- Konu Sahibi Jasminium84
-
Konu çok eskiymiş şu an fark ettimSıvı olup olmama ihtimali varsa bu nasıl kesinliğe kavuşacak biliyorum çok üzücü ama varsa bile erken teşhisle çok şey düzeliyor inşallah yoktur.
Tekrar mı hamilesiniz bu arada hamilelik takvimi var sanırım merak ettim sadece
Siz diyene kadar farketmemistim. Aacaba gectimii merak etttimKızlar konu 2014 'ün
Hanimefendi cidden merak ettigim icin soruyorum 2014de açılmis bir konuya yorum yapmak nerden icabet etti.?Benim oğlumda birçok testten geçememişti. 39 haftalık olmasına rağmen tek kulağında problem var demişlerdi. Tam 2 3 aylıkken gittiğimiz bir devlet hastanesinde abc testi var ileri düzey ondan geçti. Çok şükür 32 aylık hicbir sıkıntısı yok. Bence sizinde geçici bir durum diye düşünüyorum.
Hanimefendi cidden merak ettigim icin soruyorum 2014de açılmis bir konuya yorum yapmak nerden icabet etti.?
Arkadaslar merhaba, 10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz
Bir derdim.var da dün gördüm ve yazdım. Tarihine mi baktım. 2014 konusu oldugunu farketmedim bile! Maksat insanlara yardımcı olabilmek. Hayırdır bu ne agresiflik catacak yer mi arıyorsunuz?!Hanimefendi cidden merak ettigim icin soruyorum 2014de açılmis bir konuya yorum yapmak nerden icabet etti.?
Sizede cok gecmis olsun. Tek kulak icin me yapti dr unuz? Cihazlama yapildimi kaç çıkmıştı isitme degeri? Bide siz mi farkettiniz bi sıkıntı oldugunu testtemi cikti? Cok sorduysam k.bakmayin lutfenSizi cok iyi anliyorum. Endiselenmekte haklisiniz. Benim oglumda da doğuştan 1 kulakta duyu kaybi var. Bizde cok gezdik. Butun yapilmasi gereken tetkikler yapildi. O zaman 2.5 aylikti. Siz annesiniz herseyi goze alarak zaman kaybetmeden bütün tetkiklerini yaptırın. Sonuca gore zaten odyolog hekiminiz sizi yonlendirecektir. Rabbim sifa versin minik yavruna.
Cok gecmis olsunn, oglunuzun iinolmasina cok sewindim..oglunuzun gecemedigi testler arasinda ARB(BERA) testi varmiydi?Benim oğlumda birçok testten geçememişti. 39 haftalık olmasına rağmen tek kulağında problem var demişlerdi. Tam 2 3 aylıkken gittiğimiz bir devlet hastanesinde abc testi var ileri düzey ondan geçti. Çok şükür 32 aylık hicbir sıkıntısı yok. Bence sizinde geçici bir durum diye düşünüyorum.
Merhaba Jasmin, kızınızın son durumu nedir?herkese günaydın.. canım çok ama çok sıkkın..kızım yeni doğduğunda işitme testi yaptılar ancak sonuç negatifti yani geçemedi o yüzden bir hafta sonra tekrar yaptılar yine geçemedi.. ve sonra 2 hafta sonra,1 ay sonra ve daha sonraları defalarca bu test ve daha ileri seviye testler yapıldı ve hiçbirinden geçemiyor.. doktorlar ya kulağında sıvı var o yüzden oluyor ya da %90 oranında işitme kaybı var diyorlar. ama şu anda 3,5 aylık kızım bu kadar zaman kulağındaki su kurumaz mıydı? korkuyorum işitme kaybı olacak diye, tabii Allah beterinden korusun bu halimize de binlerce şükür ama yine korkuyorum işte korkuyorum... bugün yine bir doktora gideceğiz ve ben duyacağım şeylerden çok korkuyorum, kızımın çekeceği sıkıntıyı düşünmekten deliriyorum, o minicik kulaklarına soktukları aletten nefret ediyorum..
4,5 aylıktan beri işitme cihazı kullanıyoruz şu an 5 yaşında zor işitiyor tabii ama iletişim kurabiliyoruzMerhaba Jasmin, kızınızın son durumu nedir?
Bera testi abc diye düzeltmiş samsung o testi ilkinde geçemedi. 2. De geçti. Hemen korkmayın oyuzdenCok gecmis olsunn, oglunuzun iinolmasina cok sewindim..oglunuzun gecemedigi testler arasinda ARB(BERA) testi varmiydi?
Çok şükür4,5 aylıktan beri işitme cihazı kullanıyoruz şu an 5 yaşında zor işitiyor tabii ama iletişim kurabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?