Canım çoook sıkkın :( Birileri bunun anlamına bakabilirmi?

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Dün öylesine çektim resmi. Tamamını çekmedim bu kısım ilgimi çekti.

$07082012899.jpg

Teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
Arkadaşım fal baktırmak günahtır, girmeyin böyle işlere
Kuranda yazıyor..

Maide-90
"Ey iman edenler! içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz."

Siz benim inancımı nerden biliyorsunuz ki?

Kimseye akıl vermeyin lütfen herkesin inancı kendine..

Son düzenleme:
çok anlamam ama ben burada arada kalmış bir erkek gördüm. kalpler falan da gayet bariz belli. sevdiğin bir erkek sen ve başka biri arasında kalmış gibi. senden destek alıyor ama aklı bir taraftan da orda.

çok anlamam ama ben burada arada kalmış bir erkek gördüm. kalpler falan da gayet bariz belli. sevdiğin bir erkek sen ve başka biri arasında kalmış gibi. senden destek alıyor ama aklı bir taraftan da orda.

:KK43: Üzüldüm şimdi ama ağzına sağlık canım...

Son düzenleme:
Madem zoruna gidecekti niye yorum, akıl istiyorsun bizden. Farkındaysan bu platformun amacı bu..Sen tutupta benim inancım şu ona göre yazın deseydinde ben yine ekleyecektim bunu. Sadece sana binaen yazmadım!

Bak. Benim zoruma gitmedi. Üzüldüm dedim sadece. Ama senin zoruna giden bişey olmuşki. Kalkıpta bu yorumu atmışsın.

Ben falıma bakarmısınız dedim,Fal günah mıdır demedim,akıl istemedim. Yorum bekledim. Ve,

Sonuç olarak o yoruma Bayıldım ne kadar sevindim sevgilimin aklında başka biri daha varmış gibi saçma sapan bişey yazmamı mı bekliyordun? Anlayamadım ben.

Tartışmak istemiyorum kesinlikle. Ama lütfen önce bi oku sonra yorum yap. Ben o yorumu yapan kişiye ağzına sağlıkta dedim.

Konu kapanmasın tartışmayalım.

Son düzenleme:
Kızlar canım çok sıkkın. Dün öylesine çektim resmi. Tamamını çekmedim bu kısım ilgimi çekti. Anlayan bi iki göz atsın lütfen :KK43:

Eki Görüntüle 483595

Teşekkürler şimdiden :KK43: :KK43:

canım iki kelimede ben söyleyeyim bariz bir şekilde iki kalp var vede arada bir kopukluk olmuş mesafe var umutsuzluğa kapılma çünki etrafı açık temiz haberlerin var sadece bu dönem çekimser davran üzerine gitme birde orta boylu hafif tombulca bir bayan var canını sıkabilir bu dönemde ağzını sık tut derim bilmem hislerim ne kadar doğru sevgi ile kal bir arada sana tarot çekerim

canım iki kelimede ben söyleyeyim bariz bir şekilde iki kalp var vede arada bir kopukluk olmuş mesafe var umutsuzluğa kapılma çünki etrafı açık temiz haberlerin var sadece bu dönem çekimser davran üzerine gitme birde orta boylu hafif tombulca bir bayan var canını sıkabilir bu dönemde ağzını sık tut derim bilmem hislerim ne kadar doğru sevgi ile kal bir arada sana tarot çekerim

Vuuuu çok teşekkürler söz isterim tarota :) Ağzınıza sağlık :)

Son düzenleme:
Kızlar canım çok sıkkın. Dün öylesine çektim resmi. Tamamını çekmedim bu kısım ilgimi çekti. Anlayan bi iki göz atsın lütfen :KK43:

Eki Görüntüle 483595

Teşekkürler şimdiden :KK43: :KK43:

Ayri dustugun bir erkek var ve karsilikli sevginiz erkegin sevgisi sandigindan buyuk ve sana geri donecek ayriligi sen istemissin sanirim pisman olmussun ikilemdesin ama geri adim atmiycak kadar inatcisin

Ayri dustugun bir erkek var ve karsilikli sevginiz erkegin sevgisi sandigindan buyuk ve sana geri donecek ayriligi sen istemissin sanirim pisman olmussun ikilemdesin ama geri adim atmiycak kadar inatcisin

Yok ben istemedim,o istedi. Öyle bi durumdayım ki ben arayamam, oda inatçı evet :) İnşallah pişman olmuştur ağzınıza sağlık :) Biraz önce kahvemin fotoğrafını çektim bitane daha onada bakabilirmisiniz tamamen çektiğim için diğerinde bi karecik vardı :)

Üstte oda hemen :utangacsmile: :)

Moralim düzeldi vallahi :) o istedi ayrılmayı pisliiiiikk başkası vardır belkide :/ :)

Son düzenleme:
@nurvana

Yeni resim çektim şimdi yeni kahvemden,rica etsem bi göz atar mısın vallahi mutlu ettin beni :)

Eki Görüntüle 484270
Eki Görüntüle 484271
Eki Görüntüle 484272
Eki Görüntüle 484273

Sabırsızlıkla bekliyorum... :)

Kalpleriniz bir ama kafalariniz ayri dusmus hoslanmadigin bir erkek var sevgilinin cevresinde kadin degil erkek bu erkek ayriliginiz icin destekleyici duruyor suanda ama yuzyuze geleceksiniz ve barisacaksiniz beyaz yada kumral bir bayanla uzuntunu paylasmissin yada paylasmak istiyorsun paylasma

Kalpleriniz bir ama kafalariniz ayri dusmus hoslanmadigin bir erkek var sevgilinin cevresinde kadin degil erkek bu erkek ayriliginiz icin destekleyici duruyor suanda ama yuzyuze geleceksiniz ve barisacaksiniz beyaz yada kumral bir bayanla uzuntunu paylasmissin yada paylasmak istiyorsun paylasma

Öyle etkileyebilecek erkek varmıdır bilemem.Aklıma gelmedi şu anda olabilir. Ağzınıza sağlık.
Evet paylaştım ya uff :/ Kumral ve beyaz biriyle. Neden paylaşmayayım kötü mü düşünüyor haiiiinn :) :)
Yakın mıdır acaba barışmamız çok üzgünüm de şu aralar. İlk adımı da ben atmak istemiyorum.

Yüreğinize sağlık valla gece gece uğraştınız :)

Son düzenleme:
Öyle etkileyebilecek erkek varmıdır bilemem.Aklıma gelmedi şu anda olabilir. Ağzınıza sağlık.
Evet paylaştım ya uff :/ Kumral ve beyaz biriyle. Neden paylaşmayayım kötü mü düşünüyor haiiiinn :) :)
Yakın mıdır acaba barışmamız çok üzgünüm de şu aralar. İlk adımı da ben atmak istemiyorum.

Yüreğinize sağlık valla gece gece uğraştınız :)

canım benim falıma da bakar mısın ? lütfenn

bu fincan daha net aslında ikinizde birbirinizden vazgeçemiyorsunuz o biraz daha çocuk ruhlu hep altan almanızı bekliyor ama sana dur diyeceğim bu kez e,a isminde var galiba sadece çekimser kal yeter ben yine bir bayan var diyorum ya seni yada onu etkilemeye çalışacak biraz zaman ver her şey yoluna girecek bayram öncesi

bu fincan daha net aslında ikinizde birbirinizden vazgeçemiyorsunuz o biraz daha çocuk ruhlu hep altan almanızı bekliyor ama sana dur diyeceğim bu kez e,a isminde var galiba sadece çekimser kal yeter ben yine bir bayan var diyorum ya seni yada onu etkilemeye çalışacak biraz zaman ver her şey yoluna girecek bayram öncesi

bu yorum kimin için canım.

@nurvana

Yeni resim çektim şimdi yeni kahvemden,rica etsem bi göz atar mısın vallahi mutlu ettin beni :)

Eki Görüntüle 484270
Eki Görüntüle 484271
Eki Görüntüle 484272
Eki Görüntüle 484273

Sabırsızlıkla bekliyorum... :)

Canım bir kaç şey de ben söylemek istiyorum.
Sevdiğin bir erkek var, onu gerçekten çok seviyorsun ama çok fazla boş laf ediyor.
Her şeyi kafana kakıyor ve bu da seni delirtmeye yetiyor anladığım kadarıyla,ayrı düşmüşsünüz.
Eğer bir şeyler yoluna girmezse "SENİN" kararın ayrılık yolunda..
İki kavga eden insan var falında orta yolu bulmak sana düşüyor, arada kalacaksın.
Senin dost gibi görüp derdini anlattığın biri var, ona özel meselelerini anlatma derim.
Bu arada etrafında biri var seninle ilgileniyor, fırsat kolluyor sanki senin haberin yok ondan
Üniversite okuyorsan ordan biri olabilir, iyi eğitim almış kültürlü biri çünkü bu.
Umarım senin için iyisi olur :))

X