zaten Allah korusun kafası büyük teşhisi konsa bile anne karnında bi müdahale yapılıyor mu ki?
Canım ben 25 haftaligim toplam 4 kilo aldım 6 ayda ..Bu arada 51 ile hamile kaldım. İlk 3 ay Hiç kilo almadım. 4. Aydan itibaren yavaş yavaş göbek büyütmeye başladım. şu an 58 kiloyum Ve gerçekten göbek haricindee Bi genişleme söz konusu değil. Alt İç çamaşırlarım Bile hamile kalmadan öncekiler oluyor hala. zaten erkek bebek gerçekten öne gidiyormuş, yanlardan da hiçbir genişleme olmadı. Sağlıklı kilo alıyorum. Şeker ile ilgili bir sorun olsa kilom da değişik olurdu herhalde?
Endokrin için önce dahiliyeye gitmek gerek. Dahiliye için de En erken randevuyu 1 şubata veriyor. o zamana kadar gebelikte zaten 32. Haftaya girerim. hastanedeki diyetisyene kapıyı tıklayıp girebilirim, gebe okuluna gitmiştim Eğitim için. Orada bize Sizin randevu almanıza gerek yok demişti kendisi. En azından diyetisyen belki rica kağıdı gibi bi şey yazıp dahiliye ya da endokrine gönderebilir.alsem ben olsam diyetisyen yerine endokrine giderdim. Çok daha yetkin olduklarını düşünüyorum. Üstelik baştan sona tüm hikayenle değerlendirebilir
Diyetisyen yerine endokrine giderseniz sizin için daha iyi olur bence.
Gecmis olsun, diyabet için endokriniy3le yönlendirilmesi gerekirdi. Benim de hamilelikte hipoglisemim yani düşük şekerim cikti, doğumdan sonra da kaldı. Uzun saatler aç kalırsam tokluk şekerim 65 e kadar iniyor. Mutlaka endokrinoloji bölümüne gorunun, çok geçmiş olsun
Endokrin için önce dahiliyeye gitmek gerek. Dahiliye için de En erken randevuyu 1 şubata veriyor. o zamana kadar gebelikte zaten 32. Haftaya girerim. hastanedeki diyetisyene kapıyı tıklayıp girebilirim, gebe okuluna gitmiştim Eğitim için. Orada bize Sizin randevu almanıza gerek yok demişti kendisi. En azından diyetisyen belki rica kağıdı gibi bi şey yazıp dahiliye ya da endokrine gönderebilir.
Bana doktor normal yaşantına devam et dediCanım ben 25 haftaligim toplam 4 kilo aldım 6 ayda ..
Şekerin kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum tamamiyle hamilelik ile alakalı..benimde sadece karnım var bedenim aynı duruyor.. benim şekerim yüksek cıktı endokrin e yönlendirdiler.. şeker geçmişim de yok hiç olmadı..
Sanırım hamilelikte her sıkıntı çıkabiliyor..
Rabbim dermansız sıkıntı vermesin hiç birimize..aminn
Canım bı bilgim, fikrim falan yok sadece kocaman sarılmak her şey düzelecek sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişini demek için geldim, sabret
AmiiinnnHamilelikle ilgili bir bilgim yok,
Inşallah herşey yolunda gider ve sağlıcakla kucağına bebeğini alırsın
Nu endişelerin sevince döner alsem