• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok sıkkın :(

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
kızlar canım gerçekten çok sıkkın :43: 3 senelik bi ilişkim var bunun iki senesi hep biaradaydık okul bitti o benim memleketim olan şehre gitti bende yaşadığım şehre geldim bu bir sene içindede git gel görüştük bikez o geldi iki kez ben gittim ablam var orda kaldım baya neyse erkek arkdaşım hayat zor olduğu ıcın ıkıncı bi üniverste okumak istedi ben açıkcası biraz tepkiliydim sebebi uzaklık gerckten cok zor bırıncısı bu ıkıncısıde baska unıverste okumadanda gecınebılrdık ama o hep daha büyük düşündü şimdi kazandı ve yakında gidicek korkularım var ona güveniyorum ama yapım gereği cok kıskanc bı ınsanım cok kıskanıorum onu kızlarla arkdaslık yaptıgını duygudugum zaman cok tartsmalar yaşıycamızı ve sonucundada ayrılıgın esıgıne gelebılcegımızı dusunuyorum buyuzden ona yakın olmam gerek dedım ve memur olmayı zaten cok ıstıyodum sımdı daha cok ıstıyorum ama benım kazanmam 1sene alıcak bu bı sene ıcınde ben napıcam ıcım ıcımı yıcek nerde napyo dıye nasıl kendımı frenlıycem duygularıma söz gecıremeyen bı ınsanım onu sürekli takp etiğiğmi anlayıncada kötü olcak napmalıyım :( ve ıkıncı sorunumda su istese burayıda yazabılrdı cok dedım burayı yaz bana yakın olrsun dıye zaten fazla umudum yok deyıp rastgele yazdı burayıda sonlara dogru yazdı basa yaz demıstım yazmamıs yazsa tutucakmıs cok sınırlendım ben olsam en basa yazardım ılskımızde en cok benn onunla olabılmekk ıcın cırpınıyorum onunda sevdıgını bılıyorum ama o benım kadar ozverılı degıl hep mantıgıyla dusunuyo duygularını hep arka plana atıyo benım kadar fedakar deıl sankı bu durumdanda nefret ediyorum napmalıyım artık cok agarıma gıdıyo o ıstesınn benımleee olabılmek ıcın o daha cok ugrassın ıstıyorum :50:

hersey olcagına varır...

bir hayır varmış ki böle olması gerekiyormus

iyi yonden bak... şimdi ilişkinizi, kendini ve onu tam anlamıyla degerlendirebilmen.. gelecek adına daha saglam kararlar alabilmen için bir fırsat dogmus oldu

bazı konuları asıp, daha da olgunlasabilirsiniz

hemen kötü dusunme

bardaga dolu tarafından bak

şimdiden böle korkulara kapılırsan... korktugun gibi olur hersey

rahat ol biraz

hersey olcagına varır...

bir hayır varmış ki böle olması gerekiyormus

iyi yonden bak... şimdi ilişkinizi, kendini ve onu tam anlamıyla degerlendirebilmen.. gelecek adına daha saglam kararlar alabilmen için bir fırsat dogmus oldu

bazı konuları asıp, daha da olgunlasabilirsiniz

hemen kötü dusunme

bardaga dolu tarafından bak

şimdiden böle korkulara kapılırsan... korktugun gibi olur hersey

rahat ol biraz
sorun ord zaten tatlım ya olamıyorum cok sevıyorum hep onu dusunuyorum :S nası atıyım kafamdan aslnda cokda guvenıyorum sorun bu deıl zaten aldatmıycagandan emınım ama kızlarla gosrusmesınıde ıstemıyorum tahammul edemıyorum :26:

bazı seyler zorlaamadan olmuyo canım ne yazık ki

tek tavsiyem

boş kalma...

sanırım kpss ye hazırlancaksın bu yıl... ayrıyatten calıscakmısın bilmiyorum ama durumun varsa deshaneye git... hatta o da yetmesin ayrıyetten kurslara git, ismekin kursları vari özel kurslar var...

kısacası hayatının her dakikasını doldur...

ilk zamanlar o işleri yaparken bile aklına gelir ama zamanla o tempoda ole bi kaybolursunkiii tek dusuncen ve askın yatagın ve yastıgın olur valla

:1:

bazı seyler zorlaamadan olmuyo canım ne yazık ki

tek tavsiyem

boş kalma...

sanırım kpss ye hazırlancaksın bu yıl... ayrıyatten calıscakmısın bilmiyorum ama durumun varsa deshaneye git... hatta o da yetmesin ayrıyetten kurslara git, ismekin kursları vari özel kurslar var...

kısacası hayatının her dakikasını doldur...

ilk zamanlar o işleri yaparken bile aklına gelir ama zamanla o tempoda ole bi kaybolursunkiii tek dusuncen ve askın yatagın ve yastıgın olur valla

:1:
keşke oyle olsa :( kursa yazıldım zaten canım pazartesı baslıyorum sınavımada calısıcam buarada ama aklıma bınbır turlu sey gerıyo neler gelıyo ya kızlar yaklasırsa ya bırınn nıyetı kotu olrsa ya sırnasırlarsa benden daha yakın olması baskasınn tahammul edemıyorum ya bu dusunceye bendemı sorun var anlamıyorum onun hıc bole derdı olmadı cunku ben erkeklerle arkdaslık etmem ama o sosyal bırı ben varken edemıyodu sımdı edıcek bılıyorum okul dısında kımsele gorusme dedım tmm dedım ama mutlaka canımı sıkıcak slerler karsılasıcam dıye cok korkuyorum :(

Back