Daha bu pazar ehliyeti almis biri olarak bir iki tavsiye verebilirim. Ben manuel aldim hakimiyeti kavraması inanin otomatige gore cok cok zor. Ben ilk baslarda kendimi yedim neden otomatige yazılmadım diye. Ama bol bol dersler harici pratik yaptık esimle her hafta sonu parkur alanıma gidip esimle tam parkur yaptım. Sinavda ne yapmam gerekiyosa istisnasız surekli calistim bu sinava kadar. Sadece ve sadece pratikle düzelicek sey sizin sorununuz. Sadece direksiyon hakimiyetini kavradınız mi tamamdir otomatik cok kolay cunku.. Pes etmeyin sadece arabanız varsa ders harici bol pratikle nasıl üstesinden geliyorsunuz görürsünüz..
Daha bu pazar ehliyeti almis biri olarak bir iki tavsiye verebilirim. Ben manuel aldim hakimiyeti kavraması inanin otomatige gore cok cok zor. Ben ilk baslarda kendimi yedim neden otomatige yazılmadım diye. Ama bol bol dersler harici pratik yaptık esimle her hafta sonu parkur alanıma gidip esimle tam parkur yaptım. Sinavda ne yapmam gerekiyosa istisnasız surekli calistim bu sinava kadar. Sadece ve sadece pratikle düzelicek sey sizin sorununuz. Sadece direksiyon hakimiyetini kavradınız mi tamamdir otomatik cok kolay cunku.. Pes etmeyin sadece arabanız varsa ders harici bol pratikle nasıl üstesinden geliyorsunuz görürsünüz..
Ben herhalde manuelde zikzak cizerdim bu halde o konuda isabetli karar vermişim otomatik istemekle ve evet eşimle parkurda çalışcam heyecanlı değilim hocami dinliyorum ama sınav bana o kadar zor geliyor ki yapilacaklarin sadece yarısını anladım ve direksiyon hakimiyetim inşallah ikinci sınava kadar daha iyi olurum ilkinden umudum yok çünkü
Ben herhalde manuelde zikzak cizerdim bu halde o konuda isabetli karar vermişim otomatik istemekle ve evet eşimle parkurda çalışcam heyecanlı değilim hocami dinliyorum ama sınav bana o kadar zor geliyor ki yapilacaklarin sadece yarısını anladım ve direksiyon hakimiyetim inşallah ikinci sınava kadar daha iyi olurum ilkinden umudum yok çünkü
Öyle düsünme sartlama da kendini bol pratikle görüceksin nasıl basarıyosun. Vakit kaybetmeden sınava kadar ders harici esinle cık farkı görüceksin. Kendine daha çok güvenın gelicek.
Herkese merhaba benim ki dert mi bilemedim ama iki gündür iyi değilim şimdi ben ehliyet almaya karar verdim hadi teorik sınavı geçtim iki gündür de direksiyon derslerine basladim hocam çok sabırlı çok güzel anlatan birisi ama ben hala parkuru çok öğrenemedim nerdnr donecem nereye gitcem hep hoca söylüyor çok uzun bir parkur bana göre ve asıl sorun direksiyon hakimiyetim orta şeritten gidiyorum ama nedense sola ya da saga kayiyor yani ben kaydirmadigimi düşünüyorum ama fazla ceviriyomusum yani nasıl anlatılır bilemedim ama dönüşlerde hemen toparlayamiyorum yani düz konuma getirmekte sorun yaşıyorum herhalde arabanın düz olduğunu kavrayamiyorum sürekli hoca direksiyona müdahale etmek zorunda kalıyor ve benim modum çok düşük sanki o ayarı hiç tutturamayacakmis gibiyim ve ayrıca 5 günde parkuru ezberleyebilirmiyim kafam karışık bana bişeyler söyleyin nolur ilk sınavda geccem diye bir şartım yok ama sanki hiç yapamayakmis gibi bir his var içimde
İnanın zmanla oturacak hepsi. İlk ehliyeti alınca bende yolun ortasindan ya tam sağdan ya tam soldan gdiiyordum. Ama sürekli arabayı alıp çıktım direk karşıya ileriye bakın sürerken ve kendi seridinizden gidin düzelecektir.
Öyle düsünme sartlama da kendini bol pratikle görüceksin nasıl basarıyosun. Vakit kaybetmeden sınava kadar ders harici esinle cık farkı görüceksin. Kendine daha çok güvenın gelicek.
Otomatik çok basit heycan yapmayin yeterki. Sinyalleri unutmayın. Gerisi basit yada bana basit geliyo dicem ama. İlk heycandan ilkyardım çantasınin ismini unutan ben sınavım su gibi akıp geçti. Hocalar da konuşturdu beni. En son bas gaza dediklerini hatrliyorum kendimi başlangıç alanında buldum. Ben o heyecanı bile özlüyor desem yeridir.
Otomatik çok basit heycan yapmayin yeterki. Sinyalleri unutmayın. Gerisi basit yada bana basit geliyo dicem ama. İlk heycandan ilkyardım çantasınin ismini unutan ben sınavım su gibi akıp geçti. Hocalar da konuşturdu beni. En son bas gaza dediklerini hatrliyorum kendimi başlangıç alanında buldum. Ben o heyecanı bile özlüyor desem yeridir.
Bitsin gitsin adını anarsam sınavın o kadar gerildim yani kafamda l park yapmaktan uykum kaçtı direksiyonu nasıl hafif kullanırım diye düşünüp duruyorum
Bugün çok daha iyiydim hocam nerdeyse hiç mudahele etmedi eşimde beni takip etti parkuru öğrenmek için o da gösterdi dersten sonra daha da pekistirdim bence öğreniyorum daha dört dersim daha var ve sınava yetişecek gibiyim ama son derste hocam hiç mudahele etmeyecek hatalarımı soylecekmis eğer büyük bir sorun görürsem iki saat daha ders alabilirsin dedi