Canım çok sıkkın

Düşük olduğu için demiştir canım benimki maalesef yüksek çıkıyor.. O yüzden endokrin e yönlendirdi..
Gerçekten hayret ediyorum. Bi yerlerde bi şey ters gidiyor demek ki ona göre bir yol çizmek lazım ama biz mi çok önemsiyoruz onlar mı normal karşılıyor anlamıyorum ki

Karnına neden bastırıyor? Allah akıl fikir versin. Bunun bir sürü yöntemi var 40 yıl önceki yöntemler hem de sağlıksız. Kaldı ki karnınızı sert darbelerden koruyun diyorlar.

Karnına neden bastırıyor? Allah akıl fikir versin. Bunun bir sürü yöntemi var 40 yıl önceki yöntemler hem de sağlıksız. Kaldı ki karnınızı sert darbelerden koruyun diyorlar.
Bende anlamadım kuzumm pozisyon değiştirmiş..masaj yapar gibi sağ sol yaptı bastırarak.. eşim de diyor ki ya ben ellemeye korkuyorum bu napti Sana..
Internette biraz araştırdım ayrıntılı ultrason da doktorlar daha iyi görmek için yapıyormuş.. Çok kişi Ye yapmışlar..
Aradan bir hafta geçti çok şükür bebeğim iyi..

Türkiye’de Prof. Perinatolog bana iki baklava ye üstüne bol su iç yarım saat yürü gel demişti. Almanya da da tuvalete git gel bol su iç dediler. Yani bastıran falan olmadı çok ilginç neyseki bebişin iyi çok şükür. Kaç hafta oldu

Bence detaylı ultrasonu iyi bi yerde tekrar çektirip bilgi al için rahatlasın

Merhaba kızlar bizimde 18. Hafta kontrolünde 1 hafta 10 gün önde dedi başı büyükmüş farklı bi doktora gitmek zorunda kaldım ama kendi doktorumda 12.haftadan itibaren 1 hafta önde demişti iri bi bebek olduğunu söylemişti endişelendim biraz ayrıntılıya 20.haftada gidicem

Merhaba mesajınızı araştırırken şimdi gördüm benim de şekerim düşüyor aylardır ve bebeğimin kafası 2 hafta ilerde çıktı 36.haftalığız ..doğum yapmıssınızdır nasıl acaba bebeğiniz ?inşallah her şey yolundadır bebeğimin kafasının ilerde olmasını çok takıyorum da

Merhaba. Doğum yaptım, çok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok. 1 aylık oldu bile. Benim şekerim sadece 1 tahlilde oynadı. Sonrasında düzeldi.

Merhaba. Doğum yaptım, çok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok. 1 aylık oldu bile. Benim şekerim sadece 1 tahlilde oynadı. Sonrasında düzeldi.
Çok şükür Allah bağışlasın

Bu ara bu kafa buyuklugu ya da bebegin kafasinda kist problemini cok duyar oldum.cok gecmis olsun .arkadasimin vardi masallah cocugu sapasaglam dogdu. Aksilikler gelince ust uste gelir.stres olmamaya calis guzel dusun ishal olabilirsin zaten havada sicak normal herkeste var.suan bagisikliginda dusuk herseyden etkileniyosun.dahiliyeye git bi sor danis panik olma .kendini telkin et devamli hastalkklari dusunme aklina olumsuz bisi gelir gelmez dusunceni degistir.klimali ortamda mi kaliyosun acaba

Yorumun için teşekkür ederim ama ben doğum yapalı 4.5 ay oluyor çok şükür Allah’ıma oğlumda herhangi bir sağlık sorunu çıkmadı

Yorumun için teşekkür ederim ama ben doğum yapalı 4.5 ay oluyor çok şükür Allah’ıma oğlumda herhangi bir sağlık sorunu çıkmadı
Yaa yeni gorduum kusura bakmaa:))cok sevindimmm masallah diyelim o zaman.nazarlardan korusun rabbim

Sonundaki notu görünce çok rahatladım oh dddim. Aynı ben. Benim de bebeğin kafası önden gidiyor. İşin kötüsü sıvı birikimleri de kafa içinde sınırda. İnşallah artmaz yarabbi. Ben de böyle sıkıntı sıkıntı sıkıntı yaşayan bir gebeyim kendimde de plasenta sorunları var. İnş ben de böyle bebeğim sağlıklı doğdu yazabilirim

İnşallah sağlıkla doğsun Benim yavrum 6. Ayını doldurdu. tam bir canavar. Çok şükür hiçbir sıkıntısı yok. gelişimi ayına göre normal sınırlarda. cumartesi 6. Ay kontrolünde 9000 gram, 70 cm, kafa da 44 cm çıktı. Çok şükür doğum sonrası da yazıda bahsettiğim tüm şikayetlerim sona erdi. Size de sağlıklı doğum ve Hayırlı bir evlat dilerim

Canım bende 12 haftalık gebeyim sag tarafımda kum döküyorum ne yaptınız nasıl geçti bende bol su içiyorum ama halen ağrı var çok şükür bebege bir zarar yok dediler ama anne yüreği işte insan korkuyor ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…