- 18 Şubat 2013
- 370
- 295
- 103
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
Kitap okuyamiyorum yeni sorun cikti eski güzelliğimi düşündükçe kötü oluyorum eski güzelliğim kalmadı liseyi bitirip bitirmeyecegimi bilmiyorum son 25 kredim kaldı 20 18 donem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyor kanka ,ne istiyor apla :)Ah Nehir ahh![]()
ablanın psikolojisi iyi değilN
noluyor kanka ,ne istiyor apla :)
Yollayın benim hücreme :))ablanın psikolojisi iyi değil![]()
Diyetteyim de de içim rahatlasın :))Bu da huy işte. Aynı konudan en az 5 tane açmadan olmuyo değil mi? Geçen de böyle yaptın.
Buraya da yazayım başım çatlıyo, midem alt üst oldu; yediğim ağzıma geliyor. Sen hiç sağlıklı beslenme için uğraştın mı ha? İlk çayımı şu an içiyorum... Tadı yok nalet olsun.
Diyetteyim de de içim rahatlasın :))
Çok geçmiş olsun :) gerçekten çok zor :)Beslenme alışkanlıklarımı değiştiriyorum, perhiz diyelim. :/
Tüm abur cuburlarla işim bitti.
Kahve günde bir oldu.
Demlik çaylar yalan oldu, dün 3 çay bardağı çay içtim, bugün de kotam belli.
Öğüre öğüre semizotu salatası yedim-nar suyu içtim.
Vücut diyo "Sağlıklı bi şey verme bağa, verme istemem, küstüm!" ağlıyordu Gangsta... Başı ağrıyordu, Gangsta ağlıyordu, bacakları sessiz sessiz ağlıyordu... Çok dertliyim. Yoğurt yerken kederlere gark oluyorum, bir haftayı geçmeye çalışıyorum. İçim titriyor, direniyorum... Aç karnına sigara yok diyorum... Diyet olaydı daha az acı verirdi.Sağlıklı hayattayım 2 gündür...