KK54:
okusun daha iyi :)
belki sorularından vazgeçer :D

Back