Canım çok sıkkın yardım edin ne olur

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Kitap okuyamiyorum yeni sorun cikti eski güzelliğimi düşündükçe kötü oluyorum eski güzelliğim kalmadı liseyi bitirip bitirmeyecegimi bilmiyorum son 25 kredim kaldı 20 18 donem

Bak sana tavsiyem, derdini detaylı olarak yazdığın bir konun olsun ve o konunu takip edip yardımcı olmak isteyenlerle konuş. İçini açıkça döküp dertleşirsen burası seni oyalar, iyi gelir diye düşünüyorum.

Senin konularını önüme geldikce okuyorum ama hiç bir şey anlamıyorum .hala buraya üye olmanı anlayamadığım gibi. Dalga geçtiğini düşünüyorum .

Dalga geçiyorsun herhalde ? Kaç konu daha acacaksin bu şekilde ? Benim gibi deliysen söyle uzman tavsiyesinde bulunayım. Milleti de oyalama boşuna . Yurdumun milleti vicdanlı merhametli yardım etmeye çalışıyor ,sen bir kelime yazıyorsun ondan da ne olduğun anlaşılmıyor .

Bu da huy işte. Aynı konudan en az 5 tane açmadan olmuyo değil mi? Geçen de böyle yaptın.
Buraya da yazayım başım çatlıyo, midem alt üst oldu; yediğim ağzıma geliyor. Sen hiç sağlıklı beslenme için uğraştın mı ha? İlk çayımı şu an içiyorum... Tadı yok nalet olsun.

Bu da huy işte. Aynı konudan en az 5 tane açmadan olmuyo değil mi? Geçen de böyle yaptın.
Buraya da yazayım başım çatlıyo, midem alt üst oldu; yediğim ağzıma geliyor. Sen hiç sağlıklı beslenme için uğraştın mı ha? İlk çayımı şu an içiyorum... Tadı yok nalet olsun.
Diyetteyim de de içim rahatlasın :))

Diyetteyim de de içim rahatlasın :))

Beslenme alışkanlıklarımı değiştiriyorum, perhiz diyelim. :/
Tüm abur cuburlarla işim bitti.
Kahve günde bir oldu.
Demlik çaylar yalan oldu, dün 3 çay bardağı çay içtim, bugün de kotam belli.
Öğüre öğüre semizotu salatası yedim-nar suyu içtim.
Vücut diyo "Sağlıklı bi şey verme bağa, verme istemem, küstüm!" ağlıyordu Gangsta... Başı ağrıyordu, Gangsta ağlıyordu, bacakları sessiz sessiz ağlıyordu... Çok dertliyim. Yoğurt yerken kederlere gark oluyorum, bir haftayı geçmeye çalışıyorum. İçim titriyor, direniyorum... Aç karnına sigara yok diyorum... Diyet olaydı daha az acı verirdi. :olamaz: Sağlıklı hayattayım 2 gündür...

Beslenme alışkanlıklarımı değiştiriyorum, perhiz diyelim. :/
Tüm abur cuburlarla işim bitti.
Kahve günde bir oldu.
Demlik çaylar yalan oldu, dün 3 çay bardağı çay içtim, bugün de kotam belli.
Öğüre öğüre semizotu salatası yedim-nar suyu içtim.
Vücut diyo "Sağlıklı bi şey verme bağa, verme istemem, küstüm!" ağlıyordu Gangsta... Başı ağrıyordu, Gangsta ağlıyordu, bacakları sessiz sessiz ağlıyordu... Çok dertliyim. Yoğurt yerken kederlere gark oluyorum, bir haftayı geçmeye çalışıyorum. İçim titriyor, direniyorum... Aç karnına sigara yok diyorum... Diyet olaydı daha az acı verirdi. :olamaz: Sağlıklı hayattayım 2 gündür...
Çok geçmiş olsun :) gerçekten çok zor :)
Çok iyi bir adım atmışsın yalnız devamlılık önemli .
Bugün ben de diyete başladım ve çok mutsuzum .canım tatlı istiyor deli gibi .süte kakao bide tatlandırıcı ilave edip içtim :) azıcık kesti . Hem katı bir diyet ,en azından seninki sağlıklı yaşam şeysi, seçenek çok .biraz sık dişini, bir iki hafta sonra alışırsın .aç karnına sigara içmiyorum ben ,kahveyle içiyorum :)))

İşten çıktım eve gidiyorum. Karnım ağrıyor midem de ona eşlik ediyor. Hava yağmurlu kapalı. Ne olacak bu havaların hali hiç bilmiyorum. :işsiz:

Back
X